Aký je podľa vás muž v znamení Baran?

27. apr 2021

Aký je podľa vás muž v znamení baran? 🙂
Je rodinne založený? Verný? Dobrý?
Jasne ze všetko záleží aj od povahy ale rada by som si vypočula vaše skúsenosti s týmito mužmi... Ďakujem 😊😊

unicornlady
27. apr 2021

Čo ja viem, tak vraj najvernejšie znamenie

Inak jasne, ide si svoje, ale čo poznám aj iného barana, tak tiež rodinne založený.

Konkrétne ten môj má proste veci, kde neustúpi (ale to asi každý), ale vo väčšine prípadov nemám s ním problém.

de_zi
27. apr 2021

Z mojej skúsenosti vznetlivý a v tom prípade u mňa cez to nejde vlak :D Ale verný, poriadkumilovný, kamarátsky. A áno, záleží to hlavne od iných vecí ako od znamenia 🙂

petus998
27. apr 2021

Mam muza barana a nestazujem si je to fakt super clovek da aj posledne

jvlo
27. apr 2021

Mam takého otca. Dobrý, milý, láskavý, ale tvrdohlavy

misickaa4
27. apr 2021

Tvrdohlavy

ivula0807
27. apr 2021

Manzel je baran. Je neskutocne priatelsky, spolocensky, mily, vtipny a ano verny. Nie je vobec vybusny, to uz musi byt aby mu pretiekol pohar trpezlivosti a je velmi empaticky.
Ale nenormalne tvrdohlavy a trosku pohodlny, niekedy az lenivy.
Ale povahu cloveka podmienuju aj ine veci ako len znamenie zverokruhu, aj dvaja Barani mozu mat uplne odlisny charakter a povahu.

katkati
27. apr 2021

@ivula0807 Poznám dvoch baranov, u ktorých som presvedčená, že sú verní a jedného, o ktorom by si to nikto nepomyslel, milý, tichší, starostlivi, ale neverný celé roky a s viacerými.

ivula0807
27. apr 2021

@katkati ano ved o tom hovorim, ze to nezalezi len od znamenia 🙂

autor
27. apr 2021

@ivula0807 ja som znamenie býk a len tak si robím prehľad... Zatiaľ si veľmi dobre rozumieme zblizujeme sa...☺️

ruzasipova
27. apr 2021

Poznam viacerych baranov. Vsetci su spolocenski, dobri, rodinne zalozeni ale zasadovi. A verni ako ktory 🙂

sanssa
27. apr 2021

preco skatulkujete chlapov podla znamenia, to ze je baran neznamena ze bude rovnaky ako iny baran ktory vas sklamal 😨

vikybotka
27. apr 2021

Akurát som si pozrela aké je môj chlap znamenie a tiež baran a ja som býk 👌 pohodička až na to že sme obaja tvrdohlavý ale s tým sme naučili žiť 😁 inak by som ho nevymenila za nič

maruska1987
27. apr 2021

Ahoj 🙂 ja som byk a manzel je baran. Vela zalezi od vychovy. Je verny, spolocensky, sportovy typ, dobry posluchac, vyborny kuchar, starostlivy a milujuci otec. Je velmi zrucny, skromny, vzdy ochotny pomoct. Ma zmysel pre humor, pre poriadok. Neznasa klamstvo. Je zodpovedny, vo vsetkom sa mozem na meho spolahnut.

