Má sa rozísť?

16. jún 2021

Dobry den, chcela by som pocut rady od skusenejsich a preto sem pisem, budem to asi dlhe, budete si hovorit ze od dobroty neviem co uz asi chcem, ale potrebujrm sa uz rozhodnut ale nedokazem to. S priatelom sme spolu rok a 4m, sme mladi, on je moj 2. Priatel, ide o to ze sme sa casto hadali, na hlupostiach, nevedeli sme spolu fungovat, napriek tomu sme sa velmi lubili a nevedeli sa jeden druhehoo "vzdat", urcite si hovorite ako by tam mohla byt laska ked sme sa vzdy hadali, neviem to opisat, proste sme sa zaroven neskutocne milovali, sex je super tiez, az na obcasne hadky, proste rozdielne povahy, ale neboli to hadky typu kazdy sa musi sem tam pohadat, to bolo do tyzdna aj 2-3x, raz to doslo do bodu ked sme sa rozisli avsak on o mna este zabojovl s tym ze sa zmeni, ked sme sa rozisli mne ako keby padol kamen zo srdca, nechybal mi tak ako kedysi, brala som to dost dobre, 3 tyzdne bez neho boli konecne ako keby plne kludu, preco som sa k nemu vratila? Lebo si myslim ze si kazdy zasluzi druhu sancu a mozno ju raz v zivote budem potrebovat ja, a az na tie hadky bol a je uzasny, zatial je vsetko super, snazi sa, ja tiez, nehadame sa, venuje sa mi ako moze, proste vidim snahu, problem je vo mne, stale mam viac a viac pocit ze som si vlastne neuzila ani zivot, ze som nebola poriadne ani sama, ze s chlapmi nemam ani poriadne skusenosti, mam cudne pocity ze chcem zit iba pre seba, ze som po tych hadkach uz taka zlomena ze nemam snahu nieco este napravovat a vsetko nechavam na nom, bojim sa ze si budem raz vycitat ze som si neskusila zit len tak, som mlada a este si chcem uzivat bez zavazkov, neviem preco to tak na mna prislo, ale ked som s priatelom citim to uplne inak, som pri nom stastna a take myslienky zmiznu, pridem domov a opat rozmyslam ci robim dobre, nechcem ho ale opustit lebo viem, ze stratim uzasneho cloveka a jemu velmi ublizim, ci urobim tak alebo tak, stale mam pochybnosti ci som urobila dobre, uz ma to doslova zoziera..., vravite si urcite ze som mlada cely zivot mam pred sebou, urcite takych najdem este habadej, ale ja nechcem, ja vlastne neviem co poriadne chcem... S nim si viem predstavit buducnost, ale bojim sa ze si budem uz navzdy vycitat ze som si nevyskusala zit len tak sama pre seba bez zvazkov, ano je to asi smiesne a detinske taketo zmyslanie... No chcem pocut vas nazor co by ste urobili na mojom mieste vy.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ella_price
16. jún 2021

"Som mlada a este si chcem uzivat bez zavazkov."
Keď niekoho človek miluje, dokáže si tie chvíle užívať aj vo dvojici a nepotrebuje na to hneď prsteň na ruke a tri deti na krku.
Inak si si na neho proste len zvykla.

autor
16. jún 2021

@ella_price samozrejme taketo pocity mam len teraz, nikdy som takto nerozmyslala, prave naopak, vedela som si predstavit byt uz len s nim a to mi stacilo, neviem co sa somnou deje

tncka
16. jún 2021

Neviem ci som v tom vyleve zachytila kolko mas rokov,asi nie ale toto mi pride tak na max. 17🤣🙈 Viete sa pohadat 2-3x do tyzdna. Ja som s mojim 17rokov a pohadali sme sa asi 5x dokopy,manzelia sme len 3roky a to zatial vobec. A to este neriesite rodinu a zivot okolo toho,zatial sa len rozchadzate,schadzate a sexujete😅 Myslim ze nie si zrela na vztah hlavne po tom co pises v zavere.

