Nezhody s manželom

6. apr 2024

Už dlhšie sa s manželom hádame. Neustále mi nadáva, že mu rozkazujem, kriči po mne a vie byť aj násilný. Nebaví ho robota, nebavi ho bývať tam kde bývame, nič sa mu nepáči. Máme malého syna, z ktorého tiež mám pocit, ze sa nechce a nevie tešiť. Neváži si, že je zdravý a krásny. Posledné dni na mňa len hučí, ako sa odsťahuje a už sa nevráti a podobne. Ľúbim ho. Nechcem aby išiel. Chce sa odsťahovať bližšie k svojej rodine. Súhlasila som s tým, ale keď mi povedať, že k ním chce častejšie chodiť a aby aj oni boli častejšie u nás a jeho matka sa starala o nášho syna, nie som nadšená, pretože nikto by nechcel doma svokru každý deň. Môj názor. Ani moja moja matka k nám nechodí každý deň a bývame vedľa seba. Nechce to pochopiť. Za nič. Nechce ani pochopiť, že by sme mohli bývať niekde v polovičke cesty našich rodín. Ako ste riešili takýto problém? Mám pretrpieť to, že bude u nás svokra neustále? Alebo? Nedá sa s ním inak dohodnúť a nechcem, aby sme išli odseba a maly vyrastal bez otca.

pribinak
6. apr 2024

Nechápem….co na nom lubis? Nejakú svoju ružovú predstavu? Či čo?

colsami
6. apr 2024

Chodte do poradne. Neviem ci prestahovanie zmeni to, ze je na Teba uz alergicky, len sa hadate, krici po Tebe, nic ho nebavi a nic sa mu nepaci.
Predpokladam, ze spolocny cas ako par spolu nemate skoro ziadny... A o intimnom zivote ani nehovorim, neviem si predstavit ze by ste boli spokojni, ked sa neviete normalne ani rozpravat.
Samozrejme, nepozname objektivne druhu stranu pribehu.
Aky je syncek stary?

A ano, do tohto vsetkeho este svokra kazdy den u vas v dome nebude ziadna vyhra. Keby aj islo o Tvoju mamu, proste cudzi clovek v dome, kde rodina nema v poriadku vztahy, nic dobre neprinesie.

autor
6. apr 2024

@pribinak možno je to už len ružová predstava a snaha zachrániť náš vzťah kvôli dieťaťu

autor
6. apr 2024

@colsami on odmieta ísť do poradne. Navrhovala som mu to nejedenkrat. Trávime spoločne víkend a večer. Stále sa vieme aj normálne porozprávať aj sex mávame veľmi často a dobrý. No potom mu cvakne a všetko je zle.

Malý má rok. Je naviazaný najviac na mňa. Aj papať chce len pri mne a podobne, že má potrebuje v blízkosti stále a taktiež aj muža má rad. A myslím, že keby ho nevidí tak by to ublížilo aj jemu.

S tým cudzím členom v rodine máš pravdu. Aj keby bolo všetko okej, tak by som tam nikoho nechcela.

autor
6. apr 2024

Navrhla som, že maly pôjde do jasiel a ja si nájdem prácu tiež a on hneď na to, že jeho matka sa bude o malého chodiť starať. Myslela som, že má porazí.

gribka1
6. apr 2024

Záleží aj na tom, kde to akože má byť. Či by to bolo lepšie pre život. Samozrejme, to so svokrou v žiadnom prípade nedovoľ.

autor
6. apr 2024

@gribka1 bývame teraz na dedine a sťahovať by sme sa mali do väčšieho mesta

autor
6. apr 2024

Lokalita super, ale ta svokra

gribka1
6. apr 2024

A to chce muž alebo to chce svokra?

mircalla
6. apr 2024

Tak mozno ma dake problemy, o ktorych doma nehovori - praca, milenka, hazard? Ale tieto zmeny nalad ako pises mi skor evokuje nejake skryte problemy

mircalla
6. apr 2024

@gribka1 Zrejme to druhe🙂
@autor Tiez ma napadla ta otazka, od koho to vzislo....Nebude to ten mamickin maznacik, ze co mamicka zaveli, to plati?

jaass
6. apr 2024

Prepáč ale divný manžel🤦‍♀️ ešte by som pochopila keby navrhol aby sa tvoja mamka starala keďže bývate blizko. Ale neviem no. Podľa mňa niečo urobil alebo sa chystá urobiť a preto ma take výkyvy. Len aby bol problém a aby si ty bola najhoršia a mala nervy 🤷‍♀️ a s tou svokrou máš pravdu. No skoro nijaká by sme nechceli mať doma svokru každý deň. 🙄 ani raz týždenne, aj to je už veľa na mňa 🤣 ale samozrejme záleží od človeka. Sú svokry a svokry 🙂

autor
6. apr 2024

@gribka1 muž🥲ale isto aj svokra. Nemusím ju. Celu tu ich rodinu nejak nemusím

autor
6. apr 2024

@mircalla aj ja si to veľakrát myslím. Práca ho nebavi. To viem. O inom mi nehovorí. Viem, že ho ta práca trápi aj to kde bývame a podobne, ale stále to akoby dáva za vinu mne a pritom on sám nič pre to nechce urobiť

gribka1
6. apr 2024

Škoda, že nechce ten stred. Ale vravíš, že ho ľúbiš, myslíš, že aj on teba? Ak nie je ochotný urobiť kompromis, niečo tam nehrá.

