Aké je poštovné z Čiech?

rozala111
10. jan 2010

Ahojte, viete mi niekto poradit, ake by bolo postovne pri vahe do 500g z ciech na slovensko? myslim, ci mate s tym skusenoxti, kolko to stalo, lebo na www. si to viem aj ja pozriet, ale realita byva vacsinou ina. aj na slovensku sa mi parx stalo, ze som si vypocitala inak, ako mi tam popriratuvala postarka. dakujem za rady.

bzzmajka
10. jan 2010

Ja som platila za balík z čiech 300 korún a išiel normálne, ked dáš doporučene alebo dobierka bude viacej. Neviem presne kolko mal váhu ale je to dosť vela.

leniciatko
10. jan 2010

nalistuj si webovú stránku slov. pošty, tam je hore ponuka : cenník. a tam rôznymi potvrdzovačkami si môžeš zistiť čo len chceš. alebo, priamo zavolaj operátorke na beuplatnú linku,číslo je tam uvedené. ale tiež si myslím,že to bude pekná pálka.

berenika39
10. jan 2010

ahoj, 430kč doporučeně....grrrrrrr

coreyko
3. júl 2011

zdravim potrebujem poradit .JA SOM ZO SLOVENSKA A OBJEDNAL SOM SI CASOPIS Z PRAHY CEZ SMS SA TO PLATI 45KC A PRIDE TO DO SCHRANKY..ALE KED TO IDE MIMO REPUBLIKU CESKU CI BUDEM PLATI ESTE NIECO NA VIAC ALEBO TIEZ IBA ZA TU SMS???

berenika39
3. júl 2011

@coreyko a nebylo by lepší se zeptat v tom časopise? jak to má kdo jiný vědět, když ani netušíme, jaký je to časopis? rozum do hrsti 😉