Páči sa mi kolega

27. okt 2023

Poraďte mi prosím😄 páči sa mi kolega, ale ja neviem či aj ja jemu. Ja som hamblivá, ako mám prelomiť ľady? Zas nechcem byť nejaká čo ho obťažuje. Nie sme spolu v práci každý deň.

jaskolka
27. okt 2023

A máš nejaké náznaky, ze niečo citi aj on?

tamta
27. okt 2023

V prvom rade by som skusila vyzistit nejak, ci je single.
V druhom rade, nejaké jemne usmevy, nenápadný flirt by ho mohol nakopnúť. Pripadne nadviazať rozhovor.. Tam by som ja skoncila, bud by sa chytil alebo nie.
Do fázy priameho pozvania by som asi nesla, ale to som ja...

autor
27. okt 2023

@tamta nie pozyvat ho nemam v plane urcite.

zuzubb007
27. okt 2023

No mne keby sa ako kto pacil, nebudem robit prvy krok za nic na svete, chlap sa ma prihovorit zene, takze ak si ta nevsima nechaj to tak

autor
27. okt 2023

@zuzubb007 jasne asi tak spravne. Este si vykame. Navrhnem mu tykanie.

rebrambora
27. okt 2023

Pozri. Dobre vztahy na pracovisku su dolezite. Tiez sa mu uz ale stalo, ze som bola len mila a par ludi to zobralo uplne z ineho konca 😀
Cize nechaj tomu cas a nefixuj sa. Dalsia vec je, ze ho mozes pozvat von alebo nieco, to je na tebe.

deti95060810
27. okt 2023

tiež by som iniciatívu čakala od chlapa... úsmev to áno, ale priame pozvanie to nie.

vesimelonimarsista
27. okt 2023

Vykasli sa na to. Kolega ex ném dobra kombinacia.

silvia2909
27. okt 2023

Fakt nechoď do nijakých pletiek s kolegom!!!! Ja som sa posledných pár mesiacov stretávala (cca raz týždenne pri vinku, potom nezáväzný sex ) s kolegom a zrazu ma z ničoho nič začal ignorovať a na pracovisku máme take napätie, že v živote by som uz do toho nešla.. naozaj to za to nestojí, môže to samozrejme dopadnúť dobre ale vo veľmi malo prípadoch .. my už sme si aj povedali že sme do seba zaľúbení a tak a teraz keď vidím ako sa mi vyhýba a ignoruje ma tak si bežne v kancelárii poplacem, fakt neodporúčam 🙂

minenkak
27. okt 2023

Aj mne jeden, ale mužovi by to asi vadilo.😂

Však choď za ním a spýtaj sa či nepôjdete na večeru ,že pozyvas

grof_monte_christo
27. okt 2023

Do vzťahu s kolegom by som išla len v prípade, že by sme sa v kolektíve dlhšie poznali, rozumeli si ako ľudia a z prehlbujuceho sa priateľstva by bola láska.

spadnutaslivka
27. okt 2023
bbshop
27. okt 2023

Žena má zvádzať, ale nie baliť. Ma naviesť muža na prvý krok, dať jemne nenapadne najavo záujem, byť prístupná a chlap sa ma chytiť a urobiť prvý krok. Žena nemá byť príliš iniciatívna. Avšak, nielen preto, že je žena a muž je muz, ale v našej kultúre muži veľmi dobre vedia, že oni majú robiť prvý krok. Žiaden muž v našich zemepisných šírkach neočakáva od ženy pozvanie von, žiadosť o ruku a podobne veci. Keď to nerobí je to preto lebo proste nechce. To je dôvod prečo žena prvý krok robiť nemá. Lebo on velmi dobre VIE čo ma robiť. Ak sa aj chytí jej signálov, tak ten muž sa nechá iba viesť. Bude pasívny celý vzťah. On sa chytiť môže lebo to neznamená, že sa mu tá žena nepáči..ale nepáči sa mu natoľko, aby ju oslovil prvý a vyšiel zo svojej komfortnej zony. Teraz to je zavolanie von a rokmi to bude žiadosť o ruku, na ktorú budeš zbytočne čakať. Jedného dňa, aby ti nebolo ľúto, keď nájde ženu, ktorej znesie aj modré z neba a zistíš, ze to nie je o jeho hanblivej povahe, ale celý čas to bolo o jeho nedostatočnom záujme o teba. Pozor na prvé kroky ženy.. opakujem je to tabu preto, že ten muž vie čo má robiť. On nezije v jaskyni, kde sa k nemu nedostali základné informácie o mužskozenskych vzťahoch a nečaká, že sa mu ženy budú podhadzovat bez jeho snahy. Keď sa to stane je to skôr na škodu pre tie ženy. Autorka to nie je adresované len tebe lebo čítam, že nemáš v pláne ho volať von. To píšem všeobecne k tejto téme.

grof_monte_christo
27. okt 2023

@bbshop wau, trefné ako vždy 👌

bbshop
27. okt 2023

@grof_monte_christo ďakujem pekne 🙂

topgabo
27. okt 2023

@bbshop krasne napisane realita je ina. Muz v zivote ta neoslovi v dnesnej dobe v robote, hlavne nie ak pracujes v korporate.

hankab
27. okt 2023

@topgabo no mna teda oslovil, zastavil ma na chodbe niekolkokrat, usmieval sa na mna, bolo uplne ocividne, ze ma o mna zaujem 😅 a to som bola aj som zadana a vedel o tom, samozrejme to k nicomu nespelo, lebo som nechcela. kazdy je iny. Niekto sa 5 rokov len nenapadne pozera, iny je iniciativny a dava najavo zaujem.

topgabo
27. okt 2023

kolegu sme prehovorili nato aby oslovila babu z nasej firmy, bol kvoli tomu na HR. Nikdy som to nerobil lebo potom ked sa rozidete tak vsetci o tom budu hovorit a budete sa trapne vyhybat v robote a dufat ze jeden da vypoved.

bbshop
27. okt 2023

@topgabo tak áno pracovisko neviem či je najvhodnejšie miesto na zoznamovanie sa. Ale všeobecne v živote muž je ten, ktorý si vie nájsť spôsob a cestu k tej žene, ak chce

hopsadobrandejsa
28. okt 2023

Ja sa riadim pravidlom "Don't s*** where you eat."

Je plno zien na tomto svete, preco si komplikovat zivot potencialnymi problemami.

domkakvet
28. okt 2023

Ako dlho uz spolu pracujete?

autor
30. okt 2023

@domkakvet pol roka

domkakvet
30. okt 2023

Este pockaj, je to dost kratka doba.

ankare
30. okt 2023

No ja by som ho pokojne oslovila a navrhla kávu. Možno z toho nebude nič, možno z toho bude vzťah. Spoznávajte sa a užívajte si to. ❤️ držím palce!

autor
3. nov 2023

Takze vobec nema zaujem, to je trapne 😁

lili1313
3. nov 2023

Skusila si? Či ako vieš? No ber to tak že aspon vieš.

bbshop
3. nov 2023

Čo sa stalo?

autor
3. nov 2023

@bbshop ma zenu a deti

bbshop
3. nov 2023

Au.. nevadí aj to sa stáva. Nikdy nevieme aký život žije ten človek a mnohí sú zadaní len sa to k nám niekedy dostane neskoro, bohuzial

autor
3. nov 2023

@bbshop nemozem sa na neho ani pozriet.