Ahojte baby. Stastny novy rok ! ;) taak ja som si uz urobila 365 predsavzati na novy rok ;) niektore su male ciele ine dlhodobejsie ;) chcem byt lepsou zenou lepsou matkou a nieco pre seba urobit 🙂 ake ste si dali vy predsavzatia alebo ake mate sny ktore si chcete splnit ? ;)
@sunny8 úplne igorovať názory sfanatizovaných veriacich, ktorí by radi rozdávali rozumy, ale popritom im chýba tolerancia a schopnosť prijať aj iný názor, ako ten svoj. Presne takýchto ľudí cirkev potrebuje, ktorí bezmyšlienkovite budú hlásať v panickom strachu zo zatratenia to, čo chce ona. Strach je vynikajúci prostriedok na manipuláciu. Našťastie som obklopená inými ľuďmi, či už veriacimi alebo neveriacimi. A nechodiť na MK, úroveň je už úplne niekde inde, ako keď som sa sem pred rokmi prihlásila. Všetkým želám šťastný rok 2017, veľa zdravia, šťastia, lásky a porozumenia,
Nedala som si predsavzatia-ale je len 10h ráno🙂)
Veľké predsavzatia si do Nového roka radšej nedám, nejak sa mi nedarili plniť tie predošlé. Byť dobrou matkou je dosť ťažké, keď to svoje môžem a chcem ovládnuť, no byť dobrou matkou neznamená len o mojej osobe, ale je dosť podmienená aj inými osobami. A keďže doma mám začínajúcu pubertu a druhé dítko je viac zanovité ako to staršie, no buď maminka kľudná. 🙂
Takže jediné predsavzatie nielen do roka 2017, ale aj tie ďalšie je, aby sme boli všetci hlavne zdraví, aby sme ako rodina boli voči sebe láskavejší a tolerantnejší aj cez vlastné chyby.
Viac si skutočne neželám!
fuha, tak ja som si dala menej minat viac setrit, venovat sa rodine, cvicit co sa mi celkom darilo a zdolat jedny bezecke preteky🙂 Pokracoval v brusných tancoch..Je to skor o mojich konickoch . Hlavne aby bolo zdravie a rodinna pohoda.
Žiadne, ak chcem nieco zmeniť tak to robím hocikedy počas roka... A sny mám asi nesplniteľné, takže si prajem len zdravie a šťastie pre moju dcérku 🙂
@timea7 tak pokracuj v ignorovani a nezapajaj sa do diskusie ked ma tak nevies vystat. A ako vidim tak aj viac zien ti ide na nervy. Kto a kde pisal ze nie je schopny prijat tvoj nazor? Ale ved dobre maj si ho sak kto ti ho berie ! Len si ho dobre obhaj. Lebo taka zmena sa asi nedeje len z dovodu byt cool. Proste ani ty si neprijala moj nazor. Neakceptujes ze su aj ini ludia ako ty. Ak mas milucuju rodinu tak si ti vaz nie kazdy mal a ma taku moznost. Ja mam tiez niekoho koho milujem a kto mi pomaha.
@yennn drzim palce ! Ja si chcem urobit vodicak toho roku ;) chcela by som vela veci napr naucit sa plavat naucit sa tancovat co sa mi na silvestra zide ;) ist niekde na dovolenku v lete najst si mozno aj lepsiu pracu aj zmeny v sebe napr ked som sa odnaucila ziarlit tak toho roku chcem zmiernit nervy co sa tyka vychovy malej ;) strasne ma rozculi ked 2,5r dieta nie je schopne ani po dohovore ani po.kriku jest nad stolom vazne ma nebavi vysavat po kazdom jedle ;) aspon nieco malo z toho vsetkeho ;) moj manzel tiez nelubi take debaty :D
@tanecnica82 tiez tam mam body ako zdokonalit aj postavu aj povahu ;) drzim palce ;)
Uuu to je tema pre mna! 😎
Vcera som sa pytala mojho muza, ze ake su jeho plany / ciele / sny na tento rok. Veeelmi pragmaticky clovek, na taketo babske reci s nim mozem zabudnut. Ziadne snivanie dievca zlate. Zato ja? Asi by som ich tiez nahrabala 365 kebyze zapisujem 😀
Vsetko dobre a nech sa nam tie sny plnia 😉
PS: tak aky je tvoj plan?