Ma skúsenosti s kávovarom značky Tchibo?

januska125
12. jan 2014

Ma niekto skúsenosti s kávovarom značky Tchibo? Zaujímalo by ma či tam môžu isť len kapsule tejto značky alebo aj iné.

gretka2
12. jan 2014

Do kazdeho kapauloveho kavovaru pasuju iba kapsule danej znacky. O tom to vlastne je. Kupis si lacny kavovar a firme to potom este "splacas" v kapsulach. Ja osobne som uz olutovala kupu kapsuloveho kavovaru (Tassimo). Ked si to zratas, tak sa oplati kupit klasicky fajnovejsi kavovar (za 100 eur) a vyskusat rozne znacky kav , a hlavne to mat bez zbytocneho odpadu z kapsul.

avanka
12. jan 2014

my mame a sme s nim spokojni, kava je vynikajuca.....do tchiba pasuju este kapsule Julius meinl, kupujeme ich v Rakusku, tak neviem, ci ich maju aj u nas

martinkatinka
12. jan 2014

Kapsulový kávovar neodporúčam... určite by som si ho nekúpila, my sme ho vyhrali, takže počiatočná investícia žiadna... ale keby som mala kupovať, kúpim si na klasickú mletú kávu alebo rovno taký na zrnkovú... ale tie sú už dosť drahé.

barbora59
12. jan 2014

Do kazdeho kavovaru pasuju kapsle danej zn. My mame napr lavazza kavovar plus kapsle .kupis si co ti vyhovuje, bud na zrnkovu alebo mletu. Najhnusnejsie co som pila je asi dolce gusto, to ani nieje kava.

ikke
12. jan 2014

http://www.stream.cz/peklonataliri/807516-domac...
kup si radsej cafetieru (to je taky ten pretlacac). 😉
kapsulovu kavu pijem u svokry a musim povedat, ze po asi 8 rokoch pouzivania kavovaru ta kava fakt chuti hnusne 😝 (predpokladam, ze nejaka cast kavovaru je zanesena a neda sa vycistit, skusali sme cistit uz vsetky vyberatelne diely...) okrem toho kapsuly samotne maju od kavy tiez casto dost daleko