Ako si obnoviť dôveru vo vzťahu k priateľke?

6. jan 2024

Ako si obnoviť dôveru vo vzťahu k priatelke ktorá mala pohlavný styk s iným chlapom (neboli sme ešte vtedy vo vzťahu) ale boli sme už v hlbšom kontakte , následne sme sa dali vo vzťahu po nejakom čase , avšak ked nie je so mnou sem tam prídu na mna nejaké pochybnosti.

walentina7
6. jan 2024

Ja by som ju na tvojom mieste už nechcela.

autor
6. jan 2024

Zabudol som pripomenúť že aj ja som s niekym niečo mal ,síce bolo to tak mesiac pred nou čo sme sa nevideli nejaký ten piatok kvôli tomu že som bol odcestovaný.

koniarova
6. jan 2024

Môj ty Boh. Veď si rovnaký. Kašlite na seba.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cosmic_origin
6. jan 2024

Problém je v tom, že sa ti priznala až teraz alebo že sa s niekým vyspala mimo vzťahu. S tým druhým problém nie je leno to bolo mimo vzťahu a to prvé to je skôr problém tvojho ega.

madeincssr
6. jan 2024

Vsak ste si kvit, povazujte to obaja za minulost, dajte si navzajom sancu a uvidite, ci si vobec budete dlhodobejsie rozumiet. A pouzivajte antikoncepciu, ked zatial neviete, co z toho bude.

mikadooo
6. jan 2024

Obaja ste s niekým spali, keď ste spolu neboli vo vzťahu. A preto jej nedôveruješ? Čakal si, že bude držať celibát? To je zvláštne... Jediné, čo mi napadá, je komunikovať o tomto strachu spolu, alebo vyhľadať si odborné články/podcasty k tomuto strachu/nedôvere a porozmýšľať nad dôvodom tej nedôvery. A pracovať na sebe, napr. nepripúšťať si myšlienky, ktoré ti podkopávajú dôveru voči partnerke. Vedome ich nerozvíjať, opakovať si trebárs že nie je žiaden dôvod na takéto myšlienky. Atď. Určite sú na to nejake metódy, ja ich však nepoznám, nikdy som tento problém nemala.

beata_k
6. jan 2024

Tak ty si fakt podareny. Ved si urobil to iste co ona len 30 dni skor. Ty akoze co chces???

autor
6. jan 2024

@cosmic_origin Ona mi to ten den povedala :D

autor
6. jan 2024

@beata_k Ale rozdiel je ked som s nou niečo mal a počas toho jak som s tou tam nebol kontakte 3 tyždne , a ked máte prísť ku dievčatu ale nakoniec neprídete lebo vám do toho vošli iné veci a ona sa zatial vyspí s iným za odvoz

janai1
6. jan 2024

Bože chlapi v dnešnej dobe to je katastrofa 🤦‍♀️🤦‍♀️ vyplačkávať na fóre pre ženy ...

beata_k
6. jan 2024

Ty si v ziadnom vztahu nebol. Ty si sa max stretaval.

pralinka25
6. jan 2024

Ty si psycho. Neboli ste spolu neviem co riesis.

alickapusinka
6. jan 2024

Neboli ste spolu a TY chceš radu ako jej odpustiť že spala z druhým. To akože čo ja by som TI dala na jej mieste zbohom. Ani ste nemali vzťah a už si si robil nároky ako jej odpustiť. Nechápeš že nemali ste vzťah to nebola žiadna nevera. VY ste vzťah nemali to že si sa stretával s ňou je jedna vec že ste sa kamarátili nemali ste vzťah. Tak čo sa vypytuješ somariny. Nie nepodviedla ťa. Mala byť ticho nič nehovoriť.

brankovamama
6. jan 2024

Ako povedal Ross... VTEDY STE SPOLU NECHODILIIII

katkazocele
6. jan 2024

Nechcela som sa zapojiť ale Musím - Mám teda prostú otázku na baby vyššie, ktoré komentujú že spolu nechodili, čiže každý mohol si robiť čo chcel: Čiže, keď vy ste sa spoznávali s vašim mužom, randili, ale ešte ste oficiálne ste neboli párom, tak vážne si On aj Vy mohli v tom čase spávať s inými ľuďmi???!!!😨 Veď slušnosť káže, keď s niekým sa zoznamujem, tak to neťahám na 10 strán, tobôž nespávam s iným ľuďmi, v čase keď dávam energiu, čas, city do spoznávania nejakej už osoby.🤐
Neverím, že takéto hranie na všetky strany príde divné len mne 😕

beata_k
6. jan 2024

@katkazocele A on mohol spat s inou?

letfenixa
6. jan 2024

" We were on a break!"

domkakvet
6. jan 2024

Ste rovnaky, ani jeden na vztah.

