Rádio Expres

belanka12
5. nov 2022

Baby keď som poslala sms do expresu tak ta sms plati iba na daný deň už ma nemôžu vyzrebovat iný deň to zase musí poslať sms novú. dobre som to pochopila?.Dakujem

evica17
5. nov 2022

@belanka12 áno, vždy sms n jedno lisovanie,neprenáša sa do ďalšieho. Ale úprimne,za mňa vyhodené peniaze, šanca že výhrad minimálna. Ja posielam iba k majú zadarmo sms ale vtedy náhodou nik nedvihne,čiže asi to majú ko marketing že lákať ľudí aby poslali ďalšie na ďalší deň,lebo však bude o 5000 eur viac.

dilino
5. nov 2022

Zbytočné vyhodene peniaze na sms. Ked je zadarmo pošlem ale asi 2 krát som poslala normálne a ked že nič viac neposielam. Nevieš ani ako to ťahajú. Otázne cez sms vyžrebujú. Ale či je to naozaj tak to nevie nikto. Môžu volať aj svojím známym. Veľmi ťažko povedať. Výhra pre jedného je s toho na čo sa ostatný poskladajú. TY ľudia dúfajú že výhra bude ich preto posielajú. A ked sa peniaze nazbierajú výhra ich jeden. Kto je ten jeden. Prečo nerozdelia každý deň aspoň že nevolajú dvom. Divne cele. Ja ako píšem poslal som viac krát a nič tak teraz už neposielam. Aj včera mi prišlo že je tam suma 36 tísíc eur. Načo budem posielať ked viem že šanca vyhrať je takmer 0.Zbytočne nech ťa to neláka.

lilope
5. nov 2022

@dilino kto nehrá, nevyhrá a o tomto to je. Pobavilo ma poučenie, že ľudia čo posielajú sms, sa skladajú výhercovi na výhre. Ozaj? Veď to je princíp všetkých možných súťaží a lotérií aké si vie človek predstaviť a každý to predsa vie. Poslal/a si pár sms a nevyhral/a, nehovor. Ľudia podávajú žreby do lotérie celý život a nevyhrali a ani nikdy nevyhrajú a na druhú stranu ich státisíce už vyhrali, vyhrajú a pár šťastlivcov dokonca aj dvakrát. O tom je štatistika a kto nechce relatívne zbytočne míňať peniaze, nech nemíňa.
Autorka sa pýtala ako funguje súťaž a nie na to či sa podľa niekoho tu oplatí posielať sms.

dilino
6. nov 2022

@lilope moja odpoved na tvoj príspevok je že aj pre hlúpych musí svietiť slnko. A hlúpota je tiež boží dar.

marca12
6. nov 2022

@dilino Ked je zadarmo sms,nema zmysel ani posielat. Vtedy tam tolko ludi posle,ze sanca na vyhru je naozaj minimalna,takisto sanca na vyhru je minimalna aj ked sa hra o vysoku sumu. Volakedy som obcas posielala sms. Nie som maniak,viem si povedat dost a o stastie sa treba pokusat v zdravej miere. Tie 2 € mesacne ma nezabili. Keby som si mala spocitat kolko som minula na sladkosti,radsej mohla posielat sms,urcite by som nieco vyhrala za tie roky.

dilino
6. nov 2022

@marca12 no ja posielam súťaže z časopisov rôzne kupony vyhrala som teraz dva krát po sebe v priebehu mesiaca víkendový pobyt raz v hotely pri LM a za 2 týždne v čase pre ženy dalši pobyt pre 2 osoby v Rajeckých Tepliciach bolo úžasné mega dobré. Na krížovkách veľa krát peniaze, knihy, aj v rádiu jemné som vyhrala tablet, v jednote coop poukážku za nakúp na další nakúp 100 eur na Veľku Noc . Ja kuponové ked posielam sa mi darí. Toto ani človek nevie ako žrebujú nevidíme to ťažko povedať. Dvakrát som poslala aj ja do expresu lenže to je takmer 0 šanca.