Ktorá farba na vlasy je najlepšia?

zuzi21
24. nov 2011

Ahojte, potrebovala by som poradit kedze na druhom fore som moc neuspela... 🙂 Mam tmavoplave vlasy, v lete boli melirovane, asi pred mesiacom a pol som si davala rysavu, farba vsak nevydrzala dlho a teraz niekedy by som si chcela dat znova, ale neviem sa rozhodnut medzi Londou, L'oreal excell a Garnier nutrisse... neviete mi pomoct?? :D diiik

kvojtanikova
25. nov 2011

@zuzi21 Garnier ani Londa nekupuj, vobec na vlasoch nedrzia, s Loreal nemam skusenosti, ale kedze je to tzv. 10minutova farba, velmi tomu neverim, bala by som sa ze mi to vlasi znici, ked to tak rychlo nafarbi. Ak ti mozem poradit, najkvalitnejsie su Palette, tiez maju uz aj mnohe osetrujuce rady, pekne odtiene a dlho vydrzia na vlasoch, medzi radami Palette Browns alebo Golden Tones urcite najdes aj rysavu.

ivett1
25. nov 2011

@zuzi21 ahoj, ani mne príliš nedržali farby zn. Londa a Garnier...a L´oreal aj Wella mi vydržali takých 6-8 týždňov.... podobne ako Palette 🙂 ...takže, asi budeš musieť experimentovať, lebo to, či vydrží a ako dlho, závisí hlavne od kvality vlasov (ale asi najviac od vlasového pigmentu 😉 ...)

ana85
21. jan 2012

ahojte. ja som naposledy vyskusala farbu na vlasy pefekt mousse. uz nikdy viac ju nekupim. velmi rychlo sa vymyva! je zbytocne predrazena a nekvalitna. vlasy nie su ani leskle a ani pekne zafarbene. kazda farba inej znacky mi vzdy velmi pekne chytila - okrem perfekt mousse.

perieme
31. mar 2013

Vyskúšajte Palette, je to najpredávanejšia značka, kvalita je dobrá a cenovo v našom obchode je bezkonkurenčná ponuka.

lencika
12. máj 2013

ja som vyskusala asi vsetky znacky a najlepsia palette

zuju2
15. máj 2013

Ja som používala Londu, potom Palette,tá sa mi rýchlo vymyla. Teraz som si kúpila v akcii Syoss a tá sa mi najviac pozdáva.

adrika777
29. jún 2013

Dobrý deň, prosím poraďte mi, kde by som mohla zohnať farbu Loreal Preference 6.66 Babylon Intense Red.
Zrazu nie je nikde v ponuke, používam Loreal Preference 6.67, ale nie je taká intenzívne červená. Ďakujem
za typ.

reacentrum
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sevi
1. júl 2013

pallete mi najviac znicila vlasy.garnier a loreal su fajn ale vydrzia max 5 tyzdnov a zdaju sa mi "vodove". max spokojnost syos.kremova farba vydrzala 8 tyzdnov krasne vonia niekolko dni a vlasy su hebke leskle lahko rozcesavatelne.

merry2
29. okt 2013

ahojtéé baby poradte my jaká je najlepšie farba ale taká čo neškodí aspom môct vlasom? bez amoniaku 😲 pls 😅

caoli
29. okt 2013

@zuzi21 používam Loreal Preference a som spokojna už nejaký ten rôčik. Teraz som na skusku dala Syos, este ho mam len tyzden, tak neviem povedat, ako dopadne v teste 🙂 Rozhodne nie Londa ani Garnier ! A ani 10 minutové ani peny, nie su to dobré farby. A všeobecne platí, že všetky farby s červenými tónmi sa vymývajú rýchlejšie, ako ostatné odtiene - to viem od svojej kaderníčky.

katalin251
21. mar 2014

prosim vaa aky mate nazor na farby znacky Syoss.pred mesiacom som si stou farbou farbila a bola som spokojna.chcem si znova,ale ked citam nazory niektorych zien na forume ako ta farba velmi skodi a nici vlasy tak teraz pochybujem.poradte mi aj vy ake mate skusenosti.

