Kurz SBS

gabriela2023
8. jan 2024

Ahojte. Je tu niekdo kto absolvoval kurz SBS .Vraj sú dva druhy SBS . Prvý kde je treba fyzická kondícia a asi nejaká výzbroj a druhý kde to nie je treba. Mám ID a ztp -s takže mám záujem o ten druhý kurz SBS . Finančné vyzerá tento kurz lacnejšie ako ostatne. Viem že plat bude minimálka ale aj to by mi veľmi pomohlo.Zodpovie mi niekdo pár otázok prosím. Viem že si to môžeš vygoogliť ale mňa zaujíma osobná skúsenosť.Z čoho sa skladá kurz ? Ako prebieha? Našli ste si prácu po tomto kurze ? Aká ja vaša náplň práce ? ďakujem za odpoveď.Prajem pekne deň vám všetkým.

janai1
8. jan 2024

@gabriela2023 ja nie ale otec. Po operácii sa nemohol vratit na miesto čo robil predtým tak si urobil kurz. Chodíš na odbornu pripravu a po nej sú skúšky odbornej spôsobilosti.
Otec mal prácu okamžite po spravení skúšok. Náplň práce kontrola objektu, obchôdzky, kontrola kamiónov, osobných áut, zamestnancov, kamier, vyvážaných suciastok, atď. ale tak on robil pre automobilku.

Viem, že pár krát bol na zaskok v obchode a to vravel ze nikdy viac 😂 Tam sa v podstate cely čas musel prechádzať po obchode alebo stáť pri kasach.