Ahojte baby. Pred 5 dňami som mala pohlavny styk s priatelom. Stala na nam nehoda. Pretrhol sa nam kondom a citila som ako vsetko zostalo vo mne. Po 8 hodinach som uzila tabletku escapelle, podla kalendara som mala posledny den ovulaciu. Odvtedy mi je strasne nevolno. Neskutocna unava, nervozna som, mam bolesti v krizoch v podbrusku, mam navaly tepla, niekedy zimnicu, hlava sa mi toci. Mam troska akoby naliate prsia. Otazka je musi prist po uziti escapelle do 5 tich dni menstruacia alebo je normalne ze mi este stale neprisla? Myslite ze tabletka ucinkovala? Dakujem za kazdu odpoved
Mne po užití escapelle prišla až tak ako mala, nie do 5 dni.Tusim ešte 3 dní mi ms meskala
Mna uuuplne maximalne Escapelle rozhadzalo. Asi 2 tyzdne mi bolo zle a kym sa mi menstruacia dala do normalu, to boli mesiace.
ked tak stresuješ, môže meškať ešte viac..
mne sa tiež stalo, že som ms dostala pár hodín od toho, ako som si urobila test a videla, že je negatívny.. akoby ten stres opadol, ostala som kľudná a bolo to ok
Všetky tieto pocity nemáš z tabletky, ani tehotenstva. Ale zo stresu. Príde, neboj.
Dobrý deň, všetko, čo potrebujete o núdzovej antikoncepcii vedieť: https://budmezdravi.sk/dolezite-fakty-nudzova-a...
Toto sú bežne nežiadúce účinky escapelle a či ti mesntruacia príde uvidíš v tom termíne, kedy ti ma prísť, aj keď je pravda že tabletka ti môže cyklus rozhádzať. Sprav si keď tak v očakávanom dátume test.