Fotoalbum pre bábo

sigma510
15. feb 2022

Ahojte, zaujíma ma, či ešte v dnešnej predigitalizovanej dobe tlačite vašim deťom fotografie na pamiatku a robíte im fotoalbumy. Kamarátka čaká bábo, a zvažujem ako darček priniesť fotoalbum pre malé keď sa narodí, kde mu teda už rodičia budú časom zaznamenávať spomienky. Potešil by vás takýto darček, alebo by ste také niečo vôbec nevyužili? Pripadne dajte tip, či pri malých deťoch preferujete taky kde sa dá aj písat, alebo klasika iba na zasuvanie fotografií.

sirka9
15. feb 2022

@sigma510 ja sa na to chystam. mala ma uz dva mesiace a zatial som sa k tomu nedostala ale urcite urobim. od narodenia a postupne budem pridavat. pre mna je to ovela krajsie v tlacenej forme nez digitalnej. na cd alebo usb viem, ze si tie fotky nikdy viac pozerat nebudem. album chytim do ruky hocikedy. a myslim, ze je to mile to mat aj takto.

sigma510
autor
15. feb 2022

@sirka9 práve aj ja si rada pozriem svoje fotky keď som bola malá, vtedy iná možnosť nebola, iba vyvolať film 😁. A takisto dodnes si veľa fotiek tlačím lebo k tým "zaarchivovanym" v PC sa už asi nikdy nedokopem. Tak ma celkom zaujíma ako dnes ľudia v tomto smere fungujú, lebo USB, počítač a CD ani nehovorím, môže sa stať čokoľvek a človek o všetko čo na týchto médiách ma príde.

matapo
16. feb 2022

...tlacim stale, a je toho velmi vela, potom to najsamkrajsie a najvydarenejsie davam aj do fotoknihy, take najvzacnejsie momenty. Dovolenky zvlast, Vianoce, sviatky zvlast, momentky deti zvlast, Do 20 velkych albumov na 300 fotografii uz veru bude, vsetky su oznacene, fotky davam robit vacsie. A aj niekolko fotoknih mame. Vsetky su oznacene na boku co tam je, s detmi si to radi pozerame, vela krat popozerame za vecer aj vsetky 🙂 U nas su to najsamlepsie knihy, casto pouzivane, nie su zalozene a zapadnute prachom 🙂

andreatytler
16. feb 2022

@sigma510 Ja milujem tlacene fotky a som velmi dlho odolavala digitalnemu tlaku a davala vela tlacit, ale v poslednych rokoch som s tym prestala. Mam fotiek doslova jednu brovsku tazku krabicu a neviem sa odhodlat ju dat dole z police aby som si ich popozerala. Neviem sa dokopat k tomu ze si ich zorganizjem do albumov... tiez ma nelaka predstava mat plnu skrinu albumov 😲
Ale fotoalbum by som kamaratke urcite kupila. Aj ked ona mozno nebude ten typ co sa rada pozera na vytlacene fotky, jej dietatko urcite bude. Ja som akurat davala tlacit kalendar kde je na kazdom mesiaci hned niekolko fotiek syna (akurat ma 2 roky) pocas celeho prveho roku a musim ten kalendar spolu s nim pozerat velmi casto. Miluje to. Pozera si fotkya a ked rozozna nejaku svoju hracku, uteka ju doniest a potom s nadsenim ukazuje ze ta hracka je na fotke. Mame fotky z jasli na chladnicke a to mi skoro denne znovu a znovu ukazuje hracky ktore su tam na fotke. Takze ked jej ten album budes davat, urcite jej mozes povedat o tom ze male deticky miluju pozeranie fotiek a bude to urcite ich oblubena zabavka. Preto by som kupila taky co znesie co najviac nesetrnneho zaobchadzania. Lebo to deta si ho chce listovat a este nema taky cit. Alebo kup 2. Jeden krasny pre nu a jeden neznicitelny pre babo.

es2021
16. feb 2022

@sigma510 mna by takyto darcek velmi potesil, album si robime taky rodinny 🙂 tiez milujem to listovanie v nom

lilyianka
16. feb 2022

@sigma510 určite je to dobrý darček,ja sa tiež už dlho chystám kúpiť album a dať vyvolať malého fotky. Som v tomto za. Mne sa,nepáči keď niekto ma fotky len v PC.. album je taký osobnejší.

hanka1674
16. feb 2022

Za mňa áno. Je to pekný darček a spomienka naveky 🙂

hrasocek12
16. feb 2022

@sigma510 moja mala ma uz 2 roky a od narodenia jej robim knihy 😊 nahadzem si do knihy fotky pridam text a viac sa mi to paci ako fotky 😊 ale mam odlozene aj fotky na cd a usb ked bude starsia si pozrieme aj videa a tak 😊 ale urcite album je skvely ako darcek ,spomienky na to male babatko potesia v akejkolvek forme 😊😊

ivalyn
21. feb 2022

Áno, odkedy sa malá narodila, dávam fotky vyvolávať a mám doma teda 2 veľké fotoalbumy. Po nich plánujem dávať vyrábať fotoknihy, na každý rok jednu ako súhrn toho najlepšieho za celý rok.