Má právo sa hnevať?

nelka421
25. apr 2024

Dobrý deň prajem, má kamoška právo sa hnevať, keď sme sa začali stretávať s jej bývalým partnerom avšak až tri roky po ich rozchode s tým, že rozchod inicovala ona. Nebola s ním spokojná vo viacerých smeroch, dokonca ho podvádzala. Sama sa mi veľakrát priznala, že ho vlastne asi nikdy úprimne nemilovala. Ich vzťah trval približne rok. Určite jej to chcem povedať, len ma zaujíma aj názor iných či môže byť potom na mňa nahnevaná. Pekný deň. 🌼

melanta
25. apr 2024

Neviem. Ale tak ako by som nechcela po kamoške jej topánky, tak by som po nej nechcela ani partnera. Aj keby sa mi páčil, tak pre mňa je toto tabu.

syslik81
25. apr 2024

kazdy ma pravo hnevat sa .. kazdy si najde neaky dovod ak chce... ved jej to povedz a uvidis... ak sa nahneva tak ju to casom prejde ...a ak nie -nieje to dobra kamoska

michaela789
25. apr 2024

@nelka421 ajaj 🙈 podľa mňa ak sa nenahnevá, tak určite zmení istým spôsobom na teba názor. Ak ste kamarátky, ako si predstavuješ spoločenský život? Nebudete sa už stretávať? Ak áno, nebude dusno? Nebudeš s ňou, ako s kamarátkou, riešiť každodenné vzťahové peripetie? Ak si myslíš, že sa nič nezmení, zmení sa na 100%. Ide o to, či ti to za to stojí.

foxanda
25. apr 2024

Tak podla mna je to uz dlha doba od rozchodu. Mne osobne by sa to hnusilo, ta predstava, ze spaval s kamoskou a teraz so mnou. Neviem, co by bolo v tomto pripade dobre poradit. Kamoska ak sa nahneva, tak sa aj odhneva. Kazdopadne, ak sa spolu citite dobre, tak za vyskusanie nic nedas.

nelka421
autor
25. apr 2024

@foxanda Tiež som si myslela, že sa mi to bude hnusiť ale nie je to tak. Presne ako píšeš cítime sa spolu dobre. A hlavne keď viem ako ho teda brala vo vzťahu ona... Každopádne ďakujem za odpoveď.

nelka421
autor
25. apr 2024

@michaela789 sme veľmi dobré kamarátky, vieme o sebe takmer všetko. Trávime spolu skoro každý deň. Ona má už dlho nový vzťah kde je šťastná, plánujú spolu bábätko.... Preto neviem ako sa zachovať. Ako som už písala je mi s ním dobre, ale nechcem jej ublížiť.

nelka421
autor
25. apr 2024

@melanta tiež som si hovorila, len citom človek niekedy nerozkáže..

foxanda
25. apr 2024

@nelka421 Aha, tak potom je to o to lepsie. Hlavne si to vy dvaja uzivajte a majte sa radi. A kamoska ak sa nahneva, tak si hlavne z toho nerob tazku hlavu. Urcite bude mat z toho najskor sok ale aj to prejde.

michaela789
25. apr 2024

@nelka421 chápem. No, ak ste si také blízke, musíš to risknúť na základe toho, že ju dobre poznáš. Pán má aký názor na to? Jemu to nevadí?

sissy27
25. apr 2024

@nelka421 tak hnevať sa každý môže na čo chce, a často je to úplne iracionálny dôvod, ale pocitom a hormónom nerozkážeš. Úplne príjemné jej to asi nebude, hlavne ak napríklad pôjdete na nejakú spoločnú akciu kde sa ona bude pozerať na svojho ex a svoju kamošku, ďalšia vec je, že ona vie, že ty vieš všetko ... ale časom sa to utrasie a zvykne si. Ak by to nepredýchala, tak asi nebola až taká dobrá kamoška...

zuzanka.zuzu
25. apr 2024

@michaela789 jemu má čo vadiť? že najskôr fikol jednu a teraz druhú? nene chlapom toto nevadí 😉

evcagabi
25. apr 2024

Keby to urobila moja kamaratka, tak by ma to pobavilo 😁😁 ale absolutne by mi to nevadilo

domkakvet
25. apr 2024

@nelka421 ano moze sa urazit.

danica2711
25. apr 2024

moja kamarátka sa dokonca vydala za môjho bývalého frajera a všetci 3 sme s tým v pohode. Prečo nie? Náš vzťah bol už dávno minulosťou, keď si oni spolu začali

thirstymonk
25. apr 2024

Bože jak male deti ste. Mne moj najlepší kamarát ukradol bývalú spred nosa, keď sme mali 16 a nikto sa z toho nepokakal. Dnes máme všetci svoje rodiny a sme šťastní a keď sa stretneme, úplne v pohode ideme na pivko a tak.