autor
6. jan 2024

@katkazocele Ako vravíte ja som spal s inou ale vtedy sme neboli v kontakte nejaký čas , následne som sa mal vratiť naspať na SK tak sme dennodenne volali , písali už vtedy nam začinala velmi prekvýtať láska a hlavne u nej , následne ked už som sa vracial na SK tak som mal ísť k nej ale nemohol som , tak ona čo u nej bol dajaký kamoš ktorý nemal kde prespať tak mu dala zajebať , s tým že mi večer povedala s plačom že keby som prišiel tak by s ním nič nemala. Bral som na vedomie že nie sme spolu ale strašne ma to sklamalo , následne cca po 3 tyždnoch sme sa dali dokopy. Ona si to stále vyčíta ale ked nie sme spolu tak vkuse tam mám nejaké pochybnosti aj ked viem ako ma lubí ale proste sa toho neviem zbaviť

autor
6. jan 2024

@katkazocele A predtým už sme pár krát niečo mali medzi sebou , nebolo to že sme sa len čisto kamarátili

karolinakr
6. jan 2024
pralinka25
6. jan 2024

@katkazocele tak ja nechapem ten vyznam spoznavat sa neviem kolko pred chodenim. ved chodenie - randenie je na spoznavanie sa. ja aj moji frajeri sme vzdy vedeli ze uz sme vo vztahu. dnes ako citam su vztahy totalne nadivoko ani boh netusi co kto s kym a kedy tak to potom takto vyzera.

a mily autor ak ste spolu nieco riesili mali ste si to vykomunikovat. tvoj problem ze riesis s babou a zaroven si nechavas otvorene zadne vratka. ak si aj ty spal s niekym inym potom co ste riesili s tvojou terajsou si rovnaky ako ona a je uplne jedno ci si vtedy s nou nebol tri tyzdne alebo pol dna. je to uplne v tomto bode nepodstatne.
ty si svoje pekne alibisticky ospravedlnujes a ju za to pranierujes si pokrytecky hajzlik.

marca12
6. jan 2024

Neries,co bolo. Sustred sa na pritomnost. Kazdy mame nejaku minulost a tym,ze jej to vycitas a ona sebe vycita,sa nic na tom nezmeni. Riesite blbosti. Sprosta chyba,poucila sa z toho a zivot ide dalej. Bol to len sex. No tak zhresila,olutovala a uz je nacase,aby ste sa pohli dalej. Budujte si sebavedomie a taketo kraviny nebudete musiet riesit. Mna by ubijal taky vztah,kde sa musim trapit pre nieco,co bolo v case davnom.

katkazocele
6. jan 2024

@pralinka25 dobre, takže vlastne súhlasíš so mnou, že keď s niekým niečo už riešim, spoznávam sa, randím, tak predsa nebudem pomimo spávať s niekým iným 👍 to by bol riadny podraz pre toho druhého...
a áno ak autor tiež spal v tom čase ,, chodenia,, s niekým iným, tak má rovnakú vinu, ako ona a nemali by si nič vyčítať 👎

pralinka25
6. jan 2024

@katkazocele lenze podla jeho slov v tom case este spolu nechodili. sam tak ich vtedajsi stav zhodnotil. ja tymto vztahom nerozumiem. kazdopadne sam napisal ze sa dali dokopy az 3 tyzdne po incidente. to uz ze predtym boli kamosmi s vyhodami je uz ich problem. mali si to vydiskutovat a nie sa tu potom rozculovat.
ale ano suhlasim ze ak uz obaja vedia ze su spolu nemaju riesit inych. ale ked ako pisem ani boh nevie v dnesnych vztahoch ako to kto ma.

jaskolka
7. jan 2024

Ja neviem si predstaviť, co to znamená, že "nechodili sme ešte spolu, ale boli v hlbšom kontakte"
Tak bud s niekym som vo vzťahu, alebo nie som. Nič medzi tym ja nepoznám( pravidelne randenie a spoznávanie je pre mňa už vzťah. 1 stretnutie na káve nie je pre mňa vzťah ) Inak povedané, keď som vo vzťahu tak už som verná. Ak nie som vo vzťahu tak sme obaja slobodní a može si každý robiť, co chce.

h2
7. jan 2024

Ja týmto dnešným vzťahom nerozumiem. Stretávali ste sa, aj medzi vami už niečo bolo (čo niečo?), ale nie ste oficiálne vo vzťahu, kým si to nepoviete? Alebo nenapíšete na FB, že "vo vzťahu"? Veď keď s niekým randím, mám s ním niečo (nepíšeš, čo, ale tak zrejme viac, než kamarátstvo), tak ja to považujem za vzťah. Nečakám, že si to povieme, že od teraz už áno. A nespím s iným počas takéhoto stretávania sa.

rebrambora
7. jan 2024

??? Neboli ste spolu vo vztahu. Bodka.
Povedz jej co ta trapi a kvoli comu.

autor
7. jan 2024

@katkazocele Mate pravdu , som taký istý len za to že to bolo skôr tak to beriem že v pohode.