Starí rodičia a vnúčatá

30. mar 2024

Bývam u rodičov ale so synom som si stále 20/7
Som stále sama a len s nim bez ľudského kontaktu
Dnes po pol roku prišla kamarátka ku svojej mame ( našej susede) tak sme sa dohodli že keď nam deti zaspia tak pôjdeme von sa porozprávať
Mne syn zaspal ma 4 roky a jej bábätko nespalo ale starý rodičia si ho nechali ze budu s nim.
A moja mama už začala pindať že idem von a hnusne na mňa nadávala spolu so sestrou ale však dieťa mi spalo a ja som nemohla ísť na chvilu za kamarátov.
Citim sa ako vo väzení nie aby mi mama pomohala ze som stale sama a nie aby bola rada ze sa porozprávam a vypnem na chvíľu ale takto ma bude dávať dole
Ja už nevládzem strašne sa citim sama ano mam dieťa som single ale o dieťa sa staram oni mi nepomáhajú a keď maly spi ja nemôžem ist von na chvíľu sa socializovat

dzulli1980
30. mar 2024

Ale veď rodičia nie sú povinní starať sa Ti o dieťa, či?

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2024

Rodicia Ti zrejme pomahaju uz tym, ze mozes u nich byvat. O dieta sa Ti starat naozaj nemusia, oni si uz svoje deti vychovali.

doris11
30. mar 2024

Ku stráženiu sa vyjadrovať nejdem, ale prečo sa teda nechodíš socializovat aj s malým niekde medzi ľudí? Viem, nieje to ako keď ideš večer posedieť niekde s kamoskou,ale keď sa to inak nedá, a ak ti vadí že si stále sama, nemas sa s kým porozprávať tak si nájdite kamarátov čo majú napr aj deti, stretávajte sa, choďte na výlety, pokecajte ..

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2024

Inak, dieta ma 4 roky, tak by si sa mala ist socializovat do prace.

autor
30. mar 2024

@dzulli1980 a prečo kamoške strážia dieťa? Však su starý rodičia a moji rodičia halo

autor
30. mar 2024

@dskjhfdlkdjhl ale však spal ako ze to je co za stráženie 😂

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2024

Daj dieta do skolky, Ty chod pracovat a odstahuj sa z detskej izby, bud ako dospela zena.

autor
30. mar 2024

@doris11 lebo moje dieťa je ine ma nejakú vadu
Nechce byť medzi ľuďmi ani pri deťoch

dzulli1980
30. mar 2024

Ani mne sa o dieťa rodičia ani svokrovci nestarali ... to Tvoje má 4 roky, prečo nie je v škôlke a Ty v robote? ... si myslím, že Tvoji rodičia sú k Tebe tolerantní až moc.

autor
30. mar 2024

@dskjhfdlkdjhl škôlke nam dali odklad nezvládal adaptovať sa

autor
30. mar 2024

@dzulli1980 nie zo škôlky ho vyhodili a som s nim doma

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2024

Tak bud rodicom vdacna, ze tam mozes byvat, predpokladam, ze zadarmo. A nefrfli.

crazy_cat_lady
30. mar 2024

Osamostatni sa.. aku inu radu cakas? Neviem, ake vztahy mas s rodicmi, ale asi nie dobre, ked ti nie su ochotni postrazit dieta, zatial co spi..

autor
30. mar 2024

@dskjhfdlkdjhl platim si 150e za stravu a elektrinu z alimentov 😂

nelca84
30. mar 2024

Kamoska prisla k rodicom po pol roku, tak im je vnuca vzacne. Ty u rodicov byvas a este sa ti nepaci. Najvyssi cas sa osamostatnit a potom ti mozno dieta obcas postrazia.

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2024

A preco platis za stravu? Ty si sama nevaris? Maminka Ti musi varit?

autor
30. mar 2024

@crazy_cat_lady nie nemam ked ze obaja su proti mne ale bratove zle deti by strážili cele dni
A brat byva pod nami a jeho dcera je u nas každý den este aj ked su jej rodičia doma a to je v pohod3

autor
30. mar 2024

@dskjhfdlkdjhl ja varim aj im a musim si dat do stravy
Este co kupujem sladkosti tak oni malému jedia
Ked sa nieco pokazí musim ja kupit
A ked si nieco kupim ako je jogurt alebo co tak mam vykricane ze si kupim navyše

alickapusinka
30. mar 2024

Autorka nikomu nič nemusíš vysvetľovať. Ak máš možnosť osamostatni sa. Toľko zloby bez toho aby ste vedeli v akej situácii je autorka .Hrozne a prečo prečo prečo ako malé deti. Navážať sa to vie každý. Každé dieťa je zdravé sú aj choré deti a nie idem daj dieťa do škôlky socializuj s v práci. Tie čo mate zdravé deti a chodíte do roboty tak budte šťastne.

