Cewe fotokniha - rada

barbie1981
24. feb 2023

Ahojte, prvý krát robím knihu od cewe . Robím takú rodinnú s fotkami detí, fotky sú len farebné. Moja otázka je ohľadom výberu papiera, aký mi poradíte? Na výber sú fotopapier lesklý, matný, normálna tlač na papier lesklá a matná. Idem dať spraviť 4 knihy za dosť vysokú sumu, tak chcem vybrať ten najlepší. Prosím poraďte len tie, ktoré máte knihu z cewe. Poprípade ak by ste pridali foto alebo postrehy ohľadom výberu väzby, tvaru knihy atď...budem vďačná.Dakujem za každú radu

simonah73
24. feb 2023

za mna fotopapier matny. mala som aj obyc papier ale tie su take menej luxusne a zase ked das leskle budes tam vidiet otlacky prstov vsetkych co to budu prezerat. mas aj zlavove kody? ja tu mam vytlacene tie ich celorocne ak by si chcela.

annm81
24. feb 2023

@barbie1981 Väčšine ľudí sa viac páči lesklá upráva a postačí im aj tlač na bežný papier, ale človek, čo sa tomu venuje ti odporučí matný fotopapier - farby budú pôsobiť menej saturovane, ale omnoho lepšie budú vykreslené tmavé tiene (čierna bude skutočne čierna), pri bodovom svetle bude skutočne vidieť, čo je na fotke, nebudeš musieť nakláňať knihu do rôznych uhlov, lebo sa ti tam bude odrážať svetlo, odtlačky prstov tiež nebudú taký problém.

barbie1981
autor
24. feb 2023

@simonah73 zľavové kódy som ešte nehľadala, ak by si mi ich poslala budem vďačná

simonah73
24. feb 2023

@barbie1981 su aj tu https://www.cewe.sk/fotokniha.html?cref=ref_sem... a plus mi prisli emailom tieto:
5€ od hodnoty 25€ kod 5FDK
10€ od hodnoty 50€ kod 10ABR
20€ od hodnoty 100€ kod 20CDB
tak uvidis, ktory Ti bude najviac vyhovovat. mne sa dari v poslednej dobe dokopat sa k tomu aby som spravila knihu tak raz za dva roky a teda potom je tam uz pekne vela stran. a robievam tie stvrcove aby som ich mala pekne v policke rovnake. akurat ked som robila asi zo styroch ci piatich rokov slovenskych dovoleniek, som omylom dala urobit velku A4. QRkody s videami tam nedavam, lebo tie funguju tusim len dva roky.

janka_266
24. feb 2023

@barbie1981 mame matný papier a tvrdá väzba, zlavove kódy, keď máte veľa kníh, je dobre si spraviť viac objednávok, a uplatniť viac kódov, ked to ešte dáte dorucit do nayky, máte aj lacné doručenie. Kódy vám budú chodiť aj na mail, ked si ho tam zadáte