Slovakia energy - skúsenosti

jajilb
19. jan 2015

Dnes bol u nas obchodny zastupca tejto firmy. Ukecal ma. Vsetko sme spisali no "zabudla" som podpisat. A rozhodla som sa aj nepodpisat a ostat pri starom. Mate niekto podobnu skusenost? Mozu ma nahodit do systemu a dalej brat ako svoju zakaznicku alebo sa vlastne nic nedeje kedze som nepodpisala.

monicm
19. jan 2015

@jajilb je možno,že nahodia do systému aj tak,odporúčam zavolať tam,rovnako aj napísať výpoved zmluvy do 7 dni a tiež zavolať k pôvodnému dodávateľovi.my sme riešili to isté

jajilb
autor
19. jan 2015

Volala som tam. Bolo mi povedane ze mam pockat kym mi oni zavolaju. Akysi kontrolný telefonát. Ma byt zajtra. A ak tam poviem ze si neprajem dalsiu spoluprácu tak sa vsetko ruší. No potom co so citala na nete im akosi neverim.

monicm
20. jan 2015

@jajilb hej,bude kontrolný telefonat,tam to zruš,ale určite to zruš aj písomne a pošli to doporučene,aby si mala pre istotu doklad.vieš,ústna dohoda je tiež dohoda,ale ťažko sa dokazuje.my sme to radšej aj napísali,vyslovene som tam napísala,že zmluvu ruším v 7-dňovej lehote,aby to bolo bez poplatkov,inak platíš pokutu za zrušenie

jankra5
29. júl 2016

Ahoj, ja som s prechodom ku slovakia energy nemal žiadny problém. Keď mi skončila zmluva u inej firmy prišla mi ponuka od slovakia energy, takže som plynule prešiel k nim a bolo všetko v pohode a musím povedať že doteraz je. Za niekoľko rokov čo od nich odoberám sa mi omeškal len raz výpis, inak všetko je v poriadku ...

dano556
31. aug 2016

My sme u nich viac ako rok a máme všetko v pohode ... S vrátením preplatkov sme nemali tiež nikdy problém (to sme u minulého dodávateľa nepoznali, z väčšiny sme k nim museli zavolať a pripomenúť sa) ale ak ste nič nepodpísala, tak sa nič nedeje a všetko máte pri starom. 🙂

anton6
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jura89
23. dec 2016

Firmu sme si volil podľa toho aké ceny je schopná ponúknuť a tiež či k tomu pridajú bonusy. Slovakia energy mi emailom poslala ponuku a cenovo mi to ukazovalo zaujímavú úsporu, ale s tým, že k ním pôjdem minimálne na dobu určitú. Dal som na ich prepočty a nechal sa k nim previesť. Teraz ich služieb využívame ani nie rok a pol a všetko nám bez nejakých väčších problémov klape.

mkova
12. jan 2017

Naozaj je dobré si ceny energií porovnať, ja si teda porovnanie urobil na internete a Slovakia Energy mi vychádza lacnejšie než predchádzajúcého dodávateľa preto, som zavolal na ich zákaznícku linku, kde sme sa dohovorili, že k nim prejdem a išlo to ľahko. No a za tú dobu čo som u nich som v kľudu.

antoniod
30. mar 2017

U Slovakia Energy som si zriadil online zmluvu už asi pred viac ako rokom a nielen vďaka miernej zime som s nimi celkom slušne ušetril. V priebehu máme v pláne zariaďovať aj prevod elektrickej energie, v súčasnosti máme iba plyn a s tým máme už dobré skúsenosti.

mindres
26. júl 2017

@antoniod my si to k nim dali oboje naraz, pretože nám zmluvy u elektriny aj plynu končili v rovnakom čase, takže o to viac sme to mali uľahčené. A som rád, že to u nich máme pod jednou strechou, je s tým oveľa menej práce a hlavne sa orientujeme v tých istých papieroch.

antoniod
10. aug 2017

@mindres Tak to sa vám nedivím, mám podobný zámer, len musím počkať až mi dobehne zmluva u elektriny a urobím to isté. Ešte keď som zariaďoval plyn, tak mi bolo tvrdené, že to potom vychádza lepšie, keď to budem mať zjednotenej u jedného dodávateľa. Tak si to kvôli tomu chcem tiež zariadiť, aj keď ten plyn aj samostatne vychádza lacnejšie než som platíval.

lubko889
25. sep 2017

My cez slovakia energy berieme plyn aj elektrinu už druhým rokom a sme spokojní s obojím, stále nám vychádzajú dobre pri ročnom porovnaní na internete. Takže meniť sa zatiaľ nechystáme, kým teda výrazne nezmení cenu, ale potom už by to bolo samozrejme o niečom inom.

gajry
30. sep 2019
Používateľ gajry je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gajry.

Ja som po skončení jednej zmluvy prešiel plynule k ním a v pohode. Aj keď sa teraz pozriem na cenníky, tak ma vychádzajú lacnejšie než v predchádzajúcich rokoch pôvodný dodávateľ.

anton6
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucyla38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gajry
31. okt 2019
Používateľ gajry je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gajry.

@lucyla38 Tak u nás prebehlo vrátenie preplatku vždy v poriadku, do vystaveného dátumu bolo vždy na účte v plnej výške.

anton6
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
crazinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz