Kde stiahnem program na tvorbu faktúr?

viva13
7. nov 2011

Neviete mi prosím niekto poradiť, kde si stiahnem bezpečný program na tvorbu faktúr? Najlepšie v slovenskom, prípadne českom jazyku.Mám doma originál CD no dala som si preinštalovať softvér a odvtedy mi tento program nejde nainštalovať, dakujem

lussy211
9. nov 2011

Obávam sa že tie programy sú licencované, takže sa nedajú stiahnuť.

trixi
9. nov 2011

ak mas doma original CD s legalnym SW, tak urcite maju hotline a po preinstalovani napr. na novy PC Ti pomozu SW preinstalovat. Neviem aky SW na tvorbu faktur mas, ale ked nic ine, vytvor si vo Windows, alebo v Excel. Neviem v akom rozsahu to potrebujes, ale myslim Kros ma nejake demo na urcity pocet fa pre jednoduche ucto.

janicka99
29. okt 2014
Používateľ janicka99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janicka99.

fuu tak program na tvorbu faktur neviem vacsina je urcite licencovanych a su podla mna aj mrte drahe, teraz je vsak k dispozicii vela online softverov, ktore sa jednoducho ovladaju, z vlastnej skusenosti ti mozem poradit. Pouzivala som http://minifaktura.sk teraz http://www.superfaktura.sk obidva su spolahlive len na Superfakture mas viac moznosti, jednoducho si evidujes faktury, mozes vytvarat aj objednavky a pre mna velka vyhoda, že sa dá fakturovat v cudzej mene aj v cudzich jazykoch.

martina314
10. nov 2015
Používateľ martina314 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina314.

Toto je tiež veľmi jednoduchý spôsob zadarmo http://primafaktura.sk
najmä pre takých ako ja čo excel a podobne toľko nemusia, takto len zadáš údaje a faktúru si vytlačíš

patkaba
2. dec 2018

Aj keď trošku neskôr odpovedám, vyhodilo mi túto stránku na prvej stránke Google, tak možno pomôžem niekomu do budúcna, ono zo spomenutých poznám iba superfaktúru, tá však nie je už dnes zadarmo na jednu firmu, kedysi bola :/ Inak bola fajn. Používam na jednu firmu www.profit365.sk, komplexné riešenie, ľahké ovládanie zdarma. Na kamennú prevázdku, ktorá nám beží na druhej firme kde si evidujeme veci, máme tiež free členstvo a naozaj spokojnosť.

rika888
9. dec 2018

@patkaba Tiez ich vyuzivam, robim obrazy, nejakyych max 10 faktur mesacne a vsetko super 🙂

emilia788
27. jan 2019

Ja som si presla asi vsetkymi (detsky eshop - dropshipping). Skoncila som tiez u Profitu, co sledujem, ze v poslednej dobe dost ludi. Inak zo spomenutych ak mam zhodnotit.. superfaktura celkom ok, primafaktura nepouzitelne, minifaktura tiez..

katren
27. jan 2019

My mame vela dokladov a robime v ikros....fakturacia zadarmo 😉

emilia788
12. feb 2019

@katren To som skusala aj ja, ale nie vzdy znamena zadarmo = najlepsie. Resp. toto neplati z mojho pohladu nikdy.. nehovoriac o tom, ked ide o uctovny softver, ktory musi byt zabezpeceny, legislativne v poriadku atd.