1motilik1
20. júl 2014

@caoli ahoj, prosim ta poradiš mi čitam že použivaš loreal preference. vieš mi poradiť kupila som teraz dve krabičky ale chyba mi tam ten HI-SHINE COMPLEX. ty si to mala vtom baleni? alebo ti to tam tiež chybalo?

caoli
20. júl 2014

@1motilik1 no prave som sa dofarbila 🙂 , takze mam pre teba uplne cerstve info - nie, nic mi nechybalo, tubicku s tym shine kondicionerom som tam mala. loreal pouzivam uz dlho, este sa mi nestalo, ze by chybala.
dost pravdepodobne si mala smolu a nejaky chmatak hnusny to odtial v obchode povytahoval. boze ti ludia su hnusniii, to aby clovek kontroloval vsetko, co chyti do ruky. fakt je, ze ja to robim, vzdy krabicku čeknem, ci je tam vsetko.

1motilik1
23. júl 2014

@caoli dakujem za odpoved ,ja som si aj myslela že to určite niekto odtial vytiahol a zobral pre seba, ale volala som aj do tej predejni DM a predavačka ma presviedčala že to tam nema byt, že ona tieto farby použiva už dlho a nikdy ju tam nemala, tak som sa nato vykašlala a zafarbyla bez toho. no čo už. vraj na slovensku su bez toho že to maju asi iba v rakusku ,to mi tlačila taku sprostost do hlavy.Nemala som čas ist to tam vymienat alebo vratit, lebo sme v noci cestovali a ešte som si rychlo musela zafarbyt vlasy.Ale mam velku chut zavolat priamo niakemu obchodnemu zastupcovi do Lorealu ,ktory zasobuju DM drogeriu a pekne mu povedat čo sa mi stalo že ako predavaju ich farby ,že su povytahovane tie complexy z krabičiek a že ich predavačky mi tvrdia že tam nemaju byt, aj napriek tomu že na krabičke je jasne napisane že to ma obsahovat, tak som zvedava čo mi na to povie.ze im robia tym padom velmi zlu reklamu v tejto predajni, nech o tom vedia. Musim na internete zohnat niake čisla na ten Loreal,možno aj na vedenie firmy. Lebo toto ma fakt dost vytočilo nakolko ta farba nestoji 2 eura.A kupovala som naraz 2 takže to bolo dost penazi pre mamičku na materskej.ktora nezaraba.fakt som zvedava ako mi to tam vysvetlia.A možno si to tam vytahuju tie predavačky, ked ma tak strašne presviedčala že to tam nema byt.

caoli
23. júl 2014

@1motilik1 tak ak ti takuto sprostost bola schopna povedat, tak veru najskor ze si to ony pokradnu. lebo ten balsam je fakt dobry, ani z jedneho bezneho kondicioneru nikdy nemam tak jemne a leskle vlasy, ako z tohto. vecna skoda, ze je ho tam tak malinko.
ako moze take prihladne klamstvo vobec vypustit z huby, vo vnutri na tom letaku je uvedene, co vsetko balenie obsahuje, je to tak lahko dokazatelne, ze az. veru, suhlasim s tebou, stoji to za tu namahu informovat o tom zastupcu Lorealu a urcite aj vedenie DM, toto je na vyhadzov. Samozrejme nikto nedokaze, kto to ukradol, a ci vobec (lebo velmi teoreticky mohla byt vyexpedovana aj vadna sarza) ,ale tie zmachlene potvory tam nie su len od toho, aby podopierali pulty, ich psou povinnostou je mat tovar skontrolovany a na pultoch vylozeny v bezchybnom stave.

moschi77
7. okt 2014

@1motilik1 No ja som si kupila cez vikend v Kaufladne- nebolo to tam..a dnes som kukala v Tescu aj v ostatnych krabickach...nikde to nebolo!!! To uz co je, sak cloveku to len vlasy moze donicit samotny odfarbovac...! Svine!!!

