Poradíte niekoho na upratovanie v Petržalke?

macka70
7. nov 2012

Viete mi niekto prosim Vas odporucit sikovnu babu, alebo pani na vypomoc v domacnosti? Ide mi hlavne o upratanie 1x do tyzdna 4izb bytu. Dakujem. Martina

marthynka
3. dec 2012

poradila by som zapojit manzela/ priatela - http://www.zariadim.sk/pribeh/sest-sposobov-ako... 🙂 celkom vtipny navod a prakticke rady

anerhaus1954
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adamx
19. sep 2015
Používateľ adamx je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adamx.
lienooocka
19. okt 2015

Ja by som veľmi pekne chcela poradiť o pomoc pri hľadaní energickej a spoľahlivej osoby na upratovanie 1 x týždenne RD v Budmericiach. Ide o upratovanie 2-podlažného domu, nepravidelné žehlenie a sezónne práce ako umývanie okien a podobne. Povinná je prax, spoľahlivosť a bezúhonnosť. Nástup ihneď. prosím, píšte mi do správy. Ďakujem.

ikaaa
12. feb 2016

ahojte! mam otazku...
nepoznate nejaku maminku, pani, ktora si chce privyrobit upratovanim v domacnosti? raz, dvakrat v tyzdni, spolu by to bolo tak 6-8 hodin. na vsetkom sa da dohodnut. byt je v Karlovej Vsi v Bratislave.
dakujem za spravicky!
Ika