miusa00
27. apr 2021

Toho, co poznam ja, tak je to clovek, ktory mi velmi ublizil, podvadza, s viacerymi, je schopny klamat do oci, neprizna si chybu, nevie sa ospravedlnit... ale vie byt aj mily, priatelsky a gentleman, co z toho vsak...tak teraz si vyber 😅

barborachors
27. apr 2021

Ja som poznala len jedného : kurevnik, platil si zeny, zlatokop, narcis, manipulator a vznetlivy, vecne nespokojny, precitlively na seba, prehnane narocny na ostatnych, nic nedal, len bral, vyvysoval sa, pritom sam bol nula 👌 Toto znamenie len oblukom obchádzať 🤣

mon895
27. apr 2021

Moj manzel je baran je tvrdohlavy ale viem ze by nedokazal podviezt ani za nic. Dokonca jeho ex si nasla druheho zistil to a aj napriek tomu s nou chcel ostat aby udrzali rodinu. Velmi mu zalezi na jeho blizkych a za rodinu by spravil aj nemozne aby pomohol ci uz napr mojej mame alebo jeho rodicom je to fakt velmi verny clovek aj ked neviem ci to je znamenim 😊

palisko
27. apr 2021

Vďaka za info, som baran. V podstate som sa vo veľa príspevkoch našiel.
Ďakujem.😉

mariejenka
27. apr 2021

Moj brat je baran, je teda tvrdohlavý,ako decko bol urazlivy,hnenlivy ale vyrástol z toho...od 18 mal frajerku v 21 sa uz brali, a už sú manželia a maju tri deti,je to perfektný ocko, pracovitý, šikovný ...ma svoje muchy,ako každý, ale chválim ho nie zato,ze je brat,ale ozaj je to skvelý človek.
A druhý brat je rak a je úplne rovnaký... tiež ma za manželku svoju prvú lásku, pracovitý...
Pochvala rodičom za výchovu ❤️

autor
27. apr 2021

@mariejenka no môj bývalý je rak takže 🙈... Ale ďakujem za odpoveď 😊

andreatytler
28. apr 2021

Kazde znamenie zverokruhu ma vonkajsi a vnutorny zivel. Vonkajsi predstavuje povahu a charakte a to ako sa chova. Vnutorny zivel je hnacia sila pre ten vonkajsi zivel.
Baran – vonkajsi zivel je ohen. To su ciny. Vnutorny zivel je voda a to su city.
Ohen sposobuje ze baran je velmi aktivny, cinnorody, vitalny a energicky. Jeho aktivitu a cinny pohanaju city. Ak sa pre nieco zapali, dokaze nemozne. Ale voda zaroven sposobuje ze jeho ohen je nestabilny.
Baran je ako tlakovy hrniec. Ak sa do ohna naleje velmi vela vody, vznikne nahle velke mnozstvo pary, ktora doslova exploduje. Preto je Baranov ohen vybusny, ale kratkodoby. Baran je bojovnik. K jeho znameniu patri kov zelezo a kamen diamant. To su najtvrdsie materialy v prirode a barani su z nich stvoreni. Ale napriek tomu maju v dusi vzdusne zamky po cely zivot. Ich vybusnost je velka ale nie dlhodoba, nevedia sa dlho hnevat. Voda vo vnutornom znameni sposobuje, ze baran je velmi citlivy aj ked navonok budi dojem tvrdosti. Baran je dobivatel a potrebuje neustale nove podnety. Ak sa dostane k veciam prilis lahko, straca o ne zaujiem. A to plati aj pri vybere partnerov. Najjednoduchsia motivacia (okrem pochvaly) su laskyplne pochybnosti jeho schopnosti… napriklad: “to nevadi ze tvoj brat vie skvele varit, ja ta lubim aj ked si do varenia uplne lavy”. V tom momente nebude nic dolezitejsie ako dokazat, ze sa totalne mylis a z neho sa stane naruzivy kuchar.
Baran nemusi byt vodca ale VZDY bude vo vztahu dominantny (najma ak sa jedna o muza). Toto byva najvacsi problem v partnerskom zivote. Ak tento fakt partner neprijme uplne a bez vyhrad, budu mat problemy.
Poslanim baranov je prinasat ludom nove vizie a smery. Razit nove cesty (aj hlavou cez mur). Je to pionier (nie ten komunisticky, ale ten z divokeho zapadu).
Baran je prve znamenie zverokruhu a symbolizuje novorodenca. Je to cista dusa (pure soul), nema v sebe ziadne zlo, alebo pretvarku. Aj ked inym ludom sa moze javit, ze to zlo v sebe ma, lebo je sebecky. Lenze kazdy kto mal novorodenca, vie ze ich sebeckost je nevinna. Proste este nedokazu vnimat nic ine okrem seba a svojich porieb a tym padom maju obrovske ego... jedno z najvacsich vo zverokruhu (vyrovna sa im len lev). Baran neznasa pretvarku a nikdy by sa k nej neznizil, jeho rec, myslenie a ciny su priamociare a transparentne. Kedze je mu pretvarka taka cudzia, moze mat problem porozumiet pretvarke ostatnych… napriklad ma problem citat medzi riadkami alebo spravne pochopit narazky od inych.
Ako spravny novorodenec, baran nema ziadne pochybnosti, nikoho a nicoho sa neboji a ma sklalopevnu vieru v dobro. Vdaka tomuto ma obrovsku odvahu, slepu vieru a cistu nevinnost. Zivot a ini ludia ho ucia bolesti a krutosti, ktore ho znovu a znovu sokuju a vyplasia.
Lasku potrebuje ako vzduch. Bez nej neprezije. Vyzaduje ju aj ked este nevie ako ju vratit.
Autorka, baran je tvoj ritier na zlatom koni.

