Priateľ chce prezradiť moje tajomstvo

13. feb 2024

Krátko predtým ako som sa spoznala s priateľom sa mi stala zlá skúsenosť - znásilnili ma. Neviem už ani o čom sme sa rozprávali a povedala som mu o tom. Je jediný, kto to vie. Začal mi vtedy hovoriť, že som mala ísť na políciu a tak. A že prečo som to nepovedala aspoň mame. Nechcela som, ani nechcem. Problém je však ten, že vždy keď máme nejakú hádku alebo nezhodu, tak vytiahne to, že pôjde za mojou mamou a povie jej to. A ja už neviem, čo robiť. Nechcem, aby to vedela. A on je ten typ človeka, čo dokáže hocikomu povedať hocičo a bojím sa toho.

colsami
13. feb 2024

Taketo veci vytahovat v hadke je dost zakerne. To je jedno ze je pod vplyvom emocii.
Co je to za chlapa ze sa vyhraza ze pojde bonzovat Tvojej mame s takymito vecami? Akokolvek si vtedy s tym nalozila, on s tym nic nema momentalne.

janka1011
13. feb 2024

To čo máš za priateľa?

monsterablue
13. feb 2024

zbavit sa ho
Ak by to prezradil a ty sa necitis na to, o tom hovorit, vzdy mozes povedat, ze si to vymyslel.

walentina7
13. feb 2024

Zbavit sa ho. Ak to povie tvojej mame alebo iným ľuďom, musíš to otočiť proti nemu, že je blázon a že si vymýšľa.

alienkami
13. feb 2024

Toto je od neho fakt zákerné a hnusné! 😤 Ak to s ním nechceš ukončiť, skús mu na to odpovedať, že ťa tieto jeho útoky zraňujú rovnako, ako keby si to znásilnenie prežila znova. Ak nepochopí a neprestane s tým - tak jedine rozchod.

kitycat
13. feb 2024

Tak s tymto vydieracom by som nestracala uz ani sekundu... toto nie je partner do zivota

unicornlady
13. feb 2024

Ja si neviem vôbec predstaviť, ako niekto, kto ťa má mať rád, by čo i len spomenul takéto niečo. Ako toto je fakt cez čiaru čo i len vysloviť nahlas, nieto, že aby si sa bála, že to naozaj urobí.

lili1313
13. feb 2024

Otrasný chlap. Rozid sa aj za cenu ze to vyzradi. Reci okolo toho prehrmia ani sa nenazdas, ale aj keď ti vyzradenie teraz pripada strasne, tak odmenou bude že sa zbavis toto hovada. Inak sa to nedá povedat. Radsej teraz trápenie ako si dokaslat zivot s tymto. Drzim ti palce.

misiak7777
13. feb 2024

Bože to je len k.... 🤦 Nemám slov...

vanilkovazmrzka
13. feb 2024

To co je za odporneho cloveka?

alickapusinka
13. feb 2024

TY s tým vydieračom tvoríš vzťah skonči to s ním skôr než budeš mať deti. Chápeš že je TI na nič. Načo také veci mu vešiaš za nos. Pri hádke TI kričí že pôjde za tvojou mamou a jej to povie no moja u mňa by bol bývali. V žiadnom vzťahu miesto nemá vydieranie. TY si mu to povedala za účelom že si mu verila a ON na teba pri hádke toto vytiahne. Budete mať manželstvo deti a ON ťa deťmi začne vydierať. Skonči s tým nevyzretým jedincom s tým chudákom prízemným u mňa by nemal hodnotu ani ako špina na nechtom. Fuj už som si to len prečítala a už sa mi hnusil. Hajzel hnusný podlý vydierač chová sa tak že nikdy by TI neváhal obrazne povedane pichnúť ťa do rebra nožom obrazne povedané zradca. S takým človekom skonči prosím ťa ukonči sama ten vzťah čím dlhšie si vo vzťahu tým to bude horšie. Milujúci priateľ chlap ženu ničím nevydiera toto sú také mafiánske praktiky a nie do života dvoch mladých ľudí. A je to kkt ako píše prispievateľka tu vo fore. nad rozchodom napíš že áno. Neskôr ťa bude vydierať čím nič mu nehovor skonči to s ním nájdi si milujúceho chlapa ktorý ťa bude chápať rozumieť TI a nebude ťa vydierať že to povie tvojej mame. Nepochopiteľne úplne mám nervy špina hnusná.

oli18
13. feb 2024

Mna len prekvapuje, ako vy niektore vesate na nos svojim frajerom vasu minulost. Je to detinske a zaroven nezodpovedne. Nikdy nemozete dopredu vediet, ako vztah, ci manzelstvo skonci. Naco je to dobre, aby to o vas vedel? A ak sa neskor prejavi ako pako, mozte to zvysok zivota lutovat a trapit sa, kolko ludi pozna vasu intimnu minulost.

