Bytový dizajn

kikundela
3. jún 2012

neviete mi poradit ako sa dostat k praci s bytovym dizajnom? nemate nejake skusenosti s kurzami? saci nejaky kurz alebo si skor ziadaju skolu? da sa s tym uplatnit?

d.a.n.k.a
5. feb 2014

mňa by to tiež zaujímalo 🙂

zitkaobe
17. júl 2014
Používateľ zitkaobe je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zitkaobe.

ahojte ja som pri tom dbala hlavne na články ktoré som si pozerala ako napr. http://domabyt.zariadim.sk/inspiracie-dizajnerov-2014 a teda som si aj vybrala dodávateľa fokus interier http://domabyt.zariadim.sk/byvanie-moza-byt-sukromnym-rajom. Uvidim ako sa to podari, dam vam vediet drže mi prsty 😉

d.a.n.k.a
9. mar 2015

Ahojte, chcem upozorniť na školu ALFA EDUCATION v Bratislave na jej neseriózny prístup. Venujú sa bytovému dizajnu. Zaplatila som si dvojročné školné, avšak kvôli práci som štúdium musela ukončiť. Alikvótnu časť školného mi dodnes nevrátili. Iba časť, potom sa vyhovárali na neplatičov študentov, potom exekúciou pozastavené účty. Zo začiatku zakladateľka školy komunikovala, dohodli sme sa na splátkach, sama si stanovila termíny vrátenia, ale nedodržala ich. Teraz nekomunikuje vôbec. Tak si dávajte na nich pozor.

barbara2004
24. feb 2016

Ja mám so školou ALFA Education a rekvalifikačným kurzom len dobré skúsenosti. Naštartoval ma do praxe a teraz sa denne venujem tomu, čo ma baví 🙂 Nemôže byť, že mali naozaj nejaké problémy?

element1985
16. máj 2023

ALFA EDUCATION: Zabite 2 roky a vyhodene 2tis eur za skolu a 2tis za comp! Skola nevyplaca nacas mzdy zamestnancom, cize sa stale meni vyucujuci. Po roku si pani majitelka pyta dalsie peniaze na licencie. Niekolkokrat sa im nechcelo platit za prenajom priestorov a vyucovanie bolo nahradene online, pricom tato info o zmene nam ani nebola tlmocena a po prichode do skoly sme zistili, ze skola je zavreta. Niekolkrat som informovala majitelku, ze nam nesedi pocet vyucovacich hodin podla zmluvy /oducene menej hodin/. Akonahle bol nejaky problem /a boli stale nejake/ nikdy nedvihala nikomu telefon. Ked tak napisala sms, vacsinou s vyhovorkou, ze ma chore deti, ze je v nemocnici, ze ma covid, ze ma rozbity telefon a nevie prijimat hovory, atd... Skolu som si vybrala, nakolko mala akreditaciu a najvacsi pocet oducenych hodin. Po 2mes od ukoncenia studia nemame ziadne certifikaty, opat vyhovorky, ako nejde tlaciaren, ako nema fotopapier, ako je opat chora, ako to ma garant na podpise, ako to budeme mat do konca tyzdna v schranke..... Tato skola by nemala mat ziadnu akreditaciu vzhladom na jej "kvalitu" a na sposob NEkomunikacie so studentami.