angel22
18. okt 2014

Zeny, ja som si vcera dala na hlavu Lorea Casting Creme Gloss odtien 1013 blond svetla pieskova. Chcela som to hlavne na odrasty a sediny. Odrasty mam taku tu mysaciu nijaku farbu a kopa sedin. tak moju mysacinu to sice prekrylo ale sediny nie, tie mi tam krasne svietia. ☹ Chcela som farbu, ktora moc nenici vlasy, ale asi budem musiet siahnut po nieco silnejsom. Tiaz som pocula, ze Palette je najhorsia volba. Vacsinou co som citala po forach tak chvalili Loreal, potom Garnier, Wellu a par aj Syos. To jenormalne umenie vybrat to spravne ... kym si clovek najde to svoje, tak bude aj holohlavy 🙂 Ta Loreal Preference je silnesia?

angel22
18. okt 2014
03101982
30. okt 2014

Ahojte baby chcem sa vás spýtať či nemáte niektorá skúsenosť s farbou Blonde Ultime od Schwarzkopf od Claudie Shiffer 🙂 za každú informáciu vám budem v´dačná 😉 ešte som ju nemala a chcela by som ju vyskúšať 😀

alica101
28. jan 2015

@zuzi21 Ja za seba jednoznacne odporucam Toujours. http://dukra.sk/shop/vlasova-kozmetika/farby-na... Vyskusala som pred tym kadeco, dost mi to znicilo vlasy. Strasne mastne som mala, musela som umyvat kazdy - kazdy druhy den. Toto pouzivaju v salone, do ktoreho som zacala chodit a pohodicka. Aj vlasy si umyvam uz len raz - dvakrat za tyzden 😀

gretka332
19. jan 2016

Ahojte,potrebovala by som poradiť. Mám špinve blond vlasy a chcela by som si nafarbit znova na blond alebo aku bielo sivu. Poradíte my? 🤐 😕 🙂

deltaa
20. jan 2016

ja som spokojna so Schwarzkopf natural and easy konkretne odtien stredne hnedy kasmir
http://eleven.se/en/schwarzkopf-natural-easy-56...
je pravda ze po 1 zmyti to chyti trosku tmavsie do tmavohneda ale odporucam si pri zmyvani farby 3x umyt samponom a mam odtien presne ako na obrazku. Krasna stredne hneda taka do popolava trosicku pri svetele do zlata
jedina vec co mi pri tejto farba vadi ze velmi zapacha ta zmes ale ked sa aplikuje konecny kondicioner ten krasne kvetovo vonia len treba mat zapnuty ventilator ci vetrak pri farbeni

lindush1105
20. jan 2016

Ahoj. Ja si farbím vlasy na čierno. Popravde poslednú dobu mi nevydržala farba na hlave viac ako 3-4 umytia. Kedysi som používala Palette a tá držala ako pribitá a teraz? 3-4 umytia a farba je preč a ostáva mi iba červený nádych a je jedno akú značku si kúpim. Tak som sa rozhodla, keďže som nakupovala aj profesionálne farby , drahé farby ako Goldwell a podobne efekt stále rovnaký, že vyskúšam lacnejšie farby od Kallosu. Sú to 100ml tuby s farbami. Jedna farba stojí asi 2,80. Drogérkové farby sú 50-60ml a stoja raz toľko. Kúpila som si teda tie farby, čierne samozrejme, k tomu 3% vyvíjač 1l za cca 3 eurá. No musím povedať, že farba bola nádherná čierna, nie umelá čierna, drží ako pribitá a to už som si hlavu umývala asi 15 krát a vlasy som po nej mala vyživené a lesklé. Neviem ako by to bolo u medenej alebo blond a podobne ale ja už budem kupovať len tieto Kallosky, lebo vážne sa mi neskutočne dobre osvedčili.. 🙂

jankdaa
3. feb 2016

ahoj, ja používam už dlhšiu dobu Matrix, zvykla som si na ne u kaderníčky. Presnejšie túto farbu http://www.bezvavlasy.sk/sk/znacky/matrix-color... Páči sa mi na nej, že neobsahuje amoniak a moje vlasy sú po nej lesklejšie a toľko sa neničí ako u iných značiek .

humka2
3. feb 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

najlepsia je ziadna :D

gabca10
29. jún 2020

@perieme paletky sú hrozne :/