Organizovanie predstavenia

comedywoman
18. dec 2017

Chcela by som zorganizovat kulturne podujatie pre deti, ale ako tak zistujem €€€ a papierove zataze zo strany statu su fakt na hlavu. Nema niekto skusenosti s niecim takym???

dominika6
18. dec 2017

@comedywoman na mestskom príp obecnom úrade ti povedia presný postup

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
comedywoman
autor
18. dec 2017

@l3yla
@dominika6 skor sa mi jedna o to ze poplatky soza a ine vypalnicke institucie ktore treba platit su likvidacne a vobec sa nepohnem ked v sale s kapacitou 200miest ked chce clovek pouzit aj hudbu musi zaplatit 123€ minimalne len soze!!! Plus najom kulturaku atd atd atd... Takze snazim sa porozumiet tomu ako existuje predstavenie v divadle kt listok stoji 6€ ...a poplatky su xyz cize vdaka tymto zdieracom ak nepredate aspon sto listkov tak ste v minuse. Proste nechapem cele toto...tu financnu stranku veci ze clovek nieco usporiada a hned sa na tom nabalia iny na poplatkoch?

comedywoman
autor
18. dec 2017

Pozrela som si sadzobniky tychto ochrano pravnych vypalnikov a doslo mi az nevolno... Vlastne kazdy kto pusti akukolvek hudbu ci v obchode kaviarni v telocvicni kadernictve musi platit nemale poplatky... A tie institucie su tri a vsetkym to treba zaplatit... Tak proste ako funguju tie predstavenia pre deti?? Ved to neexistuje ze je ziskove take divadlo za tri eura kde pride do 30ludi dajme tomu... To nezarobi ani na poplatky....dokonca aj charitativne koncerty to musia platit... Proste vazne sok...

dominika6
18. dec 2017

@comedywoman
Ano je to tak preto su kulturne podujatia sponzorovane

rucka77
18. dec 2017

No tak ako vraví dominika, preto si väčšinou takéto podujatia zháňajú sponzorov :/ Nechceš to vyskúšať aj ty?

comedywoman
autor
19. dec 2017

@rucka77 nie sponzorov hladat nechcem.

wetsel
19. dec 2017

@comedywoman prečo nechceš sponzorov??