Zateplenie zvnútra

slavicek5
14. aug 2014

Ahojtie dievčatá. Počuli ste už o zatepľovaní zvnútra? Tak ako ja prvýkrát, lebo ako budeme meniť okná tak chceme si dať aj zatepliť a čo to som pozerala o tom. Máte už dom zateplený zvnútra? Naozaj to šetrí energiami?

bruneta
14. aug 2014

http://www.modrastrecha.sk/forum/zateplenie-a-i...
Skús pozrieť túto tému, možno Ti dá odpoveď na Tvoje otázky.

jamelia
14. aug 2014

urcite neodporucam - z vlastnej skusenosti - byvame este v dome po starych rodicoch a oni dali zateplit zvnutra, zraza sa to vnutri a vysledok - plesen. Chystame sa prerabat a dat dole aj vsetky omietky - teda aj zateplenie a urcite zateplit zvonka .)

maminag
15. aug 2014

@slavicek5 ahoj, my sme si dom stavali, a zatepľovali sme zvnútra, máme plastové okná, a nemám žiadnu pleseň, ja som veľmi spokojná, v zime máme teplo, zakúri sa až tak okolo druhej, tretej, a to u nás je ozaj zima /máme ústredné kúrenie/, a v lete keď sú horúčavy, tak vnútri je príjemne....

slavicek5
autor
23. aug 2014

Uf no a ako zistím, aké zateplenie by nám trebalo? Samozrejme bez plesne.... Napríklad naši majú zvonku zateplené aj odvodnené a v jednej izbe aj tak majú pleseň a zráža sa im voda, takú vlhkosť cítiť. A ja mám alergie, ja nemôžem tam u nich ani sedieť. Mám si nejakú firmu zavolať, aby mi to prišli najprv ohodnotiť?

anavila
1. sep 2014

@slavicek5 určite si na to zavolaj niekoho, ak by si chcela viem ti doporučiť. nech ti to ohodnotia a už ti to aj spravia. A rodičia možno majú zle odvodnené alebo či mi nepreteká odniekiaľ. no ale ved odbornik by vedel hadam posudit

slavicek5
autor
5. sep 2014

No premýšľam 😅 ako sa volajú? ja mám tip na firmu tvareko od jedného známeho, je to netový predaj všetkých možných stavebnín a aj zatepľujú. Možno by nebolo zlé naozaj ich zavolať a nech to posúdia.

funilieta
11. sep 2014

ja zas poznám firmu hedostav, alebo napríklad taký lechstav predáva tiež materiály na zateplenie.

laurablzn
31. máj 2015
Používateľ laurablzn je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od laurablzn.