autor
13. feb 2024

@oli18 tam nešlo o minulosť, ale o to, že som mu vysvetľovala prečo nedoverujem ľuďom a chlapom už vôbec.

domkakvet
13. feb 2024

Rozit sa s nim a povec mu, ze aj tak je to vymyslene, len si ho skusala ako bude reagovat.

autor
13. feb 2024

@domkakvet to asi nie. Nechcela by som byť za klamárku, čo chcela tým len zaujať, alebo čo.

januska12323
13. feb 2024

Je to idiot. Používa to v hádke len aby ti ublížil, takého človeka vedľa seba nepotrebuješ.

deedol
13. feb 2024

toto je tak cez ciaru, ze ani neviem pochopit, preco s nim si. cakala som, ze pojde o to, ze to chce prezradit mame, aby ta "prinutili" vyhladat odbornu pomoc alebo co (co by tiez nebolo ok), ale toto? v hadke sa ti vyhraza tym, ze bude hovorit o tvojej traume? totalny suteren.

h2
13. feb 2024

To je ale hajzel!!! 😡

beata_k
13. feb 2024

Primitiv. Ten sa ti vzdy niecim bude vyhrazat. Ked nie to, tak si najde nieco ine. Pri nom sa vzdy budes triast co komu povie.

beronsche
13. feb 2024

@oli18 znasilnenie je vec, ktora ta moze negativne ovplyvnovat roky.. je prirodzene, ze sa s takym traumatizujucim zazitkom zdoveris najblizsej osobe, pretoze ta trauma sposobuje nestandardne, vyhrotene reakcie..
Predpokladam, ze autorka vtedy Este zial netusila , ze je priatel je kreten..

beronsche
13. feb 2024

Autorka - Mrzi ma to, ale s takym chlapom ta v zivote nic dobre necaka.

pralinka25
13. feb 2024

rozisla by som sa s nim a keby to roztrubil povedala by som ze klame lebo sa ti msti za rozchod. je to hovado hnusne. toto sa fakt nerobi.

ankare
13. feb 2024

Ja že Ti chce pomôcť, aby si vyhľadala odborníka a spravovať to. Toto by mi ani nenapadlo, že takýto podly dokáže byt. Veľmi zákerné od neho. 😔

anketkarka
13. feb 2024

Bolo Ti ublížené a on Ti tým ubližuje ďalej? Ale keď niekoho ľúbim, tak mám byť jeho opora. Bolí ma to aj za Teba. Nedaj si prosím od neho ubližovať. Toto s láskou nemá nič.

neferneferuaton
13. feb 2024

Ma voci tebe nieco navrch co môže vždy pri akejkoľvek situácii proti tebe vytiahnut. Nechcem to nazvať az vydieranim. Bud ho predbehnut a povedat to mame sama ale to je tvoja vec preco jej to nechces povedat. Druha rada asi by som sa s takým človekom rozisla čo proti mne vyťahuje znasilnenie. Je to od neho chrapunske. Vyuziva to vo svoj prospech

adulkam
13. feb 2024

@colsami ako sa správaš pri hádke? Nenesies si ešte traumy zo znásilnenia zo sebou? Lebo vieš mi tu hádku nevidíme. Nehovori ti to preto,aby si niečo robila so svojou psychikou? Si s tým vyrovnana? Nevyplýva to na tvoj život?

beronsche
13. feb 2024

@adulkam tak hadam, ked chcem niekomu pomoct traumu spracovat, nebudem mu takto ublizovat. Nedava to zmysel..

Ak to aj vplyva na nejaky aspekt ich spolocneho zivota, ako presne v tom pomoze vyhrazka, ze jej bolestive tajomstvo prezradi ludom okolo nej?

oli18
14. feb 2024

@beronsche to mi je jasne, len chlapi v zivotoch zien pridu, aj odidu. Stabilnejsie byvaju priatelstva medzi zenami, preto nepovazujem za spravne im hovorit svoje intimnosti. Velakrat tu uz podobne temy boli, vzdy s rovnakym happy endom.

lujza123
14. feb 2024

Problém je však ten, že vždy keď máme nejakú hádku alebo nezhodu, tak vytiahne to, že pôjde za mojou mamou a povie jej to

Asi si ešte veľmi mlada a toto je tvoj prvý vztah tak chapem ze mas možno tie najruzovejsie okuliare na svete.
Ale dávaj si veľký pozor na tohoto človeka, raz ti veľmi, ale ze VEĽMI ublíži. Zrejme ide o nejakého sociopata alebo psychicky narušeného jedinca, nikoho normálneho by ani v tej najhoršej hádke nenapadlo vyťahovať niekoho traumu a vyhražat sa ze to rozkeca všade možne.

majlo1234
14. feb 2024

Povedz mu, nech ide. Vezme mu to vietor z plachiet. A potom ho kopni do riti