autor
16. jún 2021

@tncka rozisli sme sa raz, a ano sexujeme? Vy azda nie? To som akosi nepochopila tu pripomienku

martinaju
16. jún 2021

Neviem no ja som mala jeden jediny vážny vztah a mám ho doteraz nepríde mi že si neužívame život. Užívame vo dvojici. Ale my sme niekde inde pretože mi chceme rodinu a už veľmi dlho. Takže ono je to skôr o tom, že si nezrelá. On chce niečo iné ako ty. A možno mu viac ublížiš ak s ním ostaneš pretože keď to pôjde takto dalej tak napriek jeho snahe to aj tak ukončíš len neskôr.

stanulienkat
16. jún 2021

Vy ste ešte na začiatku vzťahu. Ešte by ste mali len sexovať a problémy žiadne. Na to,ze ste spolu tak kratučko, tak sa dosť často hádate. Zober si, co bude za päť rokov, keď už ani toho sexu nebude toľko. Nezostane nic z vasej "lasky".

hviera81
16. jún 2021

a teraz si to po sebe precitaj. co na to hovoris ked by to pisal niekto iny?
mne to pride ze sa chces rozist a uzivat si. tak?
inak tie hadky - to je take talianske. si na to pripravena dlhodobo? ja som taketo talianske veru nedavala.... nie je to moja salka kavy. ale niekto to dobre znasa. a teraz si predstav ze ta velka laska z toho pominie, a ked sa pohadate nebude chut na sex. stale to je ok?

tncka
16. jún 2021

Ceele to bolo o tom ze mas kaslat na to lebo si chces uzivat. Precitaj si to este raz po sebe

jaskolka
16. jún 2021

Ste zrejme obaja mladucki, vzťah je pre vás "stretko, pokec, sexik" a mimo to hádka a spor. V podstate nič vážne spolu ešte neriesite(peniaze, bývanie, tehotenstvo, choroby, deti) a už sa hadate viackrát do týždňa.Podobne ako vyššie už bolo písané, tebe sa tak "detsky" paci mat priateľa, ale nie mat ho stále,mat záväzky a podobne. Ale počítaj s tým, že postupne tých záväzkov bude viac a viac. Keď už teraz ta to nebaví, čo urobíš, keď trebárs príde dieťa? Keď si chceš užívať, choďte od seba a užívaj si. Keď chceš byť s ním, budujte si vzťah a zabudni, že si chceš ",užívať slobodu". Oboje mat jednoducho nemôžeš...

annamarin
16. jún 2021

Daj si dolezite otázky... Ak by si nemala priatela ako by si si uzivala zivot? Chodila by si po baroch a balila chlapov alebo ako? Ja som tiež takto vymýšľala a ked som sa rozisla, tak som zistila, že taký život ma vôbec nebaví a chlapi, čo ma balia ma skôr obtazuju jak mi robia radosť. Vždy susedova trava je zelensia. Mozno to nie je tvoj prípad, ale skús sa nad tým zamyslieť skôr než dačo pokasles. 😇

ertlovik18
16. jún 2021

Tak radsej si to este uzi. Nema toto zmysel ani pre neho ani pre teba, bude to tak lepsie 🙂

78787878
17. jún 2021

Ano, rozid sa. Vo vztahu sa ostava iba vtedy, ked naisto citis, ze chces byt tu a nikde inde. V zivote stretavame ludi, ktori su s nami kompatibilni a mame sa radi. Ale zaroven je tu druha podmienka, aby sme sa s nimi stretli aj v case. V rovnakom case mali obaja rovnake potreby. Ty aktualne nie si nastavena na vztah. Ak v nom napriek tomu zotrvas, bude odsudeny na zanik skor ci neskor. Skus pocuvat svoju intuiciu.