Chorobná žiarlivosť

veva111
13. mar 2024

Dobry den, viem ze u to tu bolo asi viac krat ale bola by som rada ak by mi poradilo co najviac ludi.
S priatelom sme uz spolu 12 rokov a uz velmi dlho je podla mna chorobne ziarlivy. Niekolko krat mi vyvolava do prace a aj ked som doma, ziarli na kazdeho cloveka ktoreho pozdravim, stale sa vypytuje co som robila, kde som bola a hlavne s kym som bola. Kamaratov uz nemam skoro ziadnych iba tych ktorych mame spolocnych aj to ma podozrieva ze s nimi nieco mam. Mame spolu 2 deti ktore chodia do skoly a teda uz si toho uvedomuju dost a uz aj pred nimi mi zacal nadavat. Podla neho som ku... pi.... a podobne.

Ako mam prosim dalej postupovat pretoze uz som ho x krat vyhadzovala z domu a on to berie ako keby som mu nic nepovedala. Ja uz neviem ako dalej ci ho poslat k psychologovi alebo ho mam udat na policii za tyranie.

Dakujem velmi pekne.

olusik112
13. mar 2024

Byvanie mate spoločne?
Maš rodinu? Surodencov rodičov?

pribinak
13. mar 2024

Čo tak zavolať 158.

Ten dom je tvoj? Zrus mu trvalý pobyt a pani v zelenom ho už vypoklonkuju

Toto tolerujes? Raz by mi povedal že som pi alebo ku…..všetky veci von pred dvere a nech ide nadávať niekomu inému

Žiješ s chorým človekom

marcellka32
13. mar 2024

Inak v pohode?
Len raz by mi muž povedal k...a, p..a
Neľúbi ťa, neváži si ťa...ešte treba ďalej písať?

anna777115
13. mar 2024

Pokial, nie ste manzalia, zrusiť trvaly pobyt a nahlasit na policii, ako neopravnene uzivanie bytu.

veva111
autor
13. mar 2024

@olusik112 byvame u mojej mamy

cacianka
13. mar 2024

@veva111 ok, a na tam trvalý pobyt ? Ak áno, mama ho zruší za 5 minút, ak nie ,jednoducho ho nepustíte dnu. Ak vyvádza, volajte políciu, podajte na súd zákaz vstupu do obydlia, zákaz priblíženia. Podaj návrh na rozvod, a podmien ho , že požiadaš o odklad, ak sa pôjde liečiť.
Ale to asi neurobíš, lebo medveď, lebo ho miluješ, nechceš rozbiť rodinu, inak je otec super tuper, zarába, miluje ťa až do nebies, varí,perie, no hotova idilka......
Len si uvedom - že on svoj problém riešiť nechce, tak je zodpovednosť na tebe, aký život žijú tvoje deti. Od malinká počúvajú, že ich matka je ku a pi. A tie jeho negatívne prejavy sa stupňujú a stupňovať budú, tak sa sakra s mamou pozbierajte a toho debila vyhoďte.
On ak bude chcieť, dobrým otcom môže byť , ale ty si tá, ktorá môže zasiahnuť.
Takže čo urobíš ? Budeš pi na entú? Toto musí počúvať tvoja mama v jej dome ako uráža nejaký nimand jej dcéru? Na to ju roky vychovávala aby z nej bola v očiach zaťa ku... ? A teraz to zažívajú aj deti ?!
Halooo, zobuď sa

olusik112
13. mar 2024

@veva111 tak to je jednoduchši pripad. Zbal mu caky paky , zruš mu trvaly pobyt, vymeň zamky na dome. Keď bude bordel robiť volaj policiu. A hneď podaj navrh na sud na určenie vyživneho na deti.

stanulienkat
13. mar 2024

Preco to ty, tvoje deti a tvoja mama trpite? Psychosa vyhodit, vymenit zamky. Preco s nim mas 2 deti? 12!!!!! rokov toto trpiet? Nastahovat si k sebe nejakeho chlapa z rodiny aspon na mesiac, aby sa k vam psychos nedobijal. Volat 158.

pribinak
13. mar 2024

@veva111 prepáč, ale ty a tvoja mama ste úplne hlúpe? On ti vulgárne nadáva, terorizuje tá a …..nič?

veva111
autor
13. mar 2024

@pribinak pred mamou a ostatnumi z rodiny sa tvari inak. Ja nechcem mamu trapit tak jej nic nerozpravam. Takze vie minimum z toho co sa deje.

madla60
13. mar 2024

@veva111 , z čoho podozrieva Teba, ver, že to robí ON! Spýtaj sa ho opačne, keď Ťa začne spovedať, že čo robil alebo kde bol on. Uvidíš reakciu.

pribinak
13. mar 2024

@veva111 to si myslíš len ty, nie je hlucha ani slepá

A slepé a hluché nie sú ani tvije deti, si uvedom že si ich vzor, takze sa spamataj

michaela789
13. mar 2024

Ohohooo, keby mi muž vynadal tak ako tebe a bývame u mojej mamy, už by tam nebýval. Máš dve deti, ktorým vtláčaš veľmi zlý príklad tým, že s nimi v takomto prostredí ziješ. A oni to potom budú prenášať do svojich vzťahov, lebo to budú považovať za normálny stav.
Máš zodpovednosť hlavne za deti a ich zdravý rast (psychický aj fyzický), nie za to či sa tvoja mama bude trápiť alebo nie. Je to tvoja mama a tým, že ju držíš mimo okrádaš aj ju o možnosť pomôcť ti.
Ak si si 100% vedomá, že nič zlé nerobíš tak mu zbaľ tašky. Ak bude chcieť, začne sa liečiť aj bez toho, aby si si od neho neustále nechala s*ať na hlavu. Tým, že mu to toleruješ mu práve naopak dávaš všetky dôvody na to aby si myslel že nerobí nič zlé. Pretože nenesie za to nijaké následky a ďalej si spokojne žije život v pozícii tyrana a despotu.

