Psík sám doma

29. apr 2023

Ahojte, rok a pol mám psíka a celý čas som pracovala z domu, zmenila sa mi ale situacia a budem musiet 2-3 dni v tyzdni chodit fyzicky do prace, to znamena pred 7 psika vyvencit a pridem domov cca o pol 5. Zatial bol sam doma max 4-5 hod. Neknuci, ani nevystraja, len predsa to teraz bude 2x tolko. Mam z toho trosku obavy, ci to nie je dlho a ako to bude zvladat, nemam v okoli nikoho kto by ho vedel prist cez obed vyvencit, vsetci su v praci. Ako to riesite vy co mate psikov? U nas psia skolka/hotel nehrozi, psik sa inych boji.

lorin29
29. apr 2023

2-3dni v týždni to sa ešte dá.. Poriadne ho ráno vyvenči a aj potom keď prídeš z prace

colsami
29. apr 2023

Ak je zvyknuty byvat sam, uplne v pohode to vydrzi. Aj psickari bezne chodia do prace. Ak je v klude doteraz tych par hodin, aj dlhsi cas v klude prespinka. Zbytocne stresujes. Ked tak si kup kamerku za 30e a mozes si kde tu prekontrolovat z mobilu, ci je vsetko ok 🙂

gejb
29. apr 2023

Ráno mu dopraj dlhšiu prechádzku a bude OK. Dospelý pes väčšinu dna aj tak prespí 😉

anonymanonym
29. apr 2023

Drviva vacsina psickarov chodi normalne do prace. Pes prirodzene prespi aj 15-17 hodin denne. Uplne v pohode vydrzi, ale samozrejme sa mu treba adekvatne venovat pred/po praci. A kamera je super napad. My mame a neviem si to uz bez nej ani predstavit.

purple_wolf
16. máj 2024

ten pes vacsinu aj tak prespí... bude v pohode