Psychicky nezvládam náš vzťah. Máme sa rozísť?

20. mar 2021

Ja to už psychicky nezvládam. Sme spolu 1 rok a 3 mesiace. Mám 23 rokov, priateľka má 19. Nevenujeme sa jeden druhému, hráme sa na mobiloch, atď. Keď chcem s ňou o niečom porozprávať, ona nemá čas, mám ju nechať. Keď mám poobednú zmenu, doobeda sa učí online, a večer už spí. Nemôžem sa jej ani chytiť, ani nič, nervózna je. Mám strašne veľa trpezlivosti. Minule ma tak nasrala, večer prídem domov z poobednej a spi. A hovorí ze je unavená, a hovorila ze je spala 2 hodiny. Dobre nech spi, ale nemôžem sa jej venovať ani ju hladkať, nič. Potom som sa nasral, dal som z nej dole paplón. Hovorím jej čo sa s tebou deje? Vôbec sa mi nevenujes ani ráno ani večer je to v poriadku podľa teba? A nič nehovorí. Ze som psychopat a agresor. Nebijem ju bože chráň to by bolo posledné.
Niečo nespravím a som agresor, psychopat. Veľmi si zvykla na tie slová. Sex o ničom. Vôbec si neužívam sex odkedy som s nou. Prvýkrát som si to užil a odvtedy nič. Stále myslím na druhú ženu. Túžim po inej. Nebaví ma to s nou sa stále hádať, sprostosti riešiť. Stále hovorí ze pozerám na iné baby co není pravda. Za všetko má obviňuje že som psycho a agresor čo nespravím o čo má poprosí. Chová sa jak decko, uráža sa, plače. Ťažko sa to urobí že dám koniec. Neviem co mam robiť poraďte prosím vás.
Ďakujem moc.

evelyn246246
20. mar 2021

Áno a rýchlo.

pribinak
20. mar 2021

Rozísť sa a to ešte dnes

jarmila2010
20. mar 2021

nic pozitivne na tom vztahu neopisujes,tak naco si v nom? hladaj si inu...

kitycat
20. mar 2021

Tak sa mi zda, ze to tu uz bolo...ale neviem ci nie z opacnej strany... Alebo to iste... Ved jej zbal igelitku a posli k rodicom. Ucit sa online a spat moze aj tam

martinkatinka
20. mar 2021

Ved tuzis po inej, tak teda sa s touto rozid, posli ju domov a zbal tu druhu 😉

zuzka38
20. mar 2021

no podla mna vies velmi dobre co robit.. treba si zodpovedat otazku, co xces 🙂 a konat podla toho

jaskolka
20. mar 2021

Nepísal si tu už náhodou? Lebo sa mi zdá, že dačo také som už tu videla. Nechápem, čo riešiš. Nič pekne ani pozitívne ti ten vzťah nedáva, nerozumiete si v ničom, tak prečo vlastne ste "spolu"? Vy vôbec nijaký vztah už ani nemáte, takže otvorene si to povedzte a každý choďte svojou cestou

jana_eyre_2
20. mar 2021

Už si to sem raz písal pred pár dňami, zmenilo sa odvtedy niečo? Či prečo ďalšia nová diskusia? Proste sa rozidte..

meluela
20. mar 2021

Mozno budete obaja stastni s niekym inym. Netrapte sa takto dalej, nic vas spolu nedrzi (nastastie)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petrisa213
20. mar 2021

Z tohto vzťahu teda nema nikto nič. Zjavne ona už tiež nechce takto pokračovať keď sa takto chová, len nikto z vás nechcem spraviť ten prvý krok. Na čo chcete čakať? Kým otehotnie a budú nešťastní 3 ľudia? Šup, rozchod a choďte si každý za svojím šťastnim.

aurorastone
20. mar 2021

@kitycat som na to myslela pri čítaní, ze tu nedávno písala baba do bodky presne to iste, ale z jej pohladu

diewcatqoo
20. mar 2021

Zase ty? Kolkokrat ti musi niekto cudzi napisat, aby ste sa rozisli?
Ved ked mas pocit, ze vam to neklape, nie ste stastni obaja, ty si podla nej psychopat a agresoe, ona ti dava facky (z minulej temy), tak aky ma zmysel tento vztah?

tosomja
20. mar 2021

Keď myslíš na inú, chod za inou. Ste mladí. Život pred sebou. Čím skôr, tým lepšie.

