Aký darček na Vianoce pre 7-ročné dievča?

monikat75
15. nov 2010

Poraďte mi prosím, čo mám kúpiť svojej 7-ročnej dcérke k Vianociam, nakoľko na bábiky a podobné veci sa mi zdá už veľká. Zatiaľ som jej kúpila takú vedomostnú spoločenskú hru, knižku, dostane bicykel, nejakú kozmetiku, možno oblečenie ale ešte by som jej niečo chcela kúpiť, ale fakt netuším čo by ju potešilo. Ak máte dievčatá v rovnakom veku, budem rada, ak sa som mnou podelíte o nápady na darčeky 😉 .

maruska24
15. nov 2010

myslíš že 7 ročná je už veľká na bábiky? podla mňa taká Barbie, alebo niečo také ešte 7 ročné dievčatká bavia. I keď moja kamoška už 6 ročnej okrem skladačiek kúpila aj play station hru a zrovna nejaké športové hry. Možno by som zvolila niečo tvorivé, ako na kreslenie, alebo modelovanie, možno stavebnicu, lego a tak. Je niečo čo ju veľmi baví?

lias
15. nov 2010

No ja neviem, ale myslím že podľa toho čo píšeš má už darčekov až-až! Načo ju zasypávať toľkými darčekmi, ty máš s tým kopec výdavkov a z vlastnej skúsenosti viem, že ju zaujme jeden-dva darčeky, ostatné ostane viac menej nepovšimnuté 😵 A určite ešte niečo nájde aj u babky. Moja dostane ľadové korčule, knižku a tiež spoločenskú hru.