Prsteň, ktorý nosí smolu

18. jún 2023

Zeny,nechcem vyzerat ako paranoidna :D aktualny priatel mal odlozeny prsten, s ktorym poziadal jeho byvalu o ruku. Snubny prsten nosila rok, potom sa s nim rozisla kvoli inemu muzovi. Prsten mu vratila. On rozmyslal,ci ho zahodi niekde do jazera alebo necha. Kedze bol drahy, nechal ho, dal mi ho,ze ak sa mi paci,mozem si ho nechat. Mam ho odlozeny v skrini,nenosim ho (bolo by to divne)ale odkedy ho msm, stali sa mi brutalne zle veci v priebehu roka. Neviem ci je to nahoda alebo je to vina toho prstena :D co by ste robili na mojom mieste?

vanilkovazmrzka
18. jún 2023

Na tvojom mieste by som ten prsten predala.

Situacie v zivote s nim nesuvisia, ale nosit ho je podla mna uplne odveci a aby sa len susil niekde na policke je tiez odveci. Ked bol drahy, urcite ho za dobru cenu lahko predas, a penize mozte pouzit na nieco rozumnejsie.

doriiis
18. jún 2023

No prstenom to nebude.Priatel je trošken netaktny.Ak je to zlato....zobrala by som ho do zlatníctva,kde ho odkúpia a za peniaze by som si kúpila iný prsteň.

lindous
18. jún 2023

Rovnako ako píšu vyššie, určite to nie je vina prsteňa, ale aj tak by som ho posunula ďalej, lebo nosiť by som ho nechcela a aby len bol odložený v skrini je zbytočné...

simona20201309
18. jún 2023

Nebolo ti blbé vziať si prsteň, ktorým kedysi požiadal ex o ruku? To už ho mohol predať a kúpiť iný. Určite to nebude prsteňom, ale načo si ho preboha nechavas????

taga
18. jún 2023

Prsten by som nikdy takto neprijala,a urcite by som ho nepredavala ale vratila frajerovi.. ten prsten symbolizoval nieco velke v jeho byvalom vztahu a nema co robit vo vasom vztahu.. je na nom, aby sa ho zbavil, akokolvek chce, nema co tuto vec zhadzovat na teba

viestta
18. jún 2023

@simona20201309 malo by to byt blbe jemu, ale jej tiez...

basulaak
18. jún 2023

Odmietla by som ho, niesom second hand. Stacil by jeden pohlad na moj vyraz tvare a schoval by si ho sam.

veselo_neveselo
18. jún 2023

Ziadna smola, prsten je vec. Ak sa ti paci, tak ho nos. Ak ho nechces nosit, chod do zlatnictva, predaj tento a kup si iny.

olimuc
18. jún 2023

Prsten do zalozne a Kup si co chces. Je od veci, ze ho napadlo Ti ho dat, zvlastne, ze si ho zobrala a ked, tak naco ho drzis v skrini. Podla mna ho nevedel dat prec a tak ho dal tebe, aby sa ho zbavil. Tak sa ho zbav ty.

sissy27
18. jún 2023

Prstenom to nebude, ale co za idiota da prsten po exke novej frajerke?? A ktora pricetna zena ho prijme??
Vrat mu, nech si ho preda alebo odlozi pre tvoju nastupkynu 🙈

mikadooo
18. jún 2023

Je to náhoda a takisto tvoje podvedomie. Evidentne veríš, že to súvisí s prsteňom. Takže - prsteň predajte v záložni, potom peniaze rituálne obetujte v nejakej dobrej reštike a bude po smole 🙂.

marca12
18. jún 2023

@mikadooo mozno nahoda,ale tiez som mala doma vec,ktora podla mna prinasala smolu. Odkedy som ju zahodila,dari sa nam.

mpg
18. jún 2023

Spolu s priateľom ho odneste do zlatníctva alebo záložne.

nevenka
18. jún 2023

Baby, prepacte, teraz od veci otazka. Mam doma zlaty privesok, ktory uz nosit nebudem. V zlatnictve mi povedala, ze to zoberu ako "zlomkove zlato" za 30 eur za gram. Ono to nema ani ten gram. Zase, dakych 20 eur za zlaty privesok? Keby to bola 1 nausnica z paru, nepoviem...
Tak sa zamyslam, ci toto je cesta vlastne, niecoho sa takto zbavit...🤔

sissy27
18. jún 2023

@nevenka skus zaloznu alebo bazar. Zlatnictvo ho nevie dalej predat, ma znamky pouzivania, preto ho len roztavia a spracuju na nieco ine, pre nich ma hodnotu zlomkoveho zlata.