Priateľ sa so mnou rozišiel a ja to neviem pochopiť

22. jan 2024

Pred dvomi rokmi sa so mnou rozišiel priateľ, veľmi som ho milovala a veľmi ťažko som sa z toho rozchodu pozviechala, trvalo mi to 3/4 roka. Už som mala pocit, že som s tým ok. No stále mi chyba občas, stále mám pocit, že to bol úžasný muž. Jedného dňa vyvolal hádku, a rozišiel sa so mnou. Do dvoch týždňov mi dal vedieť, že má inú priateľku. A s ňou mal po roku svadbu. Myslím si, že tá žena tam už musela byť skôr, ako sa so mnou rozišiel. Vlastne mi to aj povedal, že ju poznal skôr ako mňa, nechcel ju, a potom chodil so mnou a potom si vybral ju. A teraz rozmýšľam, že kde som urobila chybu. Stále mi hovoril, že ma ľúbi, ale keby to bola pravda tak by sa nerozišiel zo dňa na deň so mnou.

viestta
22. jan 2024

Nikde si nespravila chybu, chybu spravil on. Teda nie chybu, on ta jednoducho a sproste klamal. Ty sa tym netrap a bud rada, ze si sa takeho prelietavca zbavila.

syslik81
22. jan 2024

neurobila si chybu ..on sa nevedel rozhodnut a tak do toho zatiahol teba..vyuzil ta aby si uvedomil,ze chce ju -chlap..zial nezmenis to .. len musis pochopit,ze ten rozchod bolo najlepsie co ti mohol dat

taynee
22. jan 2024

Nespravila si chybu. Jednoducho keď bol s tebou niekde si uvedomil, že to nefunguje a že ho to viac tiahne k nej. Veď o tom je chodenie, o spoznávaní, o zisťovaní, či k sebe patríme. Mňa tiež priateľ vymenil keď som mala 18 po dvoch rokoch vzťahu za iný model. A tú dotyčnú o dva roky neskôr za iný model, a aj tú za novší model. Vždy keď končil s novou babou, už mal rozpracovanú inú, s ktorou sa stretával. Pre mňa to bolo poučenie, že takého muža nechcem.

olimuc
22. jan 2024

Chybu si nespravila nikde, mozno len ona nechcela jeho (to by ale asi nepovedal na rovinu) a bral ta ako nahradu, akonahle ta druha povedala ok skocil ako pes po udenom

vanilkovazmrzka
22. jan 2024

Ty chybu robis teraz - ze nad tym stale premyslas. Je to uzavreta vec, jednoducho ta druha bola zena prenho, ktora mu asi bola “sudena” a ty si bola len prestupna stanica, aby si to uvedomil. Nikdy ta skutocne nelubil. Ano, je to krute a bolestne, ale je to tak.

luciaruz
22. jan 2024

On to hral na dve strany, ale chyba ma byt v tebe? Este aj na neho stale myslis? Ozaj nemas sebauctu? Je najvyšší cas sa spamätať a prefackať.

minenkak
22. jan 2024

Proste, našiel v nej tu pravú

petronellla87
22. jan 2024

Fakt toto riešiš ešte aj po dvoch rokoch?🤦🏻‍♀️

rosavia
23. jan 2024

Chapem, ze to moze byt pre Tebe bolestive, ale predsalen, uz ubehli roky, takze bud sa tym budes nadalej zozierat, alebo sa posunies dalej.
Chybu si, podla toho, co pises, nespravila, len Ta nechce. To nie je koniec sveta.

domkakvet
24. jan 2024

Zabudni na neho a viac to neries

ibatanecnica
24. jan 2024

nikde si nespravila chybu, jednoducho to tak malo byť , asi si sňou rozumie viac ako s tebou, viac ho to k nej ťahá. Buď rada, že to dopadlo takto a nie až po svadbe, príp. deťoch.

kiwi3
24. jan 2024

nespravila si ziadnu chybu, uplne zbytocne rozmyslas, co si mala a nemala. pravdepodobne ste sa len k sebe az tak nehodili a raz mu budes dakovat, ze ta nechal, ked najdes toho svojho... ver tomu, ze to je pripad vacsiny statnych parov. ani nevies, aka este mozes byt v buducnosti spokojna. a netreba to ani specialne hladat.
a fakt sa vzchop, dva roky sa v myslienkach vracat k niekomu, kto to tahal aj s niekym dalsim a ani nevedel, ako sa s tebou rozist a preto musel vyvolat nejaku zastupnu hadku? to sa ti este fakt nezhnusil a nepovedala si si, ze ako dobre, ze to nemas na krku?

autor
24. jan 2024

@kiwi3 spätne som zistila, že to bol narcista. Už je ženatý, som zvedava koľko to manželstvo vydrží. Keďže ženy striedal často.