syslik81
20. mar 2021

zbal sa a odid ..mozno si ani nevsimne ze tam niesi

tinapa
20. mar 2021

Dajte posledný rozhovor, ak ti na nej záleží a potom sa rozhodnite, čo dalej. Vieš, aj niektoré ženy sú proste agresorky, psycho, či si to uvedomuje, či nie. Držím palce. Ak myslíš, že bude vyšilovať - vystrájať - napíš jej list, vysvetli dôvody, prečo- kľudne ho oskenuj, ulož si ho, pošli jej rodine, aby aj oni vedeli, čo je vo veci a vyšupni ju z bytu, či kde bývate, popr.odíd ty, neviem, ako to máte..🍀🌞

autor
20. mar 2021

Áno ľudia, pred par dnami som písal tiež o tomto, porozprávali sme sa. Vyriešili sme si to, len proste sa to neustále opakuje: výprava na mňa ze som agresor, psychopat. Sex to není ono čo bolo. Chová sa jak decko, uráža sa nad všetkým, už som jej povedal nie raz že sa s ňou rozidem. A ona ze ok. Hovorím jej ty nato nič nehovoris? A že čo má hovoriť. Tebe je to jedno? Není ale čo mám robiť. Minule mi hovorila ze keď sa budem takto správať že sa rozide somnou. Hovorila to 1. Ja x krát. Hovorím jej tak to prečo nespravíš? Ze aby ona bola potom na vine že ona ma poslala do piče. Ze radšej mám urobiť to ja keď to chcem ja. Nič nás nespája chvála Bohu.
Zmeniť sa zmenilo to, že už nato kašlem čo hovorí, uráža sa, nech sa uráža. Nech si vymýšľa sprostosti čo není pravda. Hovoril som jej vypisujem inými babami? Mám zoznamku? Vtedy by sa mala báť. Teraz je klud po týždni. Ale stále sa to opakuje a ja potom strácam energiu a nervy nato a potom vybuchnem.
Len nieje to také ľahké si ukončiť vzťah. A keď ukončím vzťah budem sam a sam nechcem byť. Sam som bol 2 roky nikdy viac. Je to strašný pocit. Teraz keď mám priateľku rok a pol zachviľu, niekedy sa cítim tak keď by som nikoho nemal.

@aurorastone môžeš mi poslať prosím ta tu diskusiu kde to písala baba? Ďakujem moc.

tinapa
20. mar 2021

Radčej sám ako v takomto toxickom vzťahu.. Ani muži nevedia žiť sami so sebou a byť spokojní..dočasne. Tiež sa nemáš rád a nemáš hrdosť? Máte to inak nastavené, ale aj tak... Postaraj sa o seba a láska príde, neboj.. Ked ti je to ako hovoríš už všetko jedno, neváhaj a urob ten prvý krok ty. Pretože to môže zájsť potom až príliš daleko, rozumieš ako to myslím? A to, že vás nespája nič- teda deti- je výhra. Pre oboch. 🙂

autor
20. mar 2021

Myslíte tak ďaleko že ostane nebodaj tehotná a potom čo. Už len ten sex není ono čo bolo. Len robím a neviem načo prečo keď si to neužívam.

tinapa
20. mar 2021

Aj to, samozrejme, ale aj to môže sklznuť k nenávisti- časom- čo nemá daleko k násiliu..dnes sa posielate do p...e, zajtra bude čo? Casovo to myslím obrazne. Tak snád možno pomôže párová terapia a ak ani to nezaberie, rozídte sa, namá to zmysel potom.

tinapa
20. mar 2021

A vraj ti strelila? Takže sa chce s tebou rozísť, len nie prvá..ach jaj, múdrejší ustúpi, hlúpi ostane...čo na toto povedať.

euka210
20. mar 2021

Boze, ...ona je este decko v 19r a evidentne nezrela na vztah. Aj Ty si este mlady, podla toho co pises nemas dovod byt s nou dalej. 1r3m?...ja som s mojim chodila 2r kym sme sa zobrali a zili spolu a to sme boli starsi.

autor
20. mar 2021

@euka210 a ste spolu doteraz?

jaskolka
20. mar 2021

Nechces byť sám, tak radšej taky "pseudo vzťah"? To aký má význam? Máš 23, to akože máš dojem, že ti ušiel posledný vlak, či čo? Veď píšeš, že túžis po inej dievčine tak o co ide? Máš x príležitosti ešte stretnúť dievča, s akým si budete rozumieť. Naopak, keď budeš nasilu v tomto "nevztahu" akurát stratis možnosti na to a aj energiu.

autor
20. mar 2021

@jaskolka poviem pravdu v rámci sexu ma to už vôbec nebaví. Nudí ma to

littlebubble
20. mar 2021

Teba to nebaví a ona ťa neľúbi.Nechaj ju.

tncka
20. mar 2021

Uz vcera bolo neskoro

michaela789
20. mar 2021

No ty vole 🙈 rozhodne utekaj kým môžeš!

autor
20. mar 2021

@littlebubble nehovorila že ma neľúbi. Prečo také píšeš ze ma neľúbi? Ako si nato došla?

euka210
20. mar 2021

Jasne...v dobrom aj zlom do smrti 😀 ...zatial spolu 10r