Ako sa lepšie predá oblečenie - samostatne či balík?

3. sep 2022

Dávam anonymne, aby sa nezniesla kritika - ženy, pls, ako lepšie predať detské veci? Som sa asi zbláznila, keď som ich nakupovala, mám dve plné vrecia, rada by som z toho aspoň dáke euro späť, lebo veci nové alebo oblečené 2x. Ako sa Vám lepšie predáva? Balíky velkosť alebo napr. balík body, balík dupky či všetko samostatne po ks za pár centov?

babovka2321
3. sep 2022

Jednoznacne balik. Ale aspon mas realnu predstavu o cene, ludia tu predavaju kus za 3-5€ (co za tolko aj menej kupis nove) a divia sa, ze im to stoji :D tak ak to das po(d) 1€/ks, predalo by sa ti to zrejme tak ci tak.

marcellka32
3. sep 2022

Balík urobiť podľa veľkosti

jaskolka
3. sep 2022

Balíky určite. Po kúskoch sa ti to jednak neoplatí, a veľmi po tom ani nie dopyt.
Dá sa predať dačo po kúskoch, napríklad fusak, bundička, či trebárs špeciálne vianočné ci veľkonočné oblecko, slávnostné šatočky, ale také bežné ako body, dupačky, teplačiky skutočne viac sa oplatí balík s veľa kusmi.

cyberk
3. sep 2022

Znackove veci samostatne, a tie obycajne (tesco, pepco HM atd…) ako balik 🙂

oli18
3. sep 2022

Aspon, ze si priznas, ze " si sa zblaznila" 😉. Takychto dotazov je tu neurekom a z toho vyplyva, ze sa oblecko tazko predava, ak vobec. Neostava nic ine, len menej kupovat.🤔

spadnutaslivka
3. sep 2022

balík v určitej veľkosti a na určité obdobie (nemiešať zimné a letné alebo priveľa veľkostí dokopy) a hlavne dať ozaj dobrú cenu. Ale ak sú to handry, tak to dnes nikto nechce ani zadarmo...

spadnutaslivka
3. sep 2022

A závisí aj od veľkosti, lebo väčšina detí cca od 10 rokov už neoblečie hocičo (ani postavou, ani vkus a vtedy už balíky ani nemajú extra šancu, alebo len také po 2-3 veci).

jananina
3. sep 2022

Ak bábätkovské veci tak asi skôr balík.Tie väčšie veľkosti som nahadzovala samostatne.