sevrin
25. apr 2024

U mňa to funguje tak, že by som mal divný pocit z toho, keby som chodil s bývalou frajerkou nejakého môjho známeho alebo kamaráta. Nerobím z toho vedu, proste to tak cítim. Na druhej strane ma priťahujú úplne cudzie ženy, s ktorými nemám vôbec nič spoločné (že sa nepoznáme, nemáme spoločných známych atď).

nelka421
autor
25. apr 2024

@michaela789 jemu nie. Keďže to bolo tak, že ona ho vlastne nechcela a ako som spomínala bola tam niekoľkokrát aj nevera z jej strany.

nelka421
autor
25. apr 2024

@danica2711 tiež si hovorím, že je to minulosť a hlavne sú s tým obidvaja vysporiadaní.

danica2711
26. apr 2024

@nelka421 jasné, vôbec sa tým netráp

mk1111111111
26. apr 2024

Nebudes v zivote zit s kamoskou, ak Ti chalan vyhovuje a budete spolu stastni, tak je jedno, ci sa kamoska urazi. Kamaratstvo je v zivote super, ale rodinu s kamaratkou nevytvoris. Dobra kamaratka pochopi a dopraje, ak najdes lasku svojho zivota v jej byvalom.

monikazs
26. apr 2024

@nelka421 Nešla by som do taķého vzťahu.

banderaska29
26. apr 2024

sú isté nepísané pravidlá. ak je to naozaj dobrá kamoška, nešla by som do toho. vieš, partnerstvá sa môžu rozpadnút, ale priateľstvá väčšinou ostávajú. teoreticky jej to môže byť jedno, ale prakticky vám to može totalne naštrbit vztah s kamoskou. ja a moj kruh priatelok to máme nahlas vydiskutované - nejdeme si po frajeroch, exfrajeroch, milencoch 😀 lebo to priatelstvo s nimi za to stojí !

betulinka1
26. apr 2024

@nelka421 za mna je to uplne v poriadku a ak ta ma rada, tak ti nebude branit v tvojom šťastí. Lebo len to je dolezite aby si bola ty spokojna. Kazda znas ma niektorej ex, ak teda nie je s muzom od 15 tich rokov.

tinatitti
26. apr 2024

@nelka421 ste velmi dobre kamaratky a aj napriek tomu si si zacala s jej ex. To su proste veci, ktore sa nerobia. Jasne, ze by mi vadilo, keby moja dobra kamaratka zacala chodit s niektorym z mojich ex. Ci by som sa na nu hnevala? Hnevat asi nie je to spravne slovo, no vadilo by mi to a postupne by sa to priatelstvo medzi nami urcite vytratilo. Brala by som to skor ako zradu z jej strany.

sense
26. apr 2024

Ak je kamarátka a naozaj to bolo u nich vo vzťahu ako píšeš tak sa neurazí. Ak sa urazí tak zrejme to nebolo až také ako ona tvrsi

cukorfalat
26. apr 2024

Poznam take, ze dvaja kamosi mali priatelky, tie priatelky sa tiez potom zacali kamaratit, po par rokoch sa rozisiel s priatelkou jeden kamos, par mesiacov na to aj druhy kamos, a za kratky cas sa dali dokopy opacne. Proste pary sa vymenili, a boli s tym uplne v pohode, nadalej sa kamaratili aj chalani aj baby

mnamko
28. apr 2024

@nelka421 nemá nato právo,ona sa snim rozišla a ty môžeš byť skym chceš.Poznám sestry ,keď jedna sa s chalanom rozišla a druhá po rokoch sa sním dala dokopy a sú manželia, nikto stým problém nemá.

mnamko
28. apr 2024

@tinatitti iné by to bolo ,keby jej ho preberie, prešiel dlhý čas,ona snim môže byť,kamoška sa nemá prečo hnevať,dotyčná nikomu neubližuje

gab1sol
28. apr 2024

@nelka421 má právo sa hnevať? Má. Sú to jej emócid, ktoré musí spracovať. Či je správne sa hnevať? Netuším…Každý to vníma inak.

kamatopo
28. apr 2024

No nikdy nevieš ako to vystrelí. Nepoznáme tvoju kamarátku. Dospelí ľudia čo sú nad vecou a sú s tým už dávno vysporiadaní a majú to uzavreté by s tým nemali mať problém. No keď ide o niekoho blízkeho ako si ty tak s tým by mohol byť problém. Môže to brat bez povšimnutia no môže to brat aj ako zradu, veď ti porozprávala najtajnejšie veci,čo vtedy zvádzala. A pravdaže máš niečo čo patrilo kedysi jej a aj keď to zahodila môže stále byť v nej ten blok ,že to bolo jej 🤷. Nuž dilema. Skôr sa zamysli nad tým ,že keď nastane to horšie riešenie pre koho sa rozhodneš. Kamarátka či priateľ???? Môže sa stať, že si budeš musieť vybrať😉