Žehlička na vlasy verzus kulma

izkaa
12. jún 2013

Ahojte, každá to poznáte, chceme byť krásne a upraviť sa pekne a k tomu nám slúžia títo pomocníci.
Už 2 týždne surfujem po nete, lebo mám poukážku do nayu a tak si chcem kúpiť buď žehličku na vlasy alebo kulmu. Chcela som remington žehličku, ale každú , čo som pozrela nemá ionizáciu a neviem, či to treba.
Ak máte skúsenosti, poradte mi akú žehličku na vlasy alebo kulmu? Ako ste spokojné?
Veľmi Vám vopred ďakujem za Vaše príspevky 🙂
P.S: a ešte mi odporučte dobrý prípravok na vlasy pred žehlením, je dobrý aj ten od syossu?

sashabb
12. jún 2013

@izkaa ja odporúčam jednoznačne Rowentu brush active 1000

angua27
12. jún 2013

@izkaa, žehlička, alebo kulma. obidve sú síce na vlasy, ale podľa mňa obe na niečo iné. žehlička Ti vlasy vyhladí, kulma zase spraví väčšie, či menšie kučierky. otázka teda je, či chceš vlasy vyrovnávať, alebo vlniť. 🙂
ja mám žehličku na vlasy a som spokojná. mám Remington S9500 Pearl. Ionizátor tuším nemá, ale ionizátor je dobrá vec, vlasy po žehlaní nie sú elektrizované a nelietajú hore-dole. v tomto to nahrádzajú tie výtažky z perál. je fajn, ľahká, s dobrým teplotným rozpätím, rýchlo sa zahrieva. je to už moja druhá žehlička a fakt spokojnosť.
poškulujem však po kulme, keďže občas by som vlasy aj rada trošku zvlnila. dá sa to jemne aj so žehličkou, ale nie je to ono. 😉

martina364
12. jún 2013

😉 kup si zehlicku na vlasy..ta sa da pouzit aj ako kulma..

izkaa
autor
12. jún 2013

@angua27 vďaka a nad kulmou si už rozmýšlala, že akú?
Tá žehlička je super, ale zas ja chcem tak okolo 30 €

angua27
12. jún 2013

@izkaa, podľa mňa sú všetky žehličky od remington výborné. iba malá rada, kupuj určite s tenkými žehliacimi plochami. je s nimi ľahčia manipulácia ako s hrubou.
kulmu som ešte nepozerala. zatiaľ to nosím v hlave iba pár týždňov. asi si najprv požičiam od sestry a uvidím, či ma to bude baviť. 😉

angua27
12. jún 2013

@izkaa, tie Rowenty sú mi dosť nesympatické. určite by som si nevybrala ani jednu z nich. majú poväčšinou nízku teplotu a mokré vlasy by som nikdy nežehlila, takže ani toto nepokladám za výhodu.
ak vybrať s toho, čo si dala linky, tak remington, alebo ten philips. 😉

sashabb
12. jún 2013

@izkaa žehličku mam remington, je to najlepšia značka 😉 ale použila som ju asi 2x, nakoľko žehlička vlasy doslova ulíže a nevyzerajú potom dobre. Hore čo som dala tu rowentu, tak tá je uplne super, vie vlasy upraviť ako kaderníčka 😝 aj vyhladí aj natočí. Má 2 nadstavce hrubý a tenký, čiže účesy sa dajú urobiť akékoľvek. Je síce drahšia, ale oplatí sa do nej investovať 😉

izkaa
autor
12. jún 2013

@angua27 tiež si myslím, že buď tá remingtonka ( ale nemá ionizáciu) alebo philips (ten zasa má)..

izkaa
autor
12. jún 2013

@sashabb pri tej rowente neviem si predstaviť robiť vlasy s takým tvz. kartáčom 😀 a tam , kde idem kupovať ju ani nemajú 😀 a žehličku máš akú?

angua27
12. jún 2013

@izkaa, ak si kúpiš dobrý výrobok na vlasy, tak ionizátor asi ani nie je treba.
ja používam tento spray na vlasy: http://kondicionery-a-balzamy-na-vlasy.heureka.... vyskúšala som rôzne prípravky na ochranu pred teplom, ale vždy som potom mala strašne rýchlo mastné vlasy. toto sa mi osvedčilo najviac, vždy po umytí do mokrých vlasov tento spray a po vyschnutí žehlím. raz za dva týždne si urobím výživnú masku na vlasy, to striedam, podľa toho aká je zrovna v akcii. žehlim už 4 roky, cca. 2x do týždňa a vlasy sú v poriadku.

izkaa
autor
12. jún 2013

@angua27Ďakujem, nakoniec som sa rozhodla pre kulmu, lebo tam sa mi jedna páči, takže asi tak, ale veľmi Vám %dakujem za pomoc, hlavne ten sprej odskusam

turistka
26. júl 2013

@izkaa aku kulmu si si nakoniec prosim ta kupila? 🙂

angel22
7. dec 2013

Ahojte, pardon, ze riesim svoju volbu, ale snazim sa ziskat co najviac info. Tak som sa aj ja po rokoch rozhodla pre kupu zehlicky a teraz som doslova zmatena, lebo to mnozstvo ... neviem si vybrat, co clanok, to iny nazor.
- volit kermicke plochy, alebo radsej trojkombinaciu ( teflon,keramika,turmalin)
- volit radsej ionizator, ci tie uvolnujuce sa olejceky ci co?
- mam odfarbovane huste blond vlasy, si poskodene, ale nie extra, takze staci rozmedzie 150 - 230, alebo este menej, teda 130 - 230?
Zehlicku chcem nie na kazdodenne pouzitie, a skor na natocenie vlniek a nie vyrovnavanie.
Moji finalisti:
http://zehlicky-vlasu.heureka.cz/remington-s-10...
http://www.shoppie.sk/remington-s6500/d-111299/...
http://www.shoppie.sk/rowenta-sf-7640/d-135995-...
http://www.mall.sk/zehlicky-vlasov/rowenta-sf-6...
http://www.shoppie.sk/remington-s7200/d-130370/...

johanka3k
4. máj 2016

vtomto mam tiez inak rozpor, niektory vedia urobit vlny aj so zehlickou. podla mna to je skor na tom co viac pouzivas, ja napriklad si len zehlim. ja by som nemohla mat na vlave nieco kucera a velke :D mne to nepristane

dadula_15
20. sep 2016

@johanka3k hej to máš pravdu ale to väčšinou vedia len kaderníčky spraviť vlny zo žehličkou. Ako ja mám žehličku remington a naschvál som si kúpila s užšou platničkou aby sa mi dali robiť aj vlny ale ešte ani raz som to neskúšala. Vždy keď aj chcem tak nakoniec sa rozhodnem že si radšej vlasy vyžehlím. To mám takú istotu že viem že sa mi to aj hodí🙂

janakolesova
17. sep 2017

Ahojte🙂 chcela by som požiadať o radu. Hľadala som žehličku na vlasy a táto novinka je zaujímavá. https://www.najnakup.sk/stylery-zehlicky-na-vla... Prosím čo myslíte?

hajenska99
19. sep 2017

Nedávno som si ju kúpila. Pozerala som niekoľko videí ako to funguje a príjemne ma prekvapila 🙂

janakolesova
24. sep 2017

Aha ďakujem, už som si ju objednala 😉

karkulka1
25. sep 2017

@janakolesova ja by som značku Orava nechcela ani zadarmo, pretože som ešte nepočula o niekom kto má s ňou dobré skúsenosti. Resp. ono kým človek nevyskúša niečo kvalitnejšie, tak si myslí, že aj tá jeho vec je OK a až keď má kvalitnejší výrobok tak vidí ten obrovský rozdiel. Tak ako s autom, niekto je spokojný s trabantom, iní so Škodou a ďalší s mercedesom.
Moja žehlička je remington, majú dlhoročné skúsenosti.

damoska
10. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ak máš kvalitná žehličku na vlasy tak s ňou vlasy nielej vyžehliš, ale aj natočíš. Sama to takto robím 🙂

3kvietok3
13. aug 2018
Používateľ 3kvietok3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 3kvietok3.

Ahojte baby, mate niektora trojkulmu alebo nieco na ten styl? Velmi sa mi pacia taketo vlnky ale s nicim sa mi ich este nepodarilo vykuzlit na hlave 🙂 dakujem

anjelik1678
15. aug 2018
Používateľ anjelik1678 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anjelik1678.

@3kvietok3 Mám trojkulmu Babyliss a kupovala som ju kedysi davno na Notine. No musim povedat ze je skvela- robi take vacsie vlnky ako keby po zapletanych copoch 🙂 je to nezvycajne a kazdy mi to vzdy chvali

lloret
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alenus454
18. aug 2018
Používateľ alenus454 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alenus454.

Babyliss je super značka a kvalitná, tiež mám kulmu ale už staršiu, konickú asi 5 rokov a stále je ako nová, nič sa nepokazilo.

sonka1981
24. sep 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

u mna jednoznačne kulma a idealne taka, ktorá robi neskutočne lokny. Milujem tie ruličky.

anulienkalenka
28. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

tiež som viac za kulmu. ideálne taku, ktorá spravi ruličky zhora až dole

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
essenceee
12. nov 2018

zaleží aj od toho, na čo všetko ku chceš použivat. AK maš rovne vlasy a chceš vlnky, tak si myslim stačí rotačna LCD kulma, opačne zase žehlička

kratulka
12. nov 2018

@sashabb túto kulmu mam a neviem uzivat vobec ekektruzuju mi z nej vlasy