Koníčky a partnerova rodina

14. okt 2023

Partner má koníčky ktorých sa zúčastňujú aj jeho rodičia. Ide mi o to že aj keby sa prisposobim že teda pôjdem s ním nebudem tam s ním ale celou rodinou a automaticky to pre mna nie je spoločne prežitý čas..dokonca to vyžaduje cestovanie a vždy chodia spolu v aute. Možno keby aspoň sa cestovalo separé s tým aby sme si aj my spravili následne spoločný program ale nehrozí. Takto je odkázaný nato kedy sa musí z domu odchádzať a taktiež prichádzať. A to ani niesme svoji a nežijeme spolu. Ak tam nejdem počúvam ze ho v tom nepodporujem ,ak si spravím vlastný program vysvetlí si to ,ze na nho kašlem. Ak aj napr v takú sobotu majú zasa spoločnú “akciu” z domu mu volajú kedy príde resp kedy sa odchádza, takze sa tam cítim ako neželaný hosť ktorý ak s nim chcem byt môžem byt rada aj za spoločne ráno. Aj to ráno je take uponáhľané veď viete keď máte čosi naplánované všetko je ako z rýchlika.
Rovnako je to aj na nejakých spoločenských akciách kde je automaticky s rodinou a ja nikdy nemám pocit že sme tam ja a partner ale ja a partner d rodinou .
Niekoľkokrát som sa snažila to odkomunikovať a aj tak to dopadne tak ,ze som naštvaná ze ten čas trávi s rodinou a koníčkami a keď sa tam “vybaví” spýta sa či prídem. Pripadam si ako nejaký záložný plan ,ktorý mu má vyplniť samotu ak sa práve nezaoberá prácou,koníčkami alebo svojou rodinou.
Ak by aj druhý deň napr víkendu chcel byt teoreticky spolu tak to vyjde na nejaký škaredý deň kedy sa nedá nič robiť len byt zatvorení vo vnútri. A tak má aj mrzí keď počujem ako iné pary plánujú niečo ak má byt pekne lebo ja sa takého nikdy nedočkám.
Čo by ste mi poradili v tímto prípade odkomunikovať ?
Dakujem baby.

maranta_leuconeura
14. okt 2023

Partner asi nema este prestrihnutu pupocnu snuru s rodicmi...

babovka2321
14. okt 2023

Kolko ma rokov?

nnikka
14. okt 2023

To sa nezmení... A boj s týmto je márny... Na prvom mieste má rodinu a vždy tam budú. Tak že buď si na to zvykneš, alebo sa budeš trápiť.

alickapusinka
14. okt 2023

Tvoj boj je márny pokiaľ budú žiť rodičia vždy uprednostni ich. Ja by som to s ním skončila a nie neskonči to to je taký typ jeho rodičia na 1 mieste. Píšeš že si nezvaný hosť ja by som sa netlačila tam kde ma nechcú. A tento nevzťah by som ukončila.

cacianka
14. okt 2023

@nnikka prečo by sa mala trápiť ?!.
Buď akceptuje a a zvykne si, alebo bábätko vráti mamke na cicík, a nájde si samostatného schopného chlapa, ktorý vie kde je sever.
Tým nemyslím, že rodičov nový chlap musí pre partnerku odstrihnúť naveky

autor
14. okt 2023

@alickapusinka ten neželaný hosť ako som písala je to kvôli tomu že nemáme vlastne byvanie a ked sme aj spolu je takto rodinou menezovany resp už som rezignovala aj ja že radšej ani nepridem k nemu ak viem že na niektorý z dni má tento ich spoločný program … a len by som tam zavádzala” keďže sa ich aktivít zúčastniť nechcem
Tak hľadám problém v sebe a zamýšľam sa aké by to bolo ak by sme mali spolocne byvanie

svetlonos
14. okt 2023

Ahoj,
odkomunikuj mu rozchod. Naco ti je mamanek? Spolocne byvanie vobec nič nevyriesi ;) ! Mam odskúšané, mali sme aj spolicnu hypo. Ja som mala jeho rodinu rada a myslim, ze aj oni mna. No ja som bola na rozdiel od beho uz davno odstrihnuta.

oli18
14. okt 2023

Ciarky nepouzivas?

domkakvet
14. okt 2023

Toto sa uz asi len tak nezmeni.