autor
6. apr 2024

@gribka1 on v tomto kompromis neurobí. Toto musí byť po jeho. Keďže teraz si mysli, že je všetko podľa mňa

gribka1
6. apr 2024

No a ľúbi ťa? Čo povedal, čo sa zmení, ak budeš súhlasiť. Dajme tomu, že tam pôjdeš, a nebude sa ti to celé páčiť, on sa nezmení a nebudete znova šťastní, máš sa kde vrátiť?

stanulienkat
6. apr 2024

To kedy sa vam stihol pokazit vztah, ked ma dieta len rok? Chcel aj on dieta? Ako dlho ste spolu? Skus ho dotlacit do poradne. Ale nasilu lepit manzelstvo kvoli dietatu, ktore ma rok.....Kolko to budete lepit? Nasledujucich 8- 15 rokov? 20 rokov?

sissy27
6. apr 2024

Ak by mi chlap nadaval a bol nasilny, tak by som chcela byvat hlavne co najdalej od neho a aj by som to urobila.
Nerozumiem zenam, ktore oblubuju tento druh adrenalinu, ale ved ked ho tak lubis, viac ako seba, viac ako svojho syna, tak kde je problem mu vyhoviet? Svokra nie je v porovnani s tymto ziadny problem.

liv1
6. apr 2024

Cele to je divne. Myslim ze si je tebou isty, si doma, asi mu vadi ze on je ten co prinasa peniaze. Potom sa sprava ako hulvat, ale ty si to nechas 🤦‍♀️. A este ze ty ho lubis a nechces rozbit rodinu. Omg, to davas ozaj dobrs priklad svojmu dietatu. Ak sa to nauci od neho, bude za par rokov sa k tebe chovat rovnako odporne. Nezachranuj nieco co sa zachranit neda, resp. on to nechce. Budes uz uplne odrezana od svojej rodiny, tam budu nad tebou vladnut ini ludia..

liv1
6. apr 2024

@stanulienkat suhlasim. A potom pride dalsie dieta ako zachrana manzelstva a stane sa presny opak

janickacrazy
6. apr 2024

Keď ho nebaví robota, tak nech si nájde inu. Ale teda nejak ten váš vzťah ružovo nevidím a určite by som sa nestahovala blízko k svokre, ak si nerozumiete.

deti95060810
6. apr 2024

ako ďaleko by ste sa mali sťahovať? veď ak zopár km tak ešte OK... svokra nech sa stará a ty choď do práce.
je manž. jedináčik? keď sa tak veľmi chystá ku matke...

sashabb
6. apr 2024

@deti95060810 svokra nech sa stará? a načo si potom robili to dieťa? pre seba, či pre svokru? Dieťa má rok! prečo by ho mala vychovávať svokre keď má rodičov? 🙄

autor
6. apr 2024

@deti95060810 300 km odkiaľ kde bývame teraz. Jedináčik nie je, no jeho sestra nemá s mamou vzťah. A ona lipne na nej jak on na nej.

lily246
6. apr 2024

Konkretizuj vyjadrenie "vie byť aj násilný ". Veľmi zle s ním skončíš. Bohužiaľ aj chudáčik tvoj syn.

kitycat
6. apr 2024

Zloz ruzove okuliare. Rychlo

svetlonos
6. apr 2024

Lub radsej nadalej ken syna. Tvoj muz je paycho a mamuckar. Sestra s matkou nema vtah. Oni chcu aby babka orebrala rolu matky! Manipuluje ta uz teraz a potom ta bude aj protivna svokra. Chlap, ktory ken fnuka ako je vsetkovzle, chyba mu mamička a chce ju osadit do role matky svojho dietata je chory na hlavu!
A este musi byt vsetko pi jeho ako povie?? Nech si objedna specialnu babiku podobnú žene a tam co povie, bude zakon 😏
Ty raz ked povolis, budes za handru, syna ti vezme svokra do parady, budes uz navzdy ta neschopna a do počtu.
Tu nie ze kontrolky by mi blikali ale zvonila sirena.
Nikdy vztah koli detom "nezachranuj"! Zivot s psychopatom sa zachranit neda. On ti ho len zniči a vadim detom tiez. Za ziadny dobry sex ani tvoja kaska nestojí. A najviac si to odtrpi vase dieťa.
Nikam sa ty len nestahuj a mamánek nech sa odstahuje nasoet k mamicke!

deti95060810
6. apr 2024

@sashabb aké vychovávať... však v práci nie je 24 hod.
ja som chodila do školy a mama bola pri malom celé dni a vôbec nemám pocit žeby malého vychovávala.

deti95060810
6. apr 2024

tak 300 km ani náhodou... možno ešte tých 30 km, ale viac ani náhodou.