doris11
30. mar 2024

Asi tie vzťahy nebudete mat úplne ružové.
Je to tvoje dieťa, môžete bývať u rodičov, a urážať sa za to, že babka nechce strazit keď ty si chceš vybehnúť von, no neviem ..

dzulli1980
30. mar 2024

A akú "vadu" má Tvoje dieťa? ... sama si mu určila diagnózu, či? ... skôr si myslím, že Ti to takto vyhovuje, bývať a stravovať sa u rodičov, neurobiť nič preto, aby Ti bolo lepšie ... kde je vôľa, tam je cesta ... na seba sa pozri, lebo z Tvojich komentárov mám pocit, že všetci sú zlí, len Ty si to chúďatenko, ktorému každý ubližuje ... poukazuješ na kamarátku, no ver, že existuje aj opačný prípad, že rodičia dospelé dieťa s potomkom z domu vyhodia.

ivik4
30. mar 2024

Fuha ale sa do Teba pustili.Navyse bez toho aby sme vedeli detaily.
Ano ja plne chapem ze mozes byt velmi vdacna rodicom ale ak je naozaj pravda ze nikam nechodis a po velmi,velmi dlhej dobe si chcela ist niekam navyse ked tvoje dieta spalo takze ziadna robota s nim a dostala si vynadane tak mi je z toho normalne smutno aj za Teba 😔. Kazdy sa potrebuje aspon malinko rozptylit a vyrozpravat ked to uz potrebuje

monnci2226
30. mar 2024

skus nabuduce maminu pekne poprosit a dopredu jej to oznamit, ze ked maly zaspi na chvilu by si vybehla s kamoskou a povedz jej, ze si beries mobil a ak by bol nejaky problem nech ti zavola a obratom prides domov. Povedz ze sa vratis napr. o 22.30 a ten cas urcite dodrz....Na chvilu potrebuje vypnut kazda z nas, aj ta co byva sama a aj ta co byva s rodicmi. 😉

alickapusinka
30. mar 2024

@dskjhfdlkdjhl TY máš odkiaľ že býva zadarmo to si čítala kde v katolíckych novinách na športovej strane či kde. TY máš tiež všetko zadarmo. Ani nevieš v akej situácii je a ani nevieš či niečo platí automatický zadarmo. Podľa seba súdiš ju. Jasné zadarmo čo je zadarmo ani kura nehrabe. To neznamená že býva u rodičov že má bývanie zadarmo. Teba trápi že ona nevarí.

kristinka92
30. mar 2024

nehnevajte sa ženy, ale pekne ste sa do nej pustili! to je naozaj taký problém že ako mama sa odišla porozpravat s kamoskou keď jej dieta spalo?! po ktovie ako dlhej dobe? 24/7 sedieť pri dieťati tiež nie je zdravé, snáď ma právo sa porozpravat s kamarátkou ktorá prišla cez sviatky či nie? veď stari rodičia nemuseli skakat okolo dieťaťa zatiaľ čo mamička išla na diskotéku…. iba boli prítomní doma, pre pripad že sa dieta zobudí skôr. to je celé.

alickapusinka
30. mar 2024

@dzulli1980 takú ako aj TY čo s staráš že čo je jej dieťaťu čo mu chceš prispieť na výživu tak sa láskavo nestaraj nie je to tvoj problém. Staraj sa o svoje deti a o svoju rodinu.

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2024

@alickapusinka keby to tak nebolo, tak by si mohla platit ine byvanie a nemusela by byt u tych zlych rodicov. Zrejme jej to vsak velmi vyhovuje-to byvanie v detskej izbe, ked sa ani do prace nezbera. A nikoho nesudim, tak sa ukludni.

markaterka
30. mar 2024

Ty si to tu už viackrát riešila, že? Nemáš dokončenú školu, syna s nejakou diagnózou. A rodičov čo pijú.

autor
30. mar 2024

@doris11 nie som urazena skôr smutná

nelca84
30. mar 2024

@alickapusinka a tebe sa nezda, ze autorka sa sprava ako rozmaznana pubertiacka? Byva u rodicov s dietatom za 150e, co realne nestaci ani na stravu pre dvoch, nie to este na byvanie a energie... namiesro toho, aby im bola vdacna, este ich ohovara na konovi ako jej nechcu strazit dieta. Vsak sa mozu stretnut s kamoskou cez den aj s detmi 🤷‍♀️