Jazykové kurzy za normálne peniaze

julia123m
15. mar 2024

Ahojte, v máji nastupujem do nového zamestnania a budem tam aktívne využívať angličtinu. Viete mi poradiť najlepšie jazykové kurzy za normálny peniaz?

svetlonos
15. mar 2024

@julia123m
ak si sama, bez vztahu, najdi si na nete kamarata na rozhovory pisanie. Zadarmo a naucis sa najlepsie, kurzy su drahe. Alebo duolingo app.

eleanor2510
15. mar 2024

@julia123m najlacnejsia je urcite statna jazykova skola v Bratislave. Lenze keďže to je statna škola, tak tam su normálne triedy, kde vas moze byt tusim 20 ludi. Maju aj konverzacne kurzy, ale tiez skupinove. Akoze pomer ceny a kvality urcite nenajdes lepsi, len to je nadlho a individuálny prístup velmi okliesteny, zavisi, ako rychlo sa potrebuješ naucit/oprášiť jazyk.

danhaj
18. mar 2024

@julia123m odporúčam ti každý deň pozerať youtube videá v eng, čokoľvek čo ťa baví, varenie,dizajn, hocičo, doslova sa obklop jazykom, a druhé skús preply.com alebo italki.com,sú tam lekcie aj od 5 eur na hodinu, samozrejme, lepší sú drahší, vyberieš si učiteľa podľa tvojho gusta, a venuje sa len tebe. Ak si na kurze kde je 20 žiakov, povies 3 súvislé vety za 2h,jeden na jedného jedine a tiež, ak máš kamošku, ktorá anglicky hovorí, choďte sa prejsť a konverzujte.