Ricínový olej - načo je dobrý?

aminak
4. jún 2019

Ahojte máte skúsenosti s Ricínovým olejom ? Načo je konkrétne dobrý ? Zaznamenali ste nejaké výsledky po používaní ?

caroline_
4. jún 2019

Ahoj, ja používam na mihalnice nakoľko som mala jednu "veľmi super" riasenku ktora mi ich komplet ponicila... Narástli mi a zhustli takže plánujem si dávať aj na vlasy

mamina321
4. jún 2019

Dobre je ho vtierat do pokožky hlavy, obnovuje vlasovú štruktúru, spevňuje vlasky a tiež obnovuje rast. Ja napr po pôrode trochu väčšie kútiky by cele tak som občas vmasirovala olej a pekne začali rast. A je dobrý aj ako odlučovač na oči, a zároveň posilňuje mihalnice.

akecheta
4. jún 2019

@aminak na nechty, na vlasy, na jazvy, na problematickú pleť, na kožné problémy, na riasy, na obočie...ja mám z neho silné pevné nechty ale dávam si ho aj na tvár, potom vyzerá moja pleť veľmi pekne a zdravo.

pivonka6
4. jún 2019

na hnačku

caroline_
4. jún 2019

@mamina321 odlicovac oči? A nestipe?

mamina321
4. jún 2019

@caroline_ nesmie byť toho oleja veľa a len tak zľahka pretierat, a mňa nestipe.

lucka_lullu
5. jún 2019

@aminak v predajni s bylinkami mi ho pani poradila ma bradavice, že má silný antiseptický účinok. Výsledok ešte neviem.

andrea1235356
9. jún 2019

Ahoj , používala som ho dlho , celý som vypotrebovala. Je výborný ak máš riedke, krátke mihalnice.Dodá im potrebné vitamíny a všetko čo potrebujú a výsledky vidíš už aj po 2 týždňoch.Používala som ho aj na suché miesta na tele kedže je mastný a občas aj na tvár kedže ju mám suchú ale nepreháňaj to na tvár pretože to ide do pórov. Skúšala som ho aj na vlasy ale tam sa mi úprimne veľmi neosvedčil.

zanalab
9. máj 2020

Ahojte.Skusam.ricinovy na mihalnice.Ale neviem...dajak si nachadzam casto vypadnute,ked si prejdem na dalsi den po oku...Robim nejaku chybu? Dava sa kazdy den? Ma sa riedit? Poradte..

andrea1235356
10. máj 2020

@zanalab Ahoj, môžeš kludne každý deň ale večer pred spaním je ideálne, nedávaj si vela, iba jemne pretri mihalnice...možno ti vypadávajú lebo si dávaš velke množstvo..