Výber gymnázií v Bratislave.

vanessamrazka1
3. apr 2020

Ahojte!
Budem mať 16 rokov a som uchádzačkou 4-ročných gymnázií v Bratislave. Chcela by som sa Vás spýtať (žiaci, rodičia, bývalí žiaci...), že či sa tento rok hlási na gymnázium Ivana Horvátha alebo Laca Novomestskeho? Poprípade či by ste mi vedeli poskytnúť nejaké vaše osobné skúsenosti či rady... Ste spokojní s výučbou, učiteľmi, výletmi a všetkými tými vecami okolo toho? Ktoré gymnázium je podľa vášho názoru lepšie a aké sú výhody/ nevýhody týchto gymnázií?
Bola by som, keby ste mi povedali vaše úprimne recenzie, lebo čítala som si mnoho recenzií a diskusii, no ako sa hovorí- sto ľudí, sto chutí a častokrát sa tam vyskytujú ľudia, ktorí len potrebuju zhodovať školu a hovoria ľuďom, ako tam radšej neísť kvôli rôznym okolnostiam.... (Aby ste aspoň niečo malo o mne vedeli, mám rada najmä jazyky, geografiu a biológiu, no mojou parketou nie je matematika, fyzika a chémia... Týmto predmetom by som sa chcela nejak mierne vyhnúť, aj keď to bude ťažké, ale radšej by som sa chcela orientovať na tie jazyky.)
Ďakujem za vaše recenzie!
Kľudne píšte aj ti, ktorí dochádzate, ako zvládate cestovanie a učenie... Som tiež ten prípad dochadzaca na školu, takze sa budem tešiť aj týmto názorom.... ☺️☺️