Kaufland body

4. jan 2023

Docitala som sa, ze za kazde 1 euro nakupu ziskam 1 bod. a potom si mozem aktivivat za body na nieco zlavu. Ale ved to je smiesne. Nazbieram 150 bodov, za 150 eur nakup. A potom si vyberiem za to nejaku zlavu napr zlavu na mrazene vyrobky za 150 hodov. Usetrim 2 eura. A mozem zbierat dalsich 100 a viac bodov aby som usetrila 2 eura. Ved to sa viac oplati kupit nieco v zlave, a nie zbierat body a hladat na co pouzijem zlavu. To si kaufland robi z ludi srandu?

stellarstar
4. jan 2023

Ved s kartou máš aj lacnejšie niektoré potraviny 😁

mimimoje
4. jan 2023

dnes mi prišiel kupón na 10€ zľavu pri 100€ nákupe za 500 bodov (100€ nákupy robím bežne). Či sa to oplatí, alebo nie, je na zvážení každého zákazníka. Je na výber x obchodov, kde zľavy dávajú a x obchodov, kde zľavy nedávajú, každý normálne zmýšľajúci človek si vie porovnať a vybrať.

andrea_82
4. jan 2023

"Ved to sa viac oplati kupit nieco v zlave, a nie zbierat body a hladat na co pouzijem zlavu" a prečo by si nemohla kúpiť to niečo v zľave a body si nechať na niečo iné? Čo by si si tak predstavovala, aké zľavy, aby sa ti to zdalo adekvátne? Pre mňa je každé ušetrené euro dobré.

buberova
4. jan 2023

V Kauflande by som nakupovala ajtak, tak prečo nespraviť o ten 1 krok navyše a pipnúť si aj kartu?

vikusjk
4. jan 2023

My to vyuzivame. Chodime nakupovat prevazne do Kauflandu a do Tesca, u oboch mame karty a u oboch sa nam oplatia. V tescu ked nam posielali tie kuponiky za nazbierane body, tak som zbierala a potom v decembri pouzila na vianocny nakup (aspon jeho cast, mali sme okolo 40 € vzdy).
V Kauflande muz pouziva appku a ono ta karta ma jednak lepsie ceny na niektore polozky a jednak mas tie kupony. Chodis, platis a zbieras a potom mu naskoci ze pri nakupe nad 50 € ma 5 € zlavu, alebo 30% na cely nakup sme mali a podobne.
Navyse prihlasoval blocky nad 20 ci 30 eur pred Vianocami a vyhrali sme 300 € na nakup, pekny darcek pod stromcek 🙂

axeco
12. mar 2024

Body sa vyuzivaju za ponuku tovaru za 1 cent

petulda333
12. mar 2024

Ja nakupujem najviac v kauflande,ale ich system je o nicom. Kupony vacsinou take co ani nekupujem. A este za aktivaciu strhavaju body. Za mna naj to ma tesco. Kupony generuje podla toho co kupujem,netreba ich aktivovat za body a hlavne si body vymenim za peniaze kedy chcem