Skúsenosti s práčkou so sušičkou

minnie55
23. feb 2017

Ahojte 🙂 Má niekto z vás kombinovanú pračku so sušičkou ? Bola by som vďačná za vaše skúsenosti, lebo v predajni ma predavač odhováral od takejto pračky, vraj to veľa žerie a zle suší.
Konkrétne som si chcela kúpiť značku LG.

ivanag321
23. feb 2017

Ja mam takuto a som s nou velmi spokojna. Tiez som sa najprv bala kupit kombinovanu. Znama ma takuto ( ale starsi model) uz 5 rokov a nemala s nou ziaden problem. Dala som si od nej poradit a kupili sme taku istu.Ja ju mam uz rok. Sestra ma samostatne stojacu pracku a susicku, po vysuseni nevidim rozdiel medzi jej pradlom a mojim.

ivanag321
23. feb 2017

Este k tej spotrebe, teraz nam prislo vyuctovanie, elektrika sa nam zvysila o 25€ za rok, ale cez leto ked je teplo susim na balkone.

tenerifka
23. feb 2017

@minnie55 o spotrebe netusim, ja mam kombi Bosch a susim len spodnu bielizeñ, uteraky a utierky....tricka a postelnu bielizeñ som skusala, ale bolo to strasne pokrcene a muselo sa to zehlit. Za mña veru oddelene, do noveho domu tak aj kupime

kondelka
23. feb 2017

ja mám samsung, u mňa zatiaľ max spokojnosť, mám ju rok a pól. Tiež cez leto nesuším veľa, a tiež len spodné prádlo a uteráky. A keď suším iné prádlo, tak menšie dávky, aby som to nemala strašne dokrčené. O spotrebe neviem tiež nič, stále sme na tom rovnako 🙂

roselyn
22. sep 2017

Dobry den. Poradili by ste mi, vsetko oblecenie sa moze susit v susicke? Je nieco, co sa nesmie susit v susicke pradla? Davate vlhke obrusky do susiaceho cyklu? Alebo tie gulicky do susicky pouzivate? Su potrebne? Dakujem za odpoved.

ivanag321
23. sep 2017

Ja to nepouzivam, ale mam znamu ktora dava obrusky.

roselyn
23. sep 2017

@ivanag321
Ahoj. A vonia ti pradlo potom?
Vedela by si mi konkretne povedat, co (ake oblecenie) by som nemala susit v susicke? Mam teraz kazde jedno oblecenie - kontrolovat znacky (symboly) prania a susenia? Lebo to dost zabera casu pokial vsetko pokontrolujem a vytriedim. Plus ked je na obleceni (napr. normalne jednoduche bavlnene tricko) preskrtnuta susicka, a ja ho aj tak dam susit, stane sa mu nieco?
Mame po 1x susicku, takze sa musim naucit co a ako, ;) Dakujem za odpoved.

ivanag321
23. sep 2017

Ja mozem nastavit 3 tipy susenia (myslim ze sa to da na vsetkych susickach) ja susim na strednom, niekedy mi ostanu niektore hrube veci trochu vlhke (napr. guma na teplakoch, pas na rifliach. Necham to doma prehodene na stolicke doschnut.) Na najsilnejsom programe vysusi vsetko, ale pradlo velmi prepali a uz mi nevonia. Najslabsi nehava pradlo vlhke, je to dobre napr. na obliecky na periny, lepsie sa vyzehlia.
Treba davat pozor na pletene veci, tie ja nedavam susit do susicky, aj ked je aj na to program. Stalo sa mi, ze som zabudla vybrat po prani prstove rukavice a scvrkli sa na babetkovsku velkost ☺ Je dobre si zozaciatku kontrolovat vysacky, kym sa naucis ake veci susit. Bavlnenemu tricku sa v susicke nestane nic, niekedy tie visacky vyrobcovia davaju divne. Este ma napadlo, ze aj ponozky sa zvyknu scvrknut, ale nie vela. Ja ich susim, ale ked kupujem nove tak vyberem radsej o cislo vacsie.

roselyn
25. sep 2017

@ivanag321
Dakujem za infosky ;)

sarita510
26. jan 2019

@ivanag321 ahoj mas ho prosim ta uplne suche alebo musis dosušovat?

zitulina
4. mar 2021

Ja mám LG a som velmi spokojná. Na začiatku som nebola spokojná zo sušením,keď bol koniec programu,ja som si šaty hned dala von. No to by som nemala robiť toťiž ešte vtedy chladí,kým tam svietia 2 písmená. Má rôzné programi len treba poriadne prečítať návod🙂. Je tam aj žehliací program. Teraz som už spokojná,môžem odporúčať.

laura0
6. jún 2021

@zitulina mozem sa opytat aky presny typ pracky mas?Pokazila sa nam a musime nwjaku kupit a rozmyslam nad 2v1.

zitulina
6. jún 2021

@laura0 LG Direct Drive 2v1, dá sa nastaviť ešte dalšie programi cez mobil.

ada0207
10. okt 2023

Ženy môžem do sušiť prádlo z balkóna?