Stiahnutie fotiek z Motoroly

ollynka
16. okt 2022

Ahojte. Dcéra má Motorolu a chceli sme si stiahnuť fotky do počítača a vytlačiť, ale nejde nám to. Neviem, kde máme nastaviť povolenie, aby nám fotky počítač prevzal.

brembo
16. okt 2022

@ollynka no chyba môže byť i v kábli. Keď sa telefón pripojí na pc,tak sa telefón opýta,akú možnosť pripojenia si prajete. Predtým musí samozrejme pc inštalovať ovládače. Tiež je možné,že pc nenainštaloval ovládače. Vidíte vôbec v časti počítač telefón?

katie253
16. okt 2022

@ollynka v nastaveniach, rozklikajte všetko ,co sa dá, je tam taká kolónka "prenos súborov"

ollynka
autor
16. okt 2022

na môj telefón mi to okamžite vystúpi , čo chcem robiť s fotkami,...tam mi to ide....dcérin mobil vidím ked si otvorím tento počítač, tak vidím aplikáciu, ale je prázdna. Na jej mobile sa mi nezobrazuje žiaden výber, len mi počítač oznámi, že je chyba a či mám odomknutý telefón, čo mám. Dcéra nemá fotky v mobile na pamäťovke, len na mobilnej internej pamäti. Ale ani ja na svojom mobile nemám pamäťovú kartu.

katie253
16. okt 2022

@ollynka musíte v mobile otvoriť nastavenia a tam hľadať. Určite to tam je. Ja som to tento týždeň riešila, davala som reklamáciu, tiez som sťahovala fotky

brembo
16. okt 2022

@ollynka to je jedno,či máte alebo nemáte pamaťovú kartu,tú si viete rozkliknúť jedine,keď vidíte telefón v počítači.Mčte správny dátový kábel? Lebo nie všetky sú univerzálne a podporujú prenos súborov.

katie253
16. okt 2022

@ollynka skuste hľadať po týmito názvami...

ollynka
autor
16. okt 2022

@katie253 Ďakujem veľmi pekne,...našla som to. Si neviete predstaviť tú radosť. Posielam veľa pozitívnej energie. Ďakujem všetkým za reakcie, vážim si to,....

katie253
16. okt 2022

@ollynka teším sa, ze som pomohla. Ďakujem za energiu 🙂 uz hreje