Vyhrážanie sa z MBA financie

dajavina
27. feb 2017

Dobry den, prisiel mi list domov z MBA financie ze mam dlh v slovak telekom ze terax to maju uz oni. Som im dlzna 380€ pisala som mail firme MBA financie ze nemam dostatok financii ci nemozme sa dohodnut na splatkovom kalendari. Zial neodpisali mi tak som im volala tak nemozu mi dat splatkovy kalendar a ze musim zaplatil naraz vsetko. Tak som volala potom do telekomu co a ako tak mi odporucali platit mrsacne kolko som schopna. Tak tento mesiac som zaplatila zial len 10€ lebo viac som nemohla. Dnes mi volali z tej firmy MBA financie ze to nieje splatka ale vysmech a ziadaju nech to vyplatim naraz lebo to daju na sud. Chcem sa spytat ci ma niekto s nimi skusenpsti ci sa len vyhrazaju alebo uz aj niekoho dali ma sud. Budem vdacna za kazdu odpoved dakujem

merush
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domin85
27. feb 2017

Telekomu ani nevolaj, ti uz nic nemaju s tym, oni proste posunuli pohladavku. Tu firmu nepoznam, ale evidentne ak je to daka vymahacska spolocnost tak ta mozu nielen dat na sud ale podat na teba exekuciu a to by vyslo ovela viacej ako to co dlzis teraz.

Inak nic v zlom, ale ked nemas na to poslat mesacne viac ako 10€ , preco si si niekde pobrala produkty ktore si neplatila, na ktore nemas? Resp. to si doteraz neriesila ze mas niekde nezaplatene faktury?

merush
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marekdy
13. feb 2022

ALE VED TO JE GARAŽOVÁ FIRMA!!!!!!
https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x476c8951...

akiana
12. apr 2023

To je nejaka polomafianska garazova firma s pochybnymi praktikami, velmi silno pochybujem, ze by mala za klienta prave Telekom.

petka1997p
Včera o 11:08

@akiana zdravým dnes mi došlo to isté 50€ mám zaplatiť !!