Ahojte,
mám dilemu. Som mladá mamička s novorodencom, nemám moc kamarátky všeobecne, nie to ešte mamičky v mojom veku. Kde si hľadať kamošky mamičky? Rada by som možno na kávu,prechádzku, neskor nejaké ihrisko, výlet. Ako ste natom vy? Zvládate to osamote? Nechýba vám s niekym kecat? Poradiť sa? Alebo kde ste si našli takéto kamošky ‘mamicky’?
Snáď som sa nikoho nedotkla..
ja som sa zoznamila cez FB terminovu skupinu, organizovala sa spolocna kocikovacka a zopar zien bolo super a dodnes sa stretavame uz viac ako dva roky a potom este baby balance a plavanie aj tam som si nasla 🙂
Chápem ja som mladá mamička a ťažko som si našla kamarátky lebo v mojom veku má málokto dieťa.
Ja som si našla asi 2 cez internet, tu na MK alebo na FB. S niektorými sme si písali a nesadli, ale s tými 2 sme každý deň v kontakte, už si bez nich neviem predstaviť deň 😁
Veľmi pomáhajú aj rôzne centrá, veľa z nich je pre deti od pol roka alebo baby plávanie a podobne.
Záleží, z akého si mesta, aké máš možnosti.
Najlepšie zoznámiť sa so susedkami lebo to uľahčuje stretávanie.
Ja som mala šťastie, že keď som čakala prvé dieťa v 20-tke, tak sme boli 4 spolužiačky zo strednej tehotné a ešte aj z rovnakého mesta 😁Tak sme kocikovali spolu. Potom keď som čakala druhé dieťa som mala tiež kamošku tehotnú, deti máme s mesačným rozdielom. Teraz pri treťom neriešim, nemám čas 🤣🤣Ale už ma čaká ďalšia kamoška z dvojmesacnou dcérou na kocikovanie, veľké šance tomu nedávam, pri 3 deťoch nejaké potulky po meste horko ťažko.
Ja najskôr v materskom centre. A potom keď sme začali chodiť s malou na ihrisko okolo roku, tak aj na ihrisku.
Poznam to...u nas ked sa pozdravim cudzej mamicke s dietatom pozera akoby som spadla z jahody. Neriesim to radsej uz🙈🙈 aj ked mi chybaju normalne debaty
Ahoj , ja som sa zoznamila na plavani , baby gymnastike chodime cca od 3 mesiacov ked mal maly
skus pozriet v tvojom meste kam sa da ist s babetkom a uvidis ze to pojde 🙂