Knihy o feng shui

teerinka
14. feb 2014

Ahojte, dajte mi tip na nejake dobre knihy o feng shui. Zacinam sa zaujimat o tuto oblast, som uplny zaciatocnik. Na trhu je vela knih, neviem sa rozrientovat.

dakujem 😉

mary30
24. apr 2014

Ahoj teerinka, obajvila som super stranku a maju tam aj elektronicke knizky. Kupila som si obidve, do konca aprila davaju aj tretiu zadarmo. Paci sa mi, ze su dost prakticke a konkretne. Dost som z nich pochopila o feng shui, lebo som uz citala viac kniziek a niekedy si protirecili a bolo v nich tolko vseobecnych veci, ze som sa malokedy k nieco dopracovala. Tieto sa mi pacili a aj to, ze ich mam hned v pocitaci a nemusim nikam behat.
Skus.http://www.fengshui-byvanie.sk/knihy-feng-... 😵

erika07
24. apr 2014

Ahojte, nasťahovali sme sa do nového bytu a necítim sa tam akosi fajn. Nie je to stále "ono". Je to starší byt, nie novostavba. Musím asi niečo pomeniť. Tak študujem knižky a nápady, čo by mi mohli pomôcť. Viete poradiť nejaké dobré tipy? Nejakú knižku s konkrétnymi radami? Dííík.

mary30
24. apr 2014

Ahoj erika07 podla toho co som sa zatial docitala, je mozne, ze tam v byte ostala energia po byvalych majiteloch. Feng shui radi spravit ocistu priestoru od negativnej energie. Ako som pisala vyssie, kupila som si na tej stranke knihy a jednu maju specialne o ociste. Je vyborna, lebo pisu co presne treba urobit a aj preco.
http://www.fengshui-byvanie.sk/knihy-feng-shui/