ivkazba
28. apr 2021

Pre dobrý vývoj vzťahu odporúčam venovať sa skôr iným veciam ako tomu, kto je v akom znamení narodený.

adriankomoj
28. apr 2021

Tvrdohlavý, urážlivý, žiarlivý, neznáša klamstvo🤦🏼‍♀️

katkati
28. apr 2021

Ale keď klame on, tak je to v pohode.

opica_skorica
31. okt 2022

@andreatytler vies nieco taketo napisat i o muzovi Panne?

malezlate
1. nov 2022

Muž ryba

andreatytler
2. nov 2022

@opica_skorica Mam to z knih, takze urcite nieco najdem aj o panne, ale nie teraz lebo mam toho strasne vela a urobit vycuc z troch 6 strankovych kapitol v anglictine mi zaberie niekolko hodin a pannu este k tomu vobec nepoznam. Naopak, baranov poznam velmi dobre, preto sa mi to lako pisalo. Ak na teba zabudnem, pripomen mi prosim o mesiac, kedy by som mala mat viac volna.

opica_skorica
2. nov 2022

@andreatytler dobre.

andreatytler
19. jan 2023

@opica_skorica Ahoj... konecne som sa dostala k tomu muzovi panna. Zaujimave citanie. Nepoznam ziadneho muza pannu a tak neviem povedat ci to na nich sedi, ale mam neter pannu a ona ma vela z tychto vlastnosti.

Panna

Vonkajsi zivel : Zem = stabilita, nemennost, poriadok, hmota.
Vnutorny zivel : Vzduch = myslenie, rec, rozum, komunikacia, interakcia. Na rozdiel od ohna, ktory sala nahor a vonkajsie zivly zvyraznuje, vzduch sa pohybuje v horizonlnej rovine a zivly spaja, aktivuje a podnecuje. Dodava cinnorodost a aktivitu.

Hlavnou podstatou panny je poriadok a cistota, kezde ich zivlom je hmota a kazda hmota ma presne stanovenu strukturu a uspriadanie. Potreba udrziavat veci a svoje okolie v poriadku a cistote sa u nich prejavuje uz od ranneho veku, kedy sa ako deti domov vracaju vzdy cistucke aj ked si robili babovky z blata. Je v nich akoby priezracno. Tento vztah k cistote si ponesu po cely zivot a nebude im robit problem si vyprat koselu aj o polnoci aby ju mali rano cistu. Nesnazte sa toto menit. Cistotu prenasaju aj do jedla, tym ze preferuju zdrave a lahke jedla.

