Skúsenosti s netfinancie.sk

zabka788
21. nov 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Má niekto nejaku skusenost s netfinancie.sk? Či už kladnu,alebo zápornu?

12romi34
21. nov 2017
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

Osobne nie, ale moja mamka tam poistovala auto a viem že to mala velmi rychlo vyriešené. Akurát to neriešila online, ale priamo na pobočke v Pezinku.

gab_riella
21. nov 2017
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

minulý mesiac som cez nich chcela pistit auto-PZP. Posielali mi papierovu zmluvu a aj po týzdni nič neprišlo.Nakoniec sme zistili, že chyba bola na strane pošty.Dobre je že maju online kalkulačky

julinka29
21. nov 2017
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Na SR su dost známy a je do velká spoločnost, nemáš sa coho bát a ako už písali vyššie, pokial nepodpíšeš papierovu zmluvu, nemáš sa čoho bát.