Máte skúsenosť so spoločnosťou Cord Blood Center?

nanina111
16. nov 2013

Baby,maminy,hlavne tehulky,chcem sa spytat ci mate niektora skusenost s odberom pupocnikovej krvy cez tuto spolocnost a ako ste boli spokojne? Nieje to nejaky chytak?

havana_frost
17. nov 2013

Nebudem pisat o kladoch a zaporoch, to si isto vies precitat sama, naviac urcite sa sem skor ci neskor ozvu aj sami. Ale ti poviem, ze ako ma uz mali v databaze a termin sa blizi, tak ponukaju nizsiu a nizsiu cenu, aktualne uz len 190 namiesto 690 euro 😉 Aj tak som sa rozhodla, ze to nechcem. Oni sice tvrdia, ze sa ta krv pouzila z ich banky doteraz 8x: z toho 5x pre surodenca a 3x pre vlastne potreby dietata (za 10 rokov existencie), ale myslim, ze tie cisla nadhodili, lebo vsetky ostatne nezavisle informacie hovoria, ze 0x.

erika789
17. nov 2013

moja skúsenosťs nimi veľmi dobrá, dala som si odobrať pup. krv cez túto spoločnosť, nebol tam nijaký problém riešila som to naposlednú chvílu ciže už ked som ležala pár dní pred pôrodom v nemocnici. Ochotne mi vyšli ústreti aj tým že som sa tam neskoro teda 2dni pred pôrodom rozhodla. Milá pani mi zavolala dohodli sme sa čo si chcem dať odobrať tam je totiž viacej variant a že lekárka odobere a pošle sa to tam aj ked nemám zmluvu ešte podpísanú. Po pôrode ty to odoberá tvoj lekár ktorý ta odrodí takže ty sa s nimi ani nemusíš stretnúť. Oni ty skontrolujú potom tú krv a ak je dobrá príde ty zaplatenie dá sa to aj na tretinky tuším. Potom platíš ročne okolo 55€.

drobec11
8. okt 2014

Ahojte, kto ma zaujem o 80 eur zlavu na odber pupocnikovej krvi, kontaktujte ma cez IP. Zlava je cez Cord Blood Center a plati do 21.10.2014