Muži nechcú investovať do rande

jsbb
13. jún 2023

Píšem si s mužmi, chcú sa stretnut, ale navrhujú ako rande prechadzku, alebo rande mňa, u nich doma. Podľa mňa sa im nechce ani zaplatiť za kávu. Co si všímam, tak často to robia tak vzdelaní muzi. Ako by ste na to reagovali?

anos18
13. jún 2023

@jsbb hľadať iného. Buď su to lakomci alebo im ide o sex

babulkomale
13. jún 2023

@jsbb reagujem na to tak, ze sa snazim vydrzat s mojim muzom, lebo ked to tak vidim, bolo by neuveritelne narocne najst niekoho normalneho na zivot.
Keby som ovdovela, som pevne rozhodnuta zostat sama, vzdy som si vychutnavala samotu, nedokazem si predstavit sa niekomu este prisposobovat.

bublinka1426
13. jún 2023

@anos18 keby slo o sex, platia

divokykonik
13. jún 2023

Lakomec, lakomec, nemá žiadnych kamarátov jasná vec 😃. A teraz vážne, mala by som v paži chlapa, čo by chcel rande uňho doma. Prechádzka je za mňa okej.

janaolas332
13. jún 2023

@jsbb prechádza za mňa super práveže, lepšie ako káva, nejaká aktívita, aspoň by sa bolo o čom rozprávať...káva je trapas niekedy, ale u niekoho doma tak to dovidenia.

sheila121
13. jún 2023

@jsbb čo je zle na prechádzke? Alebo ty by si rada rovno Hilton?

jsbb
autor
13. jún 2023

@sheila121 No mňa napadlo, že qko sa chce postarať o rodinu chlap, co nechce dat par e za kávu, ale hlada ako by to bolo zadarmo

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
13. jún 2023

@jsbb ty si odkazana na to aby ti nejaky chlap kavu zaplatil? Nic ti nehovori rovnopravnost a emancipacia? Kazdy si zaplati svoju utratu. Preco by mal investovat svoje tazkozarobene peniaze do nejakej cudzej zenstiny, s ktorou nakoniec ani nic mat nebude? Ked zenstina chce kavickovat, nech si zaplati

dadis
13. jún 2023

@jsbb s prechadzkou pokojne suhlas..ved na prve stretnutie uplne ok a potom sa zariadis podla toho, kam to bude smerovat. Mozno skoncite na vine alebo kave niekde, alebo to bude chmulo a budes rada, ze po 15 minutach povies, ze uz ta bolia nohy a musis domov 😀

sheila121
13. jún 2023

@jsbb mňa by skôr trápilo, ako sa žena postará o rodinu, keď sa chlapovi niečo stane.

janaolas332
13. jún 2023

@viestta no ako sorry,aby mi nápadník nebol ochotný pri akejkoľvek emancipácii,femonizme zaplatit kávu za 2e tak to dovidenia. Na budúce by som ho bez problémov pozvala ja,no nepáčilo by sa mi to vôbec.

viestta
13. jún 2023

@janaolas332 napochopila si tu ironiu medzi riadkami?

janaolas332
13. jún 2023

@viestta nie

zuzanka.zuzu
13. jún 2023

úbožiaci 🙄 snáď syna vychovam lepšie...

anjelik107
13. jún 2023

@jsbb zálezí koľko máš rokov... Alebo akých chlapov oslovuješ

zuzanka.zuzu
13. jún 2023

@viestta veru ani ja som tam žiadnu iróniu nepostrehla, zensina

viestta
13. jún 2023

@zuzanka.zuzu tak nie sme naladene na rovnakej vlne

jsbb
autor
13. jún 2023

@anjelik107 Všetko študovaní muzi inteligentní

mikadooo
13. jún 2023

@jsbb tak zas... Nevieš koľko tých jalových káv bolo predtým, tak možno už si to tí vzdelanejší zrátali, že najprv prechádzka a ak to bude aspoň trochu stáť za to, tak až potom pozvú na kafe 😉.

beata90
13. jún 2023

A.to.kde sa s nimi zoznamuješ?

jsbb
autor
13. jún 2023

@beata90 Na badoo

dadis
13. jún 2023

@jsbb Pozri, ved daj sancu. Ze je niekto lakomec alebo bulo, spoznas rychlo. Ved z prechadzky kava moze byt aj do 3 minut, mozno len chcu zistit, ci su tam sympatie a maju do teba vkladat usilie. Moji nezadani kamosi, ti si ani vypisovat nechcu. Su zo zien na zoznamkach sklamani. Ale ako vidim, je to aj opacne 😄

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liljana
13. jún 2023

Ty robis charitu a pozyvas vsetkych, aj jednorazovych znamych do restiky? Raz na kavu, potom na veceru,... Tu 6 eur za dvoch, tam 15 eur, inokedy 20 eur,... Tak to zacni robit a ked ti to casom nebude liezt na nervy a budes s tym v poho, tak mozes smelo kritizovat inych.
Pomaly ziadna sa neda dokopy s muzom, ktory okamzite nezaplati, veceru, vylet, dovolenku a aj tak nakoniec skonci s debilom. Takze restauracne kriterium asi prilis nefunguje v zivote.

ropucha6
13. jún 2023

Prechadzka je v pohode, ked bude mimo, vies lahsie zdrhnut. Ak budu sympatie, mozte ist na kavu…samozrejme rande doma - to by sme si hned aj dopisali, to su zufalci.

vanilkovazmrzka
13. jún 2023

Rande u kohokolvek doma? Ani nahodou. Prechadzky su super, aj v meste aj v prirode. Tak asi musis hladat medzi kaviarenskymi povalacmi, ked rande znamena, ze ti musi zaplatit aspon kavu 😄

liljana
13. jún 2023

Vies, preco muzi maju vacsinou byvanie a vela zien nie? Lebo vacsina muzov od prvej prace setri, splaca byvanie a nechodia preto kazdy den po restauraciach a neplatia ani kazdej, co sa teda aspon chce aspon dobre najest na prvom rande, i ked sa jej dotycny nepaci a uz nema zaujem sa stretnut na buduce. Ti co vecne chodia po restauraciach, potom posielaju 50 eur mesacne ako vyzivne na deti, lebo nic nemaju.

dadis
13. jún 2023

@liljana Prechadzka je ok, ale skor tych 50 eur vyzivne platia ti, co pozyvaju damy na vino a kavicku domov 🙈, ktora zena na toto pristupi 😂

hopsadobrandejsa
13. jún 2023

Podla mna je prechadzka v pohode, nikde nie je napisane, ze neskor nemozte skoncit niekde pri pohare vina alebo pri spominanej kave. Nezdielam ani nazor, ze chlap je chlapom len vtedy ak plati.

MK je dobrym prikladom toho kde mnoho zien ma muzov ktori dobre zarobia a financne sa vedia postarat o rodinu, ale nepomahaju s detmi ci domacimi pracami a pod. Peniaze ako take su slaby indikator toho ci je partner vhodny kandidat na dlhodoby vztah alebo nie......jedine ak hladas sugar daddyho. V tom pripade je to celkom zasadne.

Je to len prve rande. Vobec nevies ci si budete rozumiet alebo nie a nic v zlom, ale kava "zdarma" ta z nejakej biedy nevytiahne ani nebude mat nejaky zasadny vplyv na tvoj zivot.

Mne osobne na rande ide skor o ten straveny cas s osobou ktora sa mi paci s viziou, ze ak si budeme rozumiet tak to bude dalej pokracovat. Akasi kava alebo kto co zaplati je pre mna absolutne irelevantne. Kavu si mozem dat doma alebo v kaviarni sam, nepotrebujem sa na to pekne obliect ani sa nejako snazit.

Myslim, ze toto je problem sucasnej spolocnosti, kazdy riesi peniaze a kto co zaplati alebo ma zaplatit a malokto sa proste zaujima o cloveka ako takeho. Mozno preto ti muzi preferuju prechadzku namiesto kaviarne.......pretoze chcu stravit cas s tym clovekom, nie preto, ze by ich kava za 2e polozila na kolena......ale to je len moj subjektivny nazor.

Ak uz teraz riesis peniaze alebo si myslis, ze je lakomec len preto, ze nechce ist do kaviarne na prve rande, mozno ste nekompatibilni.

Vies kolko spolocnych kav a poharov vina Vas moze spolu cakat ak si budete rozumiet? Naozaj chces odsudit cloveka len na zaklade toho, ze sa ta hned na zaciatku nesnazi ohurit svojou penazenkou?

Nic v zlom, ale ak riesis kavu namiesto cloveka ako takeho, zrejme mas priority uplne inde. Este ste neboli ani na rande a ty uz riesis, ze nebude schopny zabezpecit rodinu. Stiahni nohu z pedala troska....