Co sa stane ked date vzduch na zem? Zem sa vysusi a popuka a rozpadne na najjemnejsi prach a to sa odohrava vo vnutri kazdej panny. VSETKO musia rozlozit do najjemnejsieho detailu. Kazde slovo co im poviete je rozanalizovane a rozobrane na vsetky smery, vsetko co zaziju si preziju kazdou zmyslovou bunkou zvlast. Zaoberaju sa kazduckym detailom nad ktorym velmi pilne uvazuju. Vsetky veci potrebuju mat logiku a poriadok. Tento uzasny zmysle pre detail im dava vycibrenu vnimavost. Dokazu vycitit najmensie napatie od inych ludi a to ich nuti si udrziavat odstup aj napriek tomu ze velmi tuzia po intimite a citoch. Vecne analyzovania a rozoberanie aplikuju aj na seba samych a vedia byt extremne sebakriticky. To niekedy sposobuje ze trpia nedostatkom sebadovery a pocitom menejcennosti. Velmi im pomoze ak od vas pocuju dostatok chvaly, povzbudenia a dostanu vela jemneho objatia, ktore ich nevyplasi.

Neutichajuca tuzba po poriadku a usporiadani svojho okolia sa moze ludom zdat ako prilisna kritickost. Panna sa tak velmi sustredi na vec ktoru rozoberaju, ze im ujde vztah k cloveku. Preto si okolie o nich mysli ze nemaju takt a ohladuplnnost a trpia perfekcionalizmom. A to ich nuti k dalsiemu vzdalovaniu sa od spolocnosti a samote. Tento problem dokaze prekonat domaci maznacik. Miluju, vtacikov, macky a malinke bezbranne tvory. Mravce ich facinuju svojou strukturou a pracovitostou.

Cistotu a priezracnost vyzaduju aj vo zvtahu. Kazdy citovy vztah beru smrtelne vazne a preto su nachylni na zranenia a nasledne vyhybanie sa vztahom. Vo vztahoch hladaju kvalitu, nie kvantitu. Koli velkej kritickosti, sa casto stava ze zostavaju dlho (alebo aj naveky) slobodni. Ale ked si konecne najdu partnera ktory splna vsetky ich narocne poziadavky, ich laska je maximalne vytrvala, silna a prakticky neznicitelna. Svojej laske poskytuju obrovsku oporu v tazkych casoch. Ako milenci nestoja za vela, lebo nemaju ziadny vztah k romantike a citove prejavy im robia problem ale su ukazkovy manzelia… mudri, cistotni, verni, jemni a su fesaci s krasnimi cistymi ocami co nikdy nezabudnu na vyrocie sobasa.

Panna ma celu radu presne stanovenych navykov. Vstava v urcitom case, ranna rozcvicka, zlozenie jedal, presne miesto pre kazdu vec. Potrebuju svoj vlastny priestor a klud. Miluju presnost, pravdu, jednoduchost, skromnost. Neznasaju spinu, vulgarnost, hlupost, sentiment, povrchnost a plytvanie.

Je pre nich dolezite aby sa v zivote naucili povznasat od malickosti k vyzsim idealom z ktorych ziskaju nadhlad a oslobodia sa od malichernosti. Potrebuju sa naucit ovladat detaily zivota, lebo inac detaily ovladaju ich zivot.

opica_skorica
19. jan 2023

@andreatytler uff, dlhý popis,
dakujem.
A po mojich skusenostiach by som poopravila to, že by ludia v znameni panny radi robili poriadok,
skor zboznuju, ked ma kazda vec svoje miesto a na tomto mieste ju (tu vec)
vzdycky najdu.
Maju aj romanticku stranku, no ovela vacsmi na nich sedí to, ze nad vsetkym dlho dlho a zo vsetkych strán uvažujú.

svetkafar
19. okt 2023

Dievčatá ja som panna, začínam vzťah s baranom. Ma niekto taký vzťah? 🙂