evickuska
13. mar 2024

@veva111 navrh na rozvod a ak nie ste svoji, zavolat policiu, oni ho vyvedu von a snad pochopi 🤷‍♀️

alickapusinka
13. mar 2024

Raz by mi povedal že som p a k... veci by mal zbalene a letel by ako špinavá handra. Zavolať políciu a nikdy ani keby prišiel s prosbou vrátiť s ak tebe že sa zemní nie žiarlivec sa nikdy nezmení. Nikdy ho nevziať nazad. TY máš výhodu že ON je prisťahovalec tak si môžeš povedať a kopnúť ho do zadku. Hajzla. 2 deti s tebou má keby namiesto toho žiarlenia a podozrievania nech by išiel zabezpečiť pre rodinu bývanie a nie bývam u priateľkiných rodičov a ešte TI nadáva. Zbaľ mu veci a nech ide odkiaľ prišiel.

0silvia0
13. mar 2024

@veva111 keď to vnímajú deti, prečo si myslíš, že mama nič nevidí a nepočuje? Z akého dôvodu toleruje u seba doma hulváta? A z akého dôvodu to toleruješ ty? Vy dve si s mamou nevážite samy seba, preto toto dovolíte. Bežná žena s bežným sebavedomím by kopla debila s rozbehom rovno do riti.

domkakvet
13. mar 2024

@veva111 podvadza asi on, ked to ma v hlave a si pre neho to co si napisala a to mu rovno povec, ked bude mat najblizsie svoj vystup.

cacianka
13. mar 2024

@michaela789 on - podľa seba súdim teba- podvádza s kdekym a aby zamaskoval, útočí na ženu.
Aj tie deti čoskoro začnú opakovať po tatkovi a aj pre deti bude ku a pi

olusik112
14. mar 2024

Mame by som o všetkom porospravala nech vie o tom to neni že nechcem ju trapiť svoje deti chceš trapiť? Kam až to nechaš zajsť lebo nechceš mamu trapiť? (To je len tvoja vyhovorka a velmi zla vyhovorka)

moonlight1210
14. mar 2024

Ty nechces mamu trapit.
Ibaze jemu to bude fuk. On jej kludne porozprava svoju verziu, co si, aka si, ak by videl ziskat sancu, ze u nej najde podporu, ako ta donutit s nim ostat.
U ludi, i najblizsich, zial plati, ze kto prvy pride s pribehom, ma vacsiu sancu na doveru, a ten druhy potom svoju pravdu musi o to tazsie dokazovat.
Takze tvoja mama by mala vediet, co je on za kvietok.
To je jedna vec.

Druha je, ze ho “vyhadzujes”. Ale neurobis to.
Ty mu povies a nechas to na nom. Logicky, ked vidi, ze to zavisi od jeho chcenia a nie od teba, ty v jeho ociach klesas na bezmocnu bezzubu slabosku. Ku ktorej si moze dovolit coraz viac. Lebo co si? Handra.
Ked ma chut, pocti ta svojou milotou (ty najskor reagujes na to zmierlivo a tesis sa, ze je zase dobre). Ked ma pocit, ze si neposlusna (neverna), bez problemov ta “po prave” tresta. Urazkami, psychickym tyranim. Aj pred detmi. Ved o co ide? Zasluzis si, tak co.

A to je ta druha vec. Ze cim dlhsie toto trva a ty to drzis v sukromi (tajis pred ostatnymi), tym viac mu davas pocit, ze ma na to pravo.
Ty to tajis z hanby, ale jemu pomahas tak tajit jeho chovanie. A sebe tym ublizujes. Cim neskor s tym vyjdes, tym menej tomu budu druhi verit a budu to spochybnovat.
A cim dlhsie to trpis v tajnosti, tym viac on nadobuda pocit, ze si mu niecim povinna. Dlzna. Ked sa potom vzburis, bude o to nastvanejsi a schopnejsi ublizit. Lebo v jeho ociach je uz opravneny ti oplatit vsetku “krivdu”, co si na nom vraj spachala.

A tretia vec je, ze nekonas razne aj preto, ze ho najskor, paradoxne, nechces stratit, alebo preto, ze sa necitis pripravena na to to realne urobit (trebars si financne zavisla). Vyhadzujes ho, lebo chces aspon dako ukazat, ze uz si dovoluje privela, ale az tak uplne nechces podstupovat vsetko, co je s jeho realnym odchodom spojene.
A najskor aj preto to tajis, aby si sama seba neprinutila tak konat. Davas si odklady a aby si nemala zly pocit z toho, obhajujes si to roznymi vyhovorkami, preco este nekonas.
A tu si musis urobit jasno ty. Co vlastne chces. Avsak mysli na to, ze vlk syty i ovca cela s takymto clovekom nikdy nebude. Tu kompromis na zivot s nim nenajdes.

princezna_bosorka
14. mar 2024

@veva111 zabezpec si dokazy, ako sa k tebe sprava, najdi si advokata, asap ho vyhod z domu a podaj ziadost o rozvod... Ziadne zmilovanie (a uz vobec nie, ked zacne rozpravat, ako ta lubi).