Milujem ženatého muža

22. dec 2023

Milujem ženatého muža, aj on mňa. Sme spolu už niekoľko rokov. So mnou má paralelný vzťah už viac ako 5 rokov. Je tu veľa podobných diskusií a ja zisťujem, že nie som sama, čo takto žije. Na manželke mu záleží, keďže mu porodila deti, nechce jej ubližovať a spôsobovať stresy, tie už si prežila a preto nechce, aby sa to zopakovalo. Najradšej by som to ukončila, ale neviem ako. On to ukončiť nechce. Hľadáme kompromisy už dosť dlho, ale neúspešne. Fungujú len krátko. Neviem ako sa vymotať z tohto vzťahu. Neexistuje na to liek, ani nemám záujem o iného muža, to radšej budem sama. Sťahovať sa kvôli tomu nemám v pláne. Mám pocit, že na moju situáciu neexistuje východisko. Akoby som bojovala neúspešne s nejakou závislosťou. Keď sa ho snažím vypustiť z môjho života, vydržím maximálne 3 dni.

lianka123
22. dec 2023

Kamoska tiez milovala zenateho, 9 rokov, ma tazko po 40tke a zistila, ze prisla o to najdolezitejsie - rodinu. Su uz rozideni

hipuska
22. dec 2023

Len jedno, je to neskutočný zbabelec a sebec. Takého otca by si chcela pre svoje dieťa?

viestta
22. dec 2023

Tak strasne mu zalezi na manzelke, ze ma bokovku niekolko rokov... K tomu niet ani co viac napisat

sejbipi
22. dec 2023

Myslím, že nie je viac čo dodať. Baby už vyššie všetko napísali. Uprac si svoje hodnoty v živote

dskjhfdlkdjhl
22. dec 2023

Vychodisko existuje, staci zacat mysliet hlavou. Ten chlap ma rad akurat seba a pre svoje dobre zneuziva Teba, aj svoju manzelku.

1andrea111
22. dec 2023

Jeho manželka o vás vie?

jeliz59
22. dec 2023

Nedá mi to.....napíšem môj názor...keď ťa tak miluje prečo nieje rozvedený? Lebo je to hajzel čo len chce harem a podvádzať...a ty no nehnevaj sa na mňa ale jednoducho raz keď je zadaný ani nepozrem a mohol by byť zlatom vykladaný ale už každý máme iné hodnoty priority toto sa nerobí respektíve robí je to ako mor ale nemalo by sa no....hmm taký svet ...na nič.....

beata_k
22. dec 2023

No panko to vymyslel na pana. Zena mu perie spodky a ty mu robis matrac. "Tlieskam mu" 👏

charlotte911
22. dec 2023

chudák jeho žena, on sa ku nej vracia ako milujúci muž a správa sa ako keby sa nič nedialo, spáva s ňou, pozerá TV, smejú sa spolu, chodia na výlety, dovolenku....Nieže mu je manželky ľúto, on sa má pri nej jednoducho dobre a to, že má teba vysvetluje jedno, je to sebec bez chrbtovej kosti, ak ti takýto muž chýba v živote, tak to ozaj nerozmýšlaš. Keby ťa miloval, bol by s tebou. takého chlapa by som teda nechcela, ani keby bol zo zlata, jednoducho od ženatých ruky preč, z takých chlapov, čo klamú a podvádzajú manželky, mne osobne je na grc. Ľutujem jeho ženu. Môžeš sa hanbiť, si taká ako aj on.

janickacrazy
22. dec 2023

Možno by si sa fakt mohla presťahovať, nájsť novú prácu, vieš ako sa to hovorí, zíde z očí, zíde z mysle. Je to smutné, lebo sama seba oberas o pekný vzťah, ktorý by si mohla mať s niekým iným. Mala som takú kolegyňu, roky chodila so ženatým, všetci o tom vedeli, dokonca aj jeho žena. Tá žena s ním zabila najkrajšie roky života, ani sa nevydala, ani deti nemala. Teraz je už neskoro, na všetko. Chces takto dopadnúť?

h2
22. dec 2023

Chceš vyriešiť vašu situáciu? Poinformuj pani manželku a potom aj svojho ženatého frajera, že si jej to povedala. A uvidíš.

jamimo
22. dec 2023

prepáč..., ale keby mu záležalo na manželke, tak nežije 2 životy, paralelné vzťahy pár rokov 🤷‍♀️ Aj nebohý Vašo Patejdl tak žil, v jednom rozhovore priznal, že po tých rokoch vyšiel s pravdou von, lebo to nebolo fér voči ani jednej 🤔 Tak nech to skúsi aj ten tvoj a presne uvidíš a pocítiš v ktorej rade stojíš a ktoré husle hráš 🙄
PS: Jediný kto profituje z dvoch domácností a spálni je zatiaľ ten tvoj "Marlon Brando"

zuzanka.zuzu
22. dec 2023

@h2 tiež si myslím že by sa veci pohli 😂

h2
22. dec 2023

@zuzanka.zuzu Len ktovie, akým smerom. 😏 V každom prípade by sa však situácia vyriešila.

vanilkovazmrzka
22. dec 2023

Mne je luto jeho zeny. A aj teba. On je kreten. Musis sa na to pozriet s odstupom, vidiet, ze je kreten. A odid aspon na mesiac niekam prec a nebud v kontakte. Daj si sancu najst si normalny vztah, ak si toho este schopna.

marianarem
22. dec 2023

Tak zacni sa zaoberat otazkou, preco ti takyto vztah vyhovuje. Na prvy pohlad sa ti mozno zda, ze nevyhovuje, ale kedze to tahas uz 5 rokov a nedokazes s tym prestat, tak nieco atraktivne na tom pre teba byt musi.
Ja mam kamosky, co mali vztahy so zenatymi, a nikdy to nebolo len tak - bud nejake zranenie z minulosti alebo nieco nevyriesene v pritomnosti. Mne su napriklad tiez niektori zenati muzi velmi sympaticki a viem si s nimi vytvorit aj blizsi ludsky vztah, ale nikdy by ma ani len nenapadlo uvazovat o tom, ze by som si s nimi zacala. Nevidela by som ziadny vyznam v tom zapliest sa do takeho vztahu a v podstate ich beriem ako rodinnych prislusnikov, s ktorymi by ma tiez nenapadlo mat vztah.
Takze ak takto dlho dokazes byt jedna z dvoch a v podstate bez perspektivy, tak by som hladala pricinu.
A ak ju najdes, tak casom to mozno budes vediet nechat ist.

pralinka25
22. dec 2023

tebe nevadi ze spi aj so zenou aj s tebou. ved on je neverny aj tebe akurat s tym rozdielom ze ty o tom vies. vies ze ide domov k zene a ze kym je s nou je pravdepodobne aj sex. fakt v pohode?

miadi
23. dec 2023

Smutne. Nemiluje ta a ani ty sa nemas az tak rada ako by si mala . Ten vztah nie je laska. Je to zavislost . On je spokojny takto mu to vyhovuje . Mà dve zeny co ho chcu. Nechce jej sposobovat stresy tie uz si prezila pri inych jeho neverach ? Ty nemusis byt jeho jedina milenka.. a urcite nema sex len s tebou .. stracas snim cas . Keby ta miloval Tak uz si jeho manzelka davno ty. Ale on miluje len seba a Nechce si komplikovat zivot. Preco by mal ? 5rokov ta mà na špagate. A mava s tebou ako chce .

micusa2222
23. dec 2023

záleží od teba, či chceš dieťa, normálnu rodinu, normálny vzťah...ak ti to vyhovuje, že sa príde k tebe "vyšantiť", nič viac ani menej, tak pokračuj...len škoda, že ti uniká množstvo iných príležitostí na muža, ktorého by si fakt ľúbila, s ktorým by si mohla mať krásny vzťah...

marca12
23. dec 2023

Ja ta nejdem sudit,ale mne je tak luto takychto zien. Zahodis sancu na rodinu,muza,deti len kvoli zenatemu chlapovi,u ktoreho si az na druhom mieste. Ked precitnes,tak sa zblaznis. Tolko rokoc ai premarnila.

tmonika
23. dec 2023

Objednaj si víkend sama pre seba niekde na wellness, vypni telefón na 3 dni, plávaj, prechádzsj sa, masážuj… premýšľaj… aký je to muž… cmo povie, ako sa vyjadrije a hlavne aké ma činy… potom si predstav samú seba.. čo by si chcela ty, ako by so chcela ty žiť svoj život a ako by si chcela, aby sa ku tebe správal muž… to hovorí žena, ktorá má za sebou takýto toxický vzťah, plný nervou, bolesti, sklamania… a to iba pre jedného takéhoto istého chuja… ktorý klame na dve strany…áno možno sa snaži byť nevinným, ochrancom rodiny ale čo postoj ku tebe? ja som si to uvedomila, verím, že aj ty si to uvedomíš… bolo to veľmi náročné, ale mám výbušnú povahu a hranice stanovené, jeden muž predsa nemozme hrať takto s tvojim životom, áno osud Vás nespojil v najlepšej situácii, ale 5 r. je veľmi dlhá doba na počúvanie somarín… prefsa keď jedenému mužovi doma dobre nie je.. tak bolo dosť času ukázať… a to isté ak mu doma predsa dobre je… tak vieš aj keď veľmi ťažko, že toto treba uzatvoriť, žieriť sa s tým a odpustiť a hľadať slobodného aj keď nie hneď.. ale nemá význam čakať.. ste slobodná…

moonlight1210
23. dec 2023

Kym travis cas s tymto tu, moze v tvojej blizkosti byt niekto, s kym by mala nadej aj na tu lasku, co mas s tymto muzom, ale aj na to sa z nej oficialne tesit pred druhymi, aj s nim nieco spolocne budovat, rozvijat, napredovat.

Nebyt zastagnovana viac ako 5 rokov v tomto nevztahu, z ktoreho mas len odrobinky za odmenu, ako poslusny vycviceny pes.

V ktorom si stale ta druha, ktora “musi pochopit, ze..,”, musi sa prisposobit, musi ustupit, musi cakat, kedy on ma cas, musi to a musi hento, musi, musi, musi,…
A co za to? Par zalubenych vyznani, ako on bez teba nemoze, bla-bla-bla. Ale len ked ma zrovna na teba cas.
A potom, po tych vyznaniach (a najskor aj sexe), pusa a cau laska, uz teraz mi chybas,… a zas len ide domov k zene. Na tvari vyraz, ako velmi sa mu od teba nechce (tebe puka srdce blahom a hlava plna vzdusnych zamkov, ake by to bolo, keby ste raz dostali sancu), no len co zavries dvere, on zmeni vyraz tvare, vytiahne mobil a pise zene, ze uz ide domov, styri srdiecka, a co ma cestou pre nu nakupit, tri pusinkove smajliky. Oddany manzel.

A co ty? Zavries dvere a zas si tam, kde si bola. Zas len musis, musis, musis trpezlivo cakat, kedy si urobi na teba cas. Si ako taky elegantny doplnok jeho spokojneho zivota. Odlozena v skrini, kym zas pride tvoj cas.

Vazne mas pocit, ze ta miluje, ked je spokojny s tym, ze mas dlhodobo takuto poziciu? Ty, jeho velka laska? A nic s tym za cely ten cas nerobi? Stale iba ty musis chapat, ze jeho deti… ze jeho zena…
(Vies, co to v preklade znamena? “Mam to dobre zariadene, vyhovuje mi to, tak mi to nekaz. Nerob problemy.”)

A vies, co je najhorsie? Ze ten niekto, s kym si mala sancu mat vztah, len naozajstny, uz mozno prisiel aj odisiel. Lebo ty, zahladena do tohto tu, si ho prehliadla a odignorovala.

No a tiez nie som jedina, co pozna par zien, co si takto na zadanom chlapovi cakanim na Godota premarnili roky zivota a nic z toho. On je bud stale s povodnou manzelkou, alebo sa sice nakoniec rozviedol, ale nasiel si tretiu. Cerstvu, neokukanu, novu. Lebo uz aj s milenkou mal po tych rokoch vlastne taky prechodeny vztah.
Navyse ta milenka bola len tych 20%. Nikdy v nej tych potrebnych 80% nevidel, pre ktore by s nou chcel aj realne zit a vziat si ju.

Kludne si povedz, ze my do toho nevidime, nechapeme, nevieme, nepozname ho,… ale realne jediny, kto na tomto vztahu prehrava, si aj tak iba ty. To si uvedom.

mamamasama
23. dec 2023

Vy aj používate rozum? On má hárem, doma navarené, upratané, full servis, aj so sexom a večerným túlením pri žene, status dokonalého muža a tatina a ty máš čo? To ti stačí, že ti občas zatancuje s vajciami pred očami a ty nevieš čo so sebou? Trápiš sa? No svojou vinou žienka drahá. Nechápem, nechápem. 😳

diewcatqoo
23. dec 2023

Ten nemiluje ani manzelku, ani teba, iba sam seba. Zahadzujes najlepsie roky zivota tym, ze zostavas s takymto clovekom.

aurora33
23. dec 2023

On nemiluje ani teba ani manželku. Čo myslíš, prečo to nechce ukončiť? Pretože mu to takto vyhovuje. Doma má full servis a u teba si vyprázdni guľky. Čo viac mu chyba ku šťastiu?

j_m
23. dec 2023

@h2 Citovanie: “ Chceš vyriešiť vašu situáciu? Poinformuj pani manželku a potom aj svojho ženatého frajera, že si jej to povedala. A uvidíš.” 👍😂😂😂…

atothova
23. dec 2023

Bola som na tej druhej strane, rovnaky pripad. Nakoniec ostal sam a teraz prosi (mozno opat obe strany). Poviem ti len jedno - utekaj kym s nim nemas dieta. Najviac teraz trpi nasa dcera…

grof_monte_christo
23. dec 2023

Povedz si, že toto sú posledné Vianoce, ktore budeš sama, zatiaľ čo on ich trávi so svojou rodinou. Osobnú skúsenosť nemám, ale verím, že preťať sa to dá, držím ti palce.

kittykat22
23. dec 2023

5 rokov milenkou? To si snad robis srandu 🤦🏻‍♀️ Manzelsky par ma vsetko vratane rodiny, deti a majetkov a ty nemas uplne nic. Len sluby, kecy a fnukacky.

komplikovana
23. dec 2023

existuje riesenie. Musis sa naozaj rozhodnut. Mas na viac a zasluzis si byt naozaj milovana. Toto co robi ten chlap nie je laska. Klames samu seba. Ziadne kompromisy. Ak to chces ukoncit, tak to treba natvrdo utnut. Vymazat telefon, vsetky mozne dostupne komunikacne kanaly, kontakt a zacat ignorovat, ak by nahodou prisiel vyplakavat. Sama vies, ze to nikam nevedie a je dost mozne, ze si neskor budes trieskat hlavou o mur, ze kde si mala rozum.