Som toxický človek

26. jún 2022

Všade čítam zbavte sa toxických ľudí vo svojom živote - co ked toxik človek som ja sama... Vychoval ma oco, prísne nic som nemohla-najviac negatívny a uhundrahy človek akého poznám, vzdy som fo neznášala... Ale cim som strašia tym som viacej ako on, snažím sa ako viem, ale aj tak som nakoniec rada sama nech nemusím nikoho a nic nepocuvat, doslova mj to saje energiu, mam este aj mizofoviu (precitlivenosť na zvuky) pjstanie deti, mlaskanie, piskanie, chrápanie toto mi doslova spôsobuje fyzickú bolesť musíš odísť alebo vybuchnem.... Vzdx si poviem ze budem uz kľudná ale neviem si pomôcť 😔... Neviem ani dobre prejavovať pocity takú tu úprimnú radosť som nezazila nikdy, neviem to, ani ked ma nezobrali na vysnívanú skolu... Priatela mam, ten to so mnou este zvláda naštatsie,

rybka2021
26. jún 2022

Psychologa si skusala najst? Urcite poradi. Ide o to ze zrejme si potrebujes poukladat myslienky a pocity... A asi sa naucit aj ich kontrolovat. Skus si to napisat na papier ze aky je problem, ako to citis a ako by si to chcela aby to bolo.

Ak to sama nezvladnes, urcite odporucujem odbornu pomoc. Len musi ti ten psycholog sadnut, tak mozno budes trosku hladat.
Drzim palce.

bloger
26. jún 2022

To neznamená, že si toxický človek. Máš aj veľa dobrých vlastností.

sasitimi17
26. jún 2022

Ale je fajn že si to uvedomuješ a popisala si to
Toxický človek si mysli že on je najlepsi a všetci sú tí blbi
Teraz už len treba s tým pracovať a zakaždým sa musíš v tej situácii prichytiť a zmeniť to
Postupne to pôjde

ckocka
26. jún 2022

Čo je na tom toxické, tiež neznášam hlučnú spoločnosť a upišťané deti. No a?

katkine_terapie
26. jún 2022

Autorka: Tym , ze si to uvedomujes a nejako sebareflektujes, pravdepodobne nebudes toxicky clovek. Mozno to u teba su naucene vzorce spravania, ktore si videla v rodine, mozno zvysena citlivost na ruchy okolo, mozno nejaky psychologicky problem...Kazdopadne, ak ta to trapi, vyhladaj dobreho odbornika, ktory ta zdiagnostikuje a pomoze nasledne problem riesit.

marca12
26. jún 2022

Zaklad je,ze si uvedomujes avoje nedostatky a snazis sa na nich pracovat. Toxicky clovek si neuvedomuje,ze je vyciciavas energie,mysli si o sebe,ze je ten naj. Si na dobrej ceste,stale pracuj na sebe. To,ze neznasas mlaskanie a podobne zvuky z teba nerobi zleho cloveka. Ja to tiez neznasam,musim vtedy odist,lebo ma ide roztrhnut. Ked nemozem odist,snazim sa to predychavat a hovorim si,ze to nebude trvat vecne