Neviem ako ďalej

8. okt 2021

Ahojte neviem uz ako ďalej s mužom mame dve spolocne deti a este najmladšie 1,5r nieje jeho stalo sa to v obdobi kedy to bolo medzi nami zle potom sa to urovnalo a boli sme v pohode muz berie dcéru ako svoju nerobí rozdiel medzi deťmi a ma ju rad ako svoju ale nás problém ktorý pretrváva uz dlhšie obdobie je ze muz ma vôbec nepriťahuje uz dva mesiace sme spolu nič nemali začalo sa to tým ze vždy ked je doma tak dost veľa piva pije od doobedia a vecer sa s ním uz nedá niekedy si da aj tvrdé mne sa to hnusí nemám rada takých ludi a este doma pred deťmi a uz predtým ako sme aj sex mali som bola z toho deprimovana a len sa to vo mne dusilo az teraz uz nič nemáme medzi nami ani dotyk nič iba ked odchádza da mi pusu lebo dáva aj deťom cez den fungujeme ako kedy ale da sa povedať ze sa počas jeho voľna co býva doma vždy pohadame on si potom mysli ze všetko je OK a pokračuje ako keby sa nič nestalo počas dňa sa hra aj hry ci na mobile alebo konzole ked niekedy sa mu nedarí tak v pohode nadáva pred deťmi uz veľa krát som mu to hovorila aj som mu povedala ze možno posledný rok ak to bude takto pokračovať a on si z toho nič nerobí nič sa z jeho strany nezmenilo len výprava ze to zmení neviem uz vôbec ako ďalej a co robiť lebo takto v tomto vzťahu som len v strese a nervózna z toho co bude počas toho dňa..

dzulli1980
8. okt 2021

Nič v zlom, no buď si s niekým v dobrom aj zlom alebo mu hneď pri prvom probléme, prvej kríze, zahneš ... zahla si, on sa stará o cudzie dieťa, prijal ho za svoje, to by si si mala vážiť ... kus sebareflexie Ti chýba ... kvôli čomu Ťa nepriťahuje? Preto, že pije? ... no ani sa mu nedivím.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
8. okt 2021

@cocolino234 Urcite by som si nerobila dieťa počas nevery v tom čase som brala antiku nakolko bola nehormonalna gyn. povedal ze sa takéto veci môžu stať ze ochrana je nedostatočná a na potrat som urcite nechcela ist a v tom čase sme ani nebyvali spolu kedže som sa domov nechcela vrátiť ze sa nas vzťah ukončí tak neviem ci to bola taká uplna nevera a problémy boli uz aj pred tak nemyslím si ze to este pretrváva a odísť som chcela uz vtedy na stalo nakolko som mu x krát hovorila ze to nefunguje a takto žiť nechcem on trval aby som ostala kvoli detom hlavne a nepríde mi normalne aby deti takto vyrastali sama som vyrastala v rodine kde otec dost pil a boli denno denne hádky doma a dost zle som to znášala preto to moc tolerovať teraz neviem a su mi taky ľudia hnusný a on to vie kedže som mu to hovorila

dzulli1980
8. okt 2021

Áno, bola to nevera ... mali ste to medzi sebou ukončené? Boli ste rozídení, keď si si užívala s iným? ... nesnaž sa obhajovať samu seba pred vlastným svedomím, nejde o to, či si brala antikoncepciu, či nie, jednoducho si ho podviedla ... chcela si už predtým odísť? Prečo si neodišla? Si dospelá, svojprávna ... keď sa Ti tak hnusí, keď Ťa nepriťahuje, keď je taký hajzel, odíď ...

amelie2017
8. okt 2021

Aka je to nehormonalna antikoncepcia, ktoru si brala? O takej som este nepocula.

cajomila
8. okt 2021

Nikdy som nečítala dlhšiu vetu😳...ako tento koment.
Celý príspevok obsahuje jedno jediné veľké písmeno, 27 riadkov a ukončený je dvojbodkou🤔

deti95060810
8. okt 2021

pitie by mohol obmedziť - to neznášam ani ja a k takým ľudom mám aj odpor... buď rada že to máš takto s tým posledným bábom, lebo s troma deťmi by sa ti ťažko samej pretĺkalo....takže okolo mužika len pekne....😉

jjanulienka
8. okt 2021

A povedala si mu, že ta nepriťahuje? On nevyžaduje sex? A biologicky otec vie o dieťati?
Vieš aj keď ti odpustil a snaží sa na to zabudnúť určite to nieje ľahké, možno ten alkohol berie ako únik🤷🏽‍♀️
Skús sa na to pozrieť jeho očami.. možno ho nepritahujes už ty a snaží sa len kvoli deťom aby ste boli spolu.. ale áno ja som tiež vyrastala kde bol alkohol a hádky na dennom poriadku ale u oboch a určite by som bola radšej keby sa rozviedli hneď ako sa dalo.
Takze sa skús ty zamyslieť či tomu das ešte šancu. On ti odpustil, je rad na tebe. Skús hľadať pozitíva nie negatíva tie sa hľadajú ľahšie 😉
A hlavne treba komunikovať s partnerom keď to necháš ísť takto ďalej bude to len horšie.
Držím palce aby si sa rozhodla tak aby si bola šťastná hlavne ty a deti 😉

