Čo si myslíte o teórii, že muži hovoria zle o ženách, ktoré považujú za atraktívne?

22. apr 2024

Manžel dal pred pár mesiacmi výpoveď zo starej práce, mal kolegyňu, z ktorej som mala zlý pocit.. podobný typ ako ja, aspoň navonok, povahovo nie, ja som introvertna a ticha, ona má viac sebavedomia a je energetická... raz sa stalo, že sme boli v aute a chcel zavolať kamarátovi ale náhodou (?) zavolal jej, ona odpovedala: ahoj, počuješ ma? Neviem, jej tón znel tak, že sa nečuduje, že jej volá, aj keď tam už vtedy nepracoval.. on nič nepovedal a zložil, telefonát bol cez WhatsApp tak som videla že posledné, čo mu napísala do chatu, bolo niečo dlhé... celé sa to stalo pred pár mesiacmi, no nedávno ma to napadlo a mala som naozaj zlý pocit, vždy o nej hovoril v štýle " je taká otravná". .. ešte nikdy som mu nepozerala do mobilu ale horí to vo mne, rada by som vedela o čom si písali..čo by ste urobili?

deti95060810
22. apr 2024

však skontroluj - budeš vedieť na čom si

jana005
22. apr 2024

Ak to všetko prebiehalo ako píšeš, tak učite by som sa mu pozrela do mobilu 🙂

dzulli1980
22. apr 2024

Nie energetická, ale energická ... ja by som mu do mobilu nešla, by som dala priamu konfrontáciu z očí do očí ... predpokladám, že si muža poznáš a vieš, kedy klame ... teda ja by som toho môjho odhalila hneď.

candii
22. apr 2024

No z tvojich slov mám tiež zlý pocit že tam nájdeš niečo , čo by si nájsť nechcela.

autor
22. apr 2024

@dzulli1980 sorry som už unavená

autor
22. apr 2024

@candii 😔

beata_k
22. apr 2024

1 zazmetkoval, ze zle vytocil cislo, tak zlozil
2 normalne by sa mal ozvat, ze omylom vytocil zle cislo, ospravedlnit sa
3 zlozil lebo stuhol, bola si tam ty

Za ktoru moznost si ty autorka? Poznas svojho muza

pralinka25
22. apr 2024

normalna reakcia na zle vytocene cislo je ze sa ozve a povie je sorry pomylil som sa. a ako sa mas co nove, maly small talk a zlozit. zlozit bez slova je divne

lakebabe
22. apr 2024

Nikdy never chlapovi ked o nejakej zene rozpráva negatívne alebo ze je otravná 😄 z vlastnej skúsenosti hovorím 😄
Keď sa omylom dovolal ex kolegyni tak mal byť prekvapený ospravedlniť sa jej a zložiť. Nie ze stuhne a zloží lebo si vedľa nebo.
Za mňa konfrontovať a ak máš na to gule pozrieť ten wassup

thoughtfulweirdo
22. apr 2024

Ja dôrazne odporúčam najskôr mať aspoň vagnu predstavu, ako budeš ďalej postupovať, ak by si v tom mobile niečo našla. Nie najskôr pozerať a potom splašene hrrr brrrr riešiť, ako s tým naložiť.

nikolia99
22. apr 2024

@lakebabe suhlasím žial moja segra už mala experta manžela čo nadával na svoju nadriadenú aká je všelijaká a neatraktívna- vysvitlo že to tahali spolu rok

lakebabe
22. apr 2024

@nikolia99 tak tak väčšinou sa chlapi k ženám ktoré ich nezaujímajú nevyjadruju nijako a obzvlášť keď ich takto neguju vždy to dopadlo v mojom okolí zle, ako keby chceli odpútať pozornosť.
Takže akonáhle začne nejaký chlap okolo mňa nadávať odveci na nejakú ženu spozorniem

autor
22. apr 2024

@beata_k asi 3

autor
22. apr 2024

@nikolia99 omg.. aj ona bola jeho nadriadena.. možno bola pre neho atraktívna lebo je úplne ina povaha ako ja? A je pekná baba.. skôr sa čudujem že on bol jej typ? Nejako si to neviem predstaviť ale možno sa mýlim

autor
22. apr 2024

Som v šiestom mesiaci tehotná, chcem mat kľud a tešiť sa na dieťa.. neviem čo urobím keď nájdem niečo čo sa mi páčiť nebude, mam strach

vilma7
23. apr 2024

Žiaľ musím sa priklonil k väčšine. Bola dôvodom výpovedi ona?
Odišiel aby to "nenaslo " ďalej? Všetko vie len tvoj manžel.
Nevidím dôvod aby si so šéfkou vypisovať súkromne, išlo o pracovný chát?

Je len na tebe, či chceš vedieť pravdu. Vzhľadom k tvojmu stavu, bude podľa mňa zatĺkať.

kikadzi
23. apr 2024

Porozpravaj sa s muzom v pokoji ci je vsetko v poriadku. Vsetko co ta trapi sa ho na to opytaj s pokojom nie vycitavo. Do mobilu nepozeraj ked si tehotna.

nic0le
23. apr 2024

Niekedy ženská intuícia je proste na 95% správna. A treba ju počúvať.

zelenina1
23. apr 2024

Do cudzieho telefonu sa nelozi. bodka. Ja som zene verny - a vysostne by som si neprial, aby si citala moj whatsapp/messenger. Ak mas podozrenie ze manzel ma slabost pre byvalu kolegynu, skus to zistit inym sposobom.

Je to uplne to iste, ako keby ta manzel potajme odpocuval v praci pri dovernych rozhovoroch s kolegami/kolegynami. To by ti prislo trochu cez ciaru, nemyslis?

pochod
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabrielamodrykonik
23. apr 2024

Je dost pravdepodobne, ze spolu nieco mali a preto odisiel z prace a spravil si s vami v zapati dieta. Proste chcel uzavriet jednu aferku a kapitolu vo svojom zivote, alebo skratka musel odist, lebo je vrcholne neprofesialne zacat si s niekym na pracovisku, obzvlast este ak ona bola jeho sefka a mozno ho niekto zacal vydierat. No ako bol nauceny byt s nou v kontakte, tak sa pomylil a vytocil omylom ju. Sama pisete, ze ste tehotna a chcete klud, tak sa vas pytam, na co to riesite preboha? Vykaslite sa na to. Presne ako vyssie pise dotycny, ak sa dozviete pravdu, co je dost mozne, ze vas to sklame, ublizi vam to, ponizi vas to a definitivne stratite doveru vo svojho muza, tak si dobre premyslite, ako s tym nalozite. Lebo ak to skonci len pri bu bu bu a on uz bude vediet, ze ste s nim ostala aj napriek tomu, ze vas podviedol a odpustila ste mu, tak je dost pravdepodobne, ze to spravi znova a nebude to uz ani musiet tolko skryvat, lebo vsak mu odpustite aj druhykrat. Nechajte to radsej tak, ak nie ste rozhodnuta, ze od neho odidete a sustredte sa na vase tehotenstvo a dieta. Skor si viac vsimajte ako sa k vam sprava a ci vam nieco chyba, ak je k vam pozorny a nic vam nechyba, nerieste to.

nops
23. apr 2024

Som za súkromie v Pc a mobiloch..Ale v tomto prípade by som bez hanby prelustrovala mužovi všetko.Radsej sama s dieťaťom ako naoko rodinka so slizkym nevernikom

pralinka25
23. apr 2024

@zelenina1 v zivote som nebola v mobile niekoho ineho ani v muzovom ani v mobiloch deti. ale len tak pre zaujimavost ake sposoby mas na mysli? lebo rozhovor to asi nebude. isto by nevernik na otazku ci je neverny v pohode povedal pravdu.

lakebabe
23. apr 2024

@pralinka25 presne tak toto nie je lezenie do mobilu. Toto je rozhodnutie co dalej so svojím životom. Tiež som zástanca súkromia, ale toto by som chcela vidieť nech viem na com som.
Však pokiaľ ma svedomie čisté nech ti mobil poda bez kecov až sa pozries

zelenina1
24. apr 2024

@nops takze len kecas 🙂

zelenina1
24. apr 2024

@lakebabe takze na zaklade jednej dlhsej spravy vo whatsappe ma narok prelustrovat mu sukromnu konverzaciu? .... od takejto zeny by som utekal kade lahsie 🙂

zelenina1
24. apr 2024

@pralinka25 Co ja viem. Komunikovat? Povedat mu o tom ze videla ze si p[ise s kolegynou dlhu spraviu + konfrontovat ho s jeho divnou rekaciou pri jej vytoceni? ...... Musi ho poznat, bude vidiet ak klame. Mozno jej sam ponukne, aby si tu konverzaciu precitala....Moze mu tiez povedat, ze je kus ziarliva a ze by ju ukludnilo, keby si moze precitat ich chat........ Lozit niekomu na tajnasa to telefonu, to je na rozchod 🙂

lakebabe
24. apr 2024

@zelenina1 to nie je o jednej dlhej správe ženská intuícia je minimálne v 90 percentách pravdivá bohužiaľ, u nich nieje pravidlo lustrovanie ani žiarenie.
My si s mužom vieme pin kody do mobilov od asi druhého rande nikdy nikto nikoho nelustruje, ale keby som potrebovala jeho mobil mam ho hocikedy k dispozícii môj takisto nič také tam nemám, aby som z toho mala negatívne pocity , že ho pouzil

monnci2226
24. apr 2024

ak je tvoj manzel pricetny to co mu kolegyňka napisala do mobilu si aj tak uz daaaavno vymazal. bohuzial sa priklanam k vacsine a nieco tu velmi velmi smrdi.... ked chces napis mi spravu, rozpisem ti tam moju skusenost.

pralinka25
24. apr 2024

@zelenina1 ako som pisala do mobilov nelozim ale isto ked mu ona toto povie on jej povie pravdu. Nie. Bude si maximalne davat vacsi pozor a bude to robit lepsie.