Poraďte predajcu huslí

michaelamaj
29. nov 2015
Používateľ michaelamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od michaelamaj.

Dobrý večer, prosím Vás súrne potrebujem zohnať husle. Nevedeli by ste mi prosím doporučiť nejakého spoľahlivého predajcu s kavlitnými nástrojmi? Môžu byť aj použité len nech to pekne znie keď sa pri tom lúdení malá natrápi. Prosím

buttergirl
29. nov 2015
Používateľ buttergirl je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od buttergirl.

Mňa ako predajca napáda len kytary.sk ale o tých sa tuna píše už vo viacerých fórach a ľudia teda maminy si to pochvaľujú skús niečo prečítať

jolka_
29. nov 2015
Používateľ jolka_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jolka_.

Pred mesiacom sme tam objednávali vnučke flautu-kytary.sk/odyssey-ofl650c/HN129916/ nakoľko nám to vďakabohu umožnila finančná situácia. S obchodom sme boli spokojní (hlavne s cenou)

dorka159
29. nov 2015
Používateľ dorka159 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dorka159.

My sme objednávali z kytar obal na gitaru a dosiel asi 4 dni na to. Vyzerá presne ako na obrázku a nestál veľa

bonaqa2013
30. nov 2015

viem o obchode v Mt - ale to je pre vás asi ďaleko. Ja by som asi pozrela najskôr niečo v predajni . Myslím že aj v ZA som videla.