elisebah91
8. okt 2021

V dobrom aj v zlom.. Vraví ti to niečo? Keby som ja zahla mužovi a mala dieťa od iného, ktoré by on miloval a prijal... No neviem, asi by reagoval ešte horšie ako tvoj, myslím ze na to všetko to znáša dobre. Môj by sa uzavrel na rok dva bez milovania, objatia, hlbokého rozhovoru... Co si prosím ta čakala, že to prijme akože, no stalo sa čo už... Nie je to co už... Mozno pre teba to nič neznamená ale pre tvojho muža to bola rána pod pás z ktorej sa spamätáva, žiaľ alkoholom. Lepšie ako bitkou, agresiu, vyhrazkami, stávkovanim...co chceš, robí čo môže myslím a robí to tak, aby urobil co najmenej problémov tebe a deťom. Vravím môj by sa so mnou dva roky nerozprával.. Vieš Láska je každodenné rozhodnutie, aj keď to trvá dlho, treba sa rozhodovať správne.. Vieš, my s mm mame osobne problémy, kvôli ktorým sme neboli spolu 3 mesiace. On ma problém, ja to rešpektujem, rozprávame sa keď chce.. Ale ze kolo tomu ho opustiť??? Co som mimo?? Haló, zobud sa prosím.. Muž dostal od teba podpaaovku tak bud taka láskavá a daj mu čas na vytiezvenie... Ci myslíš, že rok a pol mal stačiť? A co keď potrebuje viac, a co keď to bude trvať 5 rokov... Vďaka tvojej chybe... Aj my máme brutal stavy, žeby jeden odišiel.. Ale neurobili sme to, stojíme pri sebe v dobrom aj v zlom..

panda21
8. okt 2021

Sprav mužovi láskavosť a rozved sa s ním.

madeline1
8. okt 2021

Urcite mal tie zle vlastnosti skor, len ty si ich prehliadala, pripadne sa unho vystupnovali..ale to nie je bohvieco, manzel, co pije a je vulgarny pred detmi.... Uz vtedy, ked ste mali krizu, mala si zvazit co a ako...

madeline1
8. okt 2021

@elisebah91 to je ako ospravedlnenie za jeho pitie a vulgarnosti 😁, ze moze, lebo ona ho podviedla aon sa s tym vyrovnava po svojom.

On sa jej znepacil uz predtym, pravdepodobne pre toto jeho spravanie a ze vychovava cudzie dieta? Rozhodol sa tak a od vtedy je jeho. Jeho spravanie s tym nema nic. Autorka by ho koli sebe a koli detom nemala trpiet.

mabenn
9. okt 2021

ja si myslim, ze ste zlepili nieco, co ste uz lepit nemali...a toto su dosledky, ktore tam vzdy budu

elenajezova
9. okt 2021

@cajomila To som si ani nevšimla... 😄😄😄 Celkom zaujímavé.

marca12
9. okt 2021

Je to uplne jasne. Nepritahuje ta,nevazis si ho len ho vuyzivas. Inak by si uz davno odisla. Cudujem sa,ze s tebou nevyrazil dvere. Ktory chlap by sa staral o cudzie dieta pochadzajuce z nevery? Vy mate tolko problemov,ktore potrebujete odkomunikovat vycistit zo stola a potom sa pohnut dalej. Chodte do manzelskej poradne a ak ani to nepomoze,tak uz len rozchod. Aj ked uprimne neviem si predstavit ako by si sa vedela postarat sama o deti.

retatka
9. okt 2021

Fuuuu...tak toto je už riadny prešľap, cez čiaru😳 ...podviesť a splodiť dieťa s iným ,počas vzťahu /to že ste boli rozideni je chlacholenie tvojho svedomia/Klobúk dole pred Tvojim mužom ,musí tá veľmi lubit ,že prijal cudzie dieťa ,splodené POČAS vzťahu s Tebou .Neviem,druhý by sa ťažko taký hľadal...Váš vzťah je nefunkčný .Ak ťa ničí ,rozveďte sa,ostaň s deťmi radšej sama ,nelep sa na prvého ,ktorého stretneš a dávaj si ozaj pozor ,aby si opäť nepriviedla na svet dieťa ,s ďalším chlapom ...venuj sa radšej deťom ,snaž sa im urobiť pekné detstvo .

elisebah91
9. okt 2021

@madeline1 určite to nie je ospravedlnenie jeho i keď spätne to tak vyzerá... Áno mal by aj on trosku inak reagovať... Dnes má napadla myšlienka že Boris Kolar... Hmm už má nepritahujes-mam ďalšiu+dieta, už ma nepritahujes - mam ďalšiu+ dieta, už ma nepritahujes-mam ďalšiu +dieťa,...

madeline1
9. okt 2021

@elisebah91 😁 to je uplne iny pribeh...

Btw, ona mala, aj ma dovod na rozvod, len s malymi detmi je to tazke

ivik4
9. okt 2021

Pane boze keby som tvoj muz a spravis si decko s niekym inym tak Ta poriadne nakopem do riti a ostan si sama

elisebah91
9. okt 2021

@madeline1 skoro podobný až na to, že Kolar sa nemusel rozvádzať keď nebol sobášny 😁

madeline1
9. okt 2021

@elisebah91 ale kdeze

elisebah91
9. okt 2021

@madeline1 ôk to už neviem

maria1989
9. okt 2021

Celkom sa cudujem, ako tu takmer kazda pise o tom najmladsom dietati. Prijal ho, bodka. Co dobre nie je, je alkoholizmus. Cely den pije? Je uplne jedno aky ma dovod. Ak sa nechce liecit, zrejme bude pit stale. Ak sa vies postarat o deti sama, tak to skus.

janickacrazy
9. okt 2021

No tak ti poviem, 99% mužov by ťa koplo do zadku po tom, čo si spravila. Vás vzťah nefungoval predtým ani teraz. Tvoj muž je slaboch, ktorý tvoju neveru rieši alkoholom. Ty ho vyuzivas, lebo sama s 3 deťmi by si to mala finančné asi dosť ťažké. Mňa by zaujímalo, čo otec toho dieťaťa, ten ťa zrazu nechcel, keď si otehotnela? V tomto prípade som za rozvod.