Ako sa prestať obviňovať?

12. aug 2023

Ako sa prestat obvinovat, ze som porobila hluposti v manzelstve, ze som niekedy nechcela objatie, ze som niekedy manzela ponizila, ze som mu niekedy aj vynadala v hadke, urazala som sa, a teraz si vycitam, ze to kvoli mne sa rozvadzame? Bola som hlupe decko a postupne pri nom som dozrievala, lenze on to nechape, ze clovek dospieva a meni sa a tamtie veci uz teraz nerobim, no on ma prestal lubit..

doriiis
12. aug 2023

1. V prvom rade ho nechaj ísť a rozvedte sa.
2.To,že si sa uvedomila a snažíš sa napraviť čo sa dá,iba preto aby ste sa nerozviedli,neznamená,že si sa naozaj zmenila.To ukáže až cas

domkakvet
12. aug 2023

Skus sa s nim o tom este porozpravat, ze ta to velmi mrzi, aj ked neviem ako si ho lubila, ked si sa dokazala k nemu tak spravat.

drake122
12. aug 2023

Takže vlastne stále je on ten, "čo nechápe", a ty si už dospela, hej?🙄

0silvia0
12. aug 2023

Ako sa prestat obvinovat? Prijat to take ako to je. Pohar trpezlivosti u manzela pretiekol a on sam vas vztah neutiahol. Neviem preco si bola taka odporna, ale uz len sa z toho poucit a naucit sa vazit si cloveka po svojom boku.

autor
12. aug 2023

Baby, aby to tak nevyznelo, ze som iba ja bola ta zla vo vztahu. On ma tiez velmi vela chyb, ale vsetko hadzem iba na seba a obvninujem iba seba.

petamich
12. aug 2023

nuz tak to zial chodi, aj on mal nejaku svoju "kapacitu" a povedal si dost a aktualne uz ho tazko presvedcis

snad ti to cosi dalo a v pripade buduceho vztahu tie iste chyby nespravis, drzim paste

alickapusinka
12. aug 2023

Rozvod je už asi iba posledným riešením . Iste vo vzťahu ak sa dvaja rozvádzajú vždy majú svoj podiel viny obaja. vždy poviem tak aj ten najtrpezlivejší človek raz povie dosť. Ponižoval si ho urážala a myslela si si že to je dobre. Nebola si zrela na manželstvo nie každý je občas sa to stáva. Pouč sa s chýb a nájdeš si neskôr partnera. Už sa je zbytočné obviňovať už čo tým napravíš. Vždy musia prísť za nejaké činy nejaké následky. Akcia reakcia .Ako píšeš ste obaja na vine. Vždy majú svoj podiel viny dvaja.

joesvk
12. aug 2023

Myslím, že väčšina sme boli vo vzťahu najprv "hlúpe decká "A každý robil podobné alebo este horšie chyby.Vsetci dozrievame.
Každý má pohár trpezlivosti nastavený inak.
Keď sa rozvádzate,tak určite nie len kvôli tebe.

dzulli1980
12. aug 2023

Treba to prijať, poučiť sa z toho ... tento vzťah je už zrejme mŕtvy, už zrejme bola prekročená tá hranica, za ktorú sa ísť nedá ... vzťah je vždy o dvoch ľuďoch, a keď to nefunguje, nikdy nie je na vine len jeden, vzťah je okrem lásky aj o kompromisoch, o obrovskej tolerancii, o tom prijať toho druhého aj s jeho chybami ... to čo bolo nezmeníš, nenapravíš, treba sa pozerať dopredu ... každá skúsenosť (pozitívna aj negatívna) Ťa posúva dopredu.

zooeynka
12. aug 2023

Vravis ze ta prestal lubit. Tak nech ide do pecka, mozno aj keby si bola vzorna a perfektna manzelka tak by ta ajtak prestal lubit. Tak sa neobvinuj, poriadne sa nanho naser a chod dalej.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yanka8952
15. aug 2023

skús techniku EFT